שלום לכולם...

karin45

New member
שלום לכולם...

רציתי לברר אם מישהו מכיר ספר ילדים המסביר מה זה ADHD. ספרות בנושא יש המון אבל עדין לא שמעתי על ספר ילדים על הנושא. שבת שלום

ayagu

New member
../images/Emo63.gifבסניפים של ניצ"ן קיים ספרון

שממחיש בצורה נהדרת ADHD מהו. הספר כתוב במיוחד לילדים. לצערי, אני לא זוכרת את שמו המדוייק. באנגלית נתקלתי בכמה ספרי ילדים בנושא.

דליה.ד

New member
כן, קיים ספר על צב היפראקטיבי.

אני אכניס אותו למאמרים הוא לא ארוך, אך מלווה בציורים מלבבים.

karin45

New member
דליה שלום לך

ממש ממש דחוף לי... פעם ראשונה שהבן שלי חושב שהוא ילד רע, מופרע אין לי מושג מי נתן לו להבין שהוא ילד כזה אך אני חייבת להרגיע אותו ולהחזיר לו את הבטחון

גבגב 2

New member
קיים ספרון ושמו...

"עצור! מורידים הילוך" ספרון דק, הממחיש ומסביר באופן ידידותי ברור וקצר לילד החל מגיל 8 בערך מה זה ADHD מה מרגישים ולמה... ואיך להתמודד (באופן בסיסי) לא זוכרת מי כתב אותו, כניראה שהשאלתי אותו והוא נעלם.... גבגב

karin45

New member
שאלה נוספת...

רציתי לברר היכן יש מכון שבאפשרותי לקחת את בני לטיפול בשיפור ההתנהגות, האימפולסיביות ויכולת שליטה. אנחנו מתגוררים באזור נתניה ואם טיפולים אלה מממנים דרך קופ"ח.

טיפול באזור נתניה

1. יש במכון ווינגייט קבוצות של טיפול בהן הילדים משחקים משחקים ספורטיביים כמו כדורסל ומנתחים את ההתנהגות שלהם עם מטפל. 2. דרך כללית מושלם אפשר לקבל טיפול של ביו פידבק בכ- 90 ש"ח לשעה. 3. זה חוץ מנושא התרופות שכולם מדברים עליהן כאןוזה כבר דרך פסיכיאטר או נוירולוג. ביי.

karin45

New member
בוקר טוב לך...

האם תוכלי להעביר לי במסר מס´ טלפון ולמי עלי לפנות בווינגיט תודה לך קארין

באנגלית יש ספר מצויין. תרגמתי אותו

אבל אני לא יכול להבטיח לך שהוא יצא אי פעם לאור. המחבר הוא חוקר מהאסכולה שלא מפרידה בין ליקויי למידה לבין ליקויי ריכוז. האם הספר האנגלי מעניין אותך? אם לא, יש ספרים עלילתיים על ילדים עם ליקויי למידה וריכוז. תוכלי למצוא אותם באתר שמצורף בקישורית.

thevil

New member
עצור! מורידים הילוך

זהו מדריך (מקסים) לצעירים, להבנת הפרעת קשב, רכוז והתנהגות (ADHD) נכתב ע"י פ.א. קווין ןשטרן מ. יהודית הוצא לאור ע"י הוצאת גלילה ואפשר להתקשר לטלפון:6413099-03 לגב´ לוסי ורבר ולבקש לקנותו. הם שולחים עד הבית. הספר טוב גם לילדים אחרים (חברים, אחים וכו´) שלא מבינים למה הוא מתנהג ככה וגם להורים שרוצים להבין מה קורה. מומלץ בחום

r66

New member
אפשר לרכוש באינטרנט

האתר אקדמון בכ- 50 ש"ח ובדיונון ב- 43 ש". אני רצה לרכוש. ר.

../images/Emo91.gif ל-../images/Emo63.gif בנושא ADHD

"רכז הריכוז" - מאמן הכושר הביתי לשילוב מוח וכוח. מאת: ד"ר שמחה צ´סנר. הספר אמנם אינו מסביר מה זה ADHD אבל עוסק בצורך לרסן דחפים אימפולסיביים על מנת להתמודד עם החברה. עם הספר המנוקד והמאוייר, מגיע גם מדריך. בהצלחה!!

karin45

New member
../images/Emo51.gif לכולם...

אז... מסתבר שלא חסר ספרות ילדים בנושא רשמתי לעצמי את שמות הספרים ואברר מה מתאים לנו ביותר הרבה תודה לכולם

למעלה