שלום לכולם

מה שברור - שהמצב הוא ביש ונורא ואף אחד לא באמת יודע איך לטפל

בו. הכותרת של המפה של יוליקה מגדירה במדויק את גודל המשבר הזה וכנראה שבחודש האחרון לטורקים נמאס והם פתחו את השערים לאירופה שמוצפת. רק לפני חודש וחצי הייתי בבודאפשט ועברתי כל יום בתחנת הרכבת קלטי, כבר אז היו פליטים במצב קשה, אבל רק כמה עשרות ונראה שכל מיני אירגונים באו לעזרתם. עכשיו, זה נראה נורא, עצות ודיבורים יש למכביר, אבל קשה לראות איך כל זה יגמר. העניין היחידי שמעורר קצת תקווה - לטעמי - שאולי סופסוף אירופה תתחיל להתעניין ולפעול לטובת קידום המאבקים ופתרונם בארצות המוצא של הפליטים - בעיקר באיזור המזרח התיכון אחרי הנמנום הגדול.
לא יאומן איך העולם הערבי בעצמו שותק ועלוב מול כל המטורפים שהורסים ברצחנותם את האזרחים במדינות השכנות.

boriska1

Well-known member
למוצקונת.מה אירופה צריכה לעשות?מה היא יכולה לעשות ולא אשאל

למה צריכה לעשות,כדי "אולי סופסוף אירופה תתחיל להתעניין ולפעול לטובת קידום המאבקים ופתרונם בארצות המוצא של הפליטים - בעיקר באיזור המזרח התיכון אחרי הנמנום הגדול.". אירופה יכולה לשפוך כסף צדקה.אבל :"אליה וקוץ בה" רוב הכסף אם לא כולו,יגיע לארגוני פשע איסלאמים שיגביר את הבעיה במקום לפותרה.אירופה יכולה לעשות רק גדרות טובים ובילתי עבירים,שכן "גדרות טובים עושים שכנות טובה".
כל עוד האיסלאם לא ישנה פניו,אין הרבה מה לעשות.
ועכשיו בשבילך משהו אופטימי,האיסלאם משנה פניו לעתים קרובות(יחסית להליכים
היסטורים) ומבחינה זו יש תקווה,אמנם לא ב"קדנציה" שלנו,אבל....

agibagi9

New member
אירופה וארה"ב צריכות ביחד

להשמיד את דאעש לפני שהאירגון הזה יעשה עוד טבח
לא רק בסוריה ובמצריים אלה גם על עדמותיהן , רק מה, הן מפחדות .
נראה מה גרמניה ואוסטריה יעשו שיגיעו יותר מדי מוסלמים לארצם ?

בוריסקה - אם הייתי יודעת מה אירופה צריכה או יכולה לעשות, כבר

היה לי פרס נובל.....הוא הדבר, כמו שכתבתי, לדעתי אף אחד לא באמת יודע מה לעשות.
מה שכן, האו"ם,אירופה והמערב כולו, היו צריכים לדרוש ממדינות ערב הפחדניות והשפלות לגייס את צבאותיהן, חייליהן ועוצמתן הכלכלית ולהילחם בדעא"ש, להשקיע כסף בפיתוח המדינה ולא בשלטונם המושחת - לווא דווקא לתת כסף בדיוק מהסיבה הזו - לפחות בשביל ההתחלה....הקלות שבה הכנופיות המטורפות הללו מצליחות להתפשט ולהילחם נגד הצבא הסורי והעירקי שהם לא לגמרי צבאות סמרטוטיים, היעדר תגובה לוחמנית עוצמתית מצד טורקיה וגם מהנסיכויות בדרום,
היא חרפת העולם כרגע.
נדידת הפליטים היא תוצאת לווי איומה של העניין הזה, בצירוף לאיזורים מוכי בצורת או שטפונות כתוצאה משינויים אקלימיים על פני הגלובוס וומי שמתיימר לאמר שיש לו תשובות מאוד משמעותיות, שיערב לו. גדרות פותרות בעיה אחת ומייצרות אחרות לא פחות גדולות...ומה אח"כ?
לי, לצערי, אין.

KUKACC

New member
בתמונות רואים הרבה מאוד צעירים

שיכלו להילחם על הבית אבל בחרו בגרמניה
חיים יותר קלים

argamon

Member
לכולם köszönöm szépen , תודה רבה על ההסברים:

köszönöm szépen תדה רבה לכולם על ההסברים.
אני מקווה יותר מאוחר להגיב לכולם לחוד על תגובתם.

למעלה