שלום לכולם!

Doctor Evil

New member
שלום לכולם!

אני חדש בפורום- קוראים לי אורן, אני בן 16.5, עברתי לדרום קליפורניה בסוף יולי השנה עם ההורים שלי. התוכנית היא לשנתיים ואז אני חוזר לארץ! כתבתי הודעה לפני איזה שעתיים אבל אני רואה שהיא לא פה.. לא יודע למה.. אז כתבתי שוב. אז מה הולך פה בפורום? מאיפה רוב החברה פה? בטח יש הרבה מקליפורניה.. אבל יותר בצפון איפה שסן פרנסיסקו.. יש הרבה ישראלים שם וגם בלוס אנג´לס.

sivani

New member
שלום אורן!! ../images/Emo24.gif ברוך הבא!

גם אני עברתי ביולי,אבל באמצעו,ואני מקנדה
(ווסט קוסט,כמוך) המ...לא ידוע לי שיש פה אנשים מקליפורניה,אבל אם יש מישהו חדש שירים את ידו!

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני בארץ כרגע אבל עד לפני שלושה חודשים גרתי בריו , בברזיל.. ורוב הסיכויים שעד יולי אני אחזור לשם..
איך אתה מסתדר?

היי אורן!

היי אורן! גם אני חדשה פה, ורק רציתי להגיד ברוך הבא... :) איך בקליפורניה עד עכשיו? אני מקווה שהכל שם אחלה... בייי

Doctor Evil

New member
בינתיים

אני מסתדר טוב. עדיין מתגעגע לישראל ולכל החברים. אני גר ב-imperial valley (שזה שעתיים נסיעה מזרחה מסן דייגו ובערך שלוש וחצי מלוס אנג´לס) כי אבא שלי עובד בחקלאות, אז צריך את מזג האוויר החם והיבש, שאני רגיל אליו כי בישראל גרתי בעין יהב, שזה בערבה. אז בקיצור, אני גר ליד הגבול של מקסיקו, אז יש איזה 80 אחוז אוכלוסייה מקסיקנית. הם אמריקאים, שההורים שלהם הגיעו ממקסיקו. רובם לא מבריקים במיוחד, ויש יחד איתי רק עוד 2 יהודים בבית ספר. וזה לא בית ספר קטן- 1600 תלמידים. אני מסתדר מעולה עם היהודייה היחידה שיש פה, והיא באותה שכבה שזה גם מצויין. לאנשים אין מושג פה איפה זה ישראל ומה הולך שם. אני פשוט המום מהתגובות הסתומות שאני שומע מאנשים.. החל מ"זה לא איפה שבן לאדן מתחבא" ועד ל"אתם רוכבים על גמלים שם".... חושבים שאנחנו ליד פקיסטן, ושסדאם נמצא בישראל, ושאנחנו איזה מדינת עולם שלישי. אני מצטער שאני לא הולך לבית ספר יהודי, אבל זה מה שיש פה. אם אתם רוצים אני יצרף תמונה של השכונה שלי. ראיתי שאתם צירפתם תמונות ממש יפות.

sivani

New member
אוי...

זה די חבל לשמוע שלאנשים בעולם אין ממש מושג מה זה ישראל ומה הולך שם. אנשים לא כל כך יודעים מה זה ישראל כי הם בחיים לא היו שם, וישר כשהם שומעים שזה במזרח התיכון הם בטוחים שזה מדבר ושאנשים שם חיים באוהלים. סתם סטיגמות חסרות בסיס. ותצרף!

Doctor Evil

New member
פשי...

את עונה מהר. את בבית ספר יהודי? את יודעת גם צרפתית? בקנדה לומדים גם בצרפתית לא? אני יצרף עוד שניה

sivani

New member
הממ איזור מדהים!

גם אצלי ככה, רק שאצלנו הרבה יותר ירוק, מן הסתם כי יורד פה המון גשם

sivani

New member
אתה שוכח שאנחנו באותו אזור זמן

pacific time המ... בחיים לא בצפר יהודי אני מאוד אנטי לזה צרפתית? לא מדברת מילה
אבל רוב הבצפר לוקח קורסים בצרפתית ואנחנו לא גרים בקוויבק ככה שצרפתית זה לא השפה המדוברת כאן,בהמעטה.. בריטיש קולומביה זה מגניב

Doctor Evil

New member
זה לא כל כך יפה

כמו שזה נראה בתמונה. השכונה באמת יפה אבל רוב העיר לא נראית ככה בכלל. מישהו מקנדה אמר לי פעם שהם לומדים גם בצרפתית וגם באנגלית אבל הוא באמת היה מקוויבק. אז איך בכלל הגעת לקנדה? את מכירה עוד ישראלים שם?

sivani

New member
הממ...זה בגלל שהוא מקוויבק ../images/Emo13.gif

איך הגעתי? במטוס, לפני כמעט 4 חודשים
המ כן אני מכירה הם אפילו חברים שלי!

Doctor Evil

New member
חכמולוגית..../images/Emo8.gif

דרך אגב, ניסיתי לכתוב את ההודעה הזאת כבר איזה 8 פעמים. הסרבר פשוט לא מגיב. בקיצור, רציתי לשאול אותך מתי היית במדצ"ים אם השנה או לפני שנה כי את בטוח מכירה חברים שלי מהערבה!

sivani

New member
המ...מד"צים 2002

ואני מכירה כמה,כן זרוק שמות
(מכיר את דודי, קן מיתר?)

Doctor Evil

New member
אני לא הייתי במדצ"ים

אבל הייתי מדריך בכל זאת. את מכירה אולי את: זיו? טל? מור? עפרי? כולם ממושב עין יהב. שמות משפחה יעזרו?

למעלה