שלום לכולם!!!!

נועם1003

New member
אם את קוראת בפורום שנים

ויש לך עמדות ברורות בנושאים הקשורים לתרומת ביצית, איך זה שאף פעם לא כתבת פה? אדרבה, תעלי נושאים, תביעי את דעתך, אבל מקורית אנונימית למנהלת מקצועית? קצת מרחיק לכת....ולמה התפיסות שלך תואמות בדיוק את המסלול של אמבריון? אין פה ניגוד אינטרסים חמור מצד מי שמצהיר על עצמו כאובייקטיבי? אני מנסה ולא מצליחה להבין את ההיגיון.

שירה30001

New member
מעניין שגם בנות אחרות

התרעמו על צורת הביטוי. אז לא הגיוני שרק אני לא הבנתי. אם הנושא כל כך בוער בקרבך, ואת כותבת שאת קוראת את הפורום, מדוע אז לא העלית תגובה שכזו?. התשובה בגוף השאלה: כי פשוט עכשיו זה נוח להכפיש מסלולים אחרים שבשביל לסבר את האוזן, דוקא כן נותנים מידע על התורמות ומנסים עד כמה שניתן לתת את התחושה שזה לא עסק מסחרי. נכון כל החברות רוצות להרוויח השאלה איך עושים זאת. ומה לעשות אם כל הרצון הטוב אני לא מצליחה לתת בכם אמון.

שפי20

New member
איזה כיף

יהיה סרגל חדש שכולל את כל המסלולים,
בטבלת ההשוואה אמבריון,כמובן,יהיו הכי זולים,
אישית?לא מאמינה בטבלה שתכיני,
קנית את זה ביושר.

חגה בגה1

New member
בקשה אישית

ורד האם אפשר להוריד את החתימה שלך מהמסרים שאנחנו כותבות בפורום?
זה קצת מרגיש לי לא לעניין.
למה החתימה שלך צריכה להופיע בהודעה שלי.
נראה לי שזה ברור לכולנו שאת מנהלת את הפורום וזה די קל להגיע אליך במידת הצורך.

נועם1003

New member
היכן התומכות מהארץ ומחו״ל?

בינתיים ראינו רק התנגדות גורפת מכל מי שאנו מכירות כאן.
הייתה רק הודעת תמיכה אחת מניק בלתי מוכר.

אני לא מבינה למה אתן מתנצחות ? פשוט תעברו לקומונה

לא חבל על האנרגיות שלכן ?
כשהפורום יתרוקן אז יפול האסימון למישהו

אשרת 1972

New member
שלום ורד אני חושבת שראוי היה שתציגי את עצמך ואת המסלול שעברת

הכיצד תדהדרי בתואר מקצועית כאשר אין לנו מידע על מה עברת ואיך קיבלת את האוטוריטה להיות גורם מקצועי , מעבר לזה ביקורת היא לגיטימית ולא ברור לי למה הודעה שכתבתי במענה להודעות הנהלת הפורומים שבה כתבתי שמי שלא כתבה פה מעולם לא תוכל לנהל נמחקה אם זה לשון הרע אז איפה חופש הביטוי

היה קסם במקום הזה

קסם שנולד מהשילוב המופלא והבלתי אפשרי כמעט בין אנונימיות ובין אינטימיות, בין קשרים וירטואליים ובין חוויה של נוכחות ממשית וחזקה. קסם שהוא תוצאה של כך שכולנו הגענו לכאן ברמה מסוימת של בלבול, כאב או מצוקה עם הדחף למצוא שותפות, לשתף ולהשתתף, שכולנו אפשרנו לעצמינו לפתוח את סוגר ליבנו, לחשוף את רגשותינו ומחשבותינו, שכולנו ידענו שפה יש אפשרות לומר בביטחון את המילים שלפעמים אין מקום אחר לומר אותן, שכולנו הרגשנו שפה יבינו אותנו.
ורד - באמת שלא באופן אישי - אבל את אינך שם. את מגיעה ממקום אחר, של מי שהיא אינה שותפה אלא מתבוננת בהתרחשויות ממרחק. אני לא יודעת מה עברת בדרך, יתכן שחווית חוויות דומות לנו אך היעדר האנונימיות אינה מאפשרת לך לשתף בהן, יתכן וגם אצלך קיים הצורך בשותפות אך הוא לא זה שהביא אותך אלינו. הידע המקצועי שיש בידך הוא פחות רלוונטי לנו, הוא לא יכול לבנות את הקסם שהיה פה בקשרים בין הבנות, אלא רק להשתלב בתוכו אם הוא כבר קיים. הוא לא הסיבה שהגענו לפה והוא לא הסיבה שנשארנו פה.
הנוכחות שלך פה אינה רק פורמת את המרקם העדין שאפיין את המקום שלנו - את הרגישות והאמפתיה שלו, את תחושות הביטחון והשייכות. הנוכחות שלך פה, במיוחד לנוכח הדברים שחוזרים ונאמרים פה, לנוכח הניסיון שלנו לשמר את הקסם שהיה פה - היא בבחינת דריסת רגל גסה והרסנית.

שושה669

New member
לא קונה את ההסבר שלך

וירד יקרה
תודה שאת מתאמצת להביר את עצמך.
אני בטוחה שאת עושה עבודתך נאמנה כשכירה באמבריון.
וכשכירה לשעבר אני יודעת מצויין שלהיות שכירה זה הכל על ריצוי שלנו את הבוס.

אבל אנשי אבריון צריכם להבין דבר אחד.
אי אפשר לפנות לנשים בחסות של אני בעדכן, אני רוצה לעזור שמתחת למסכת העזרה מסתתר לו שיקול מסחרי - אחרת את לא היית פה.

אי אפשר לדבר על רצון למכור עוברים שנשארו, שזה מלבד עברה על החוק גם מבחינה אטית דבר איום ונורא, ואחר כך להצתדק מול הבנות בפורום בהתפתלות שאת בעדן !
זה לא עובר טוב והאינטרסים הכלכליים ברורים מאחורי האמירות שלך. אם יש לך מצפון, תחשבי על ההשפעה של זה בדורות הבאים.
אני רוצה להאמין שהיום זה לא נעשה. כלומר אישה שנשארו לה עוברים ולא מעוניינת בהם הם באמת הולכים להשמדה ולא עוברים הלאה בלי ידיעת הצדדים.
חייבת לומר שביקרתי אצל רופא שכזה בארץ! הוא לא אמר זאת במפורש אך רמז על כך, במיוחד שמדובר ברווקות.
אני פשוט מאוד אספתי את החפצים שלי ולא חזרתי אליו יותר.

הפורום הזה נועד להתייעץ עם נשים שעברו ועוברות את אותו ההליך
מי שרוצה לשמוע דעה של מתווך ביציות יפנה אליכם ישירות דרך המלצה של נשים אחרות.

אם אתם תמשיכו כך - וזה ברור שזה הכיוון
תישארו לבד, הבנות פה ינטשו וידאגו להעביר את הפורום למקוםאחר.

דבר נוסף ורד. אני בטוחה שאת עברת טיפולי פוריות לא פשוטים בכלל (אגב רוב מי שנמצאת פה עברה את ההליך הזה) אבל זהו הבדל גדול באם עברת תרומת ביצית. את פשוט לא עברת חוויה שכזו וטוב לך שכך. לכן לא מעניין אותי לשמוע מי שלא עברה הליך שכזה.

ובעני זה כמו מי ששבר רגל ושמו לו גבס ואחר ששבר את הרגל וצריך לעבור קריתה של הרגל. ואותו אדם עם הגבס נותן עייצות לאדם שעובר קריתת רגל!
תסכימי איתי שזה לא הגיוני. ואני בטוחה שאת מבינה במדוייק על מה אני מדברת.במידה ולא זו שאלה מה את עושה פה!

אז אם לא תמחקי את הודעתי על מנת לרצות את הבוס אני מקווה שאנשי תפוז שאני מתקוונת לפנות אליהם ואנשי אמבריון יעשו חישוב מסלול מחדש וישיבו לנו את הפורום בצורה שהיה, ולא, כמו שכתבתי יש עוד אופציות.
גזה לא הדיוני שבנות מפחדות פה לכתוב את דעתן!

שה טובה
שושה

נועם1003

New member
תודה שושה רק מספר הבהרות

הבנות לא פוחדות לכתוב כאן, חלקן נחסמו (איילת, פיפי למשל) לחלקן נמחקו הודעות (11ששכחה סיסמה למשל). הפעילות עברה זמנית למקום אחר ואנו ממשיכות את הדיונים והתמיכה שם לכל מי שנזקק. צר לנו מאוד על עוגמת הנפש הנגרמת לכולן ובעיקר לחדשות.
אנחנו עוקבות אחר הנעשה כאן והודעות שנמחקות מתועדות ויועברו להנהלת הפורומים.
לא נותר אלא לקוות שהמנהלת והבוס שלה יסיקו מסקנות ויבינו שהכוחניות אינה משתלמת וכי הפרסום השלילי לחברתם יביא מן הסתם לתוצאות הפוכות. (הודעה זו תישמר אצלי למקרה שתורד).

שושה669

New member
חבל מאוד

תודה נועם
חבל מאוד שמופילת פה בריונות
לא ידעתי שחוסמים פה נשים שהיו כל כך פעילות ומועילות לפורום.
שושה

אושר365

New member
אם את לא כאן למטרות מסחריות,

למה את מוסיפה את השם אמבריון בחתימה שלך ועושה פרסומת לחברה??? מקומם.

למעלה