שלום לכולם........

שלום לכולם........

אני יפית.. ואני שונאת את אמא שלי.. אות שאר המשפחה אבל זה כבר לפורום אחר........ טוב לא קראתי פה את ההודעות למטה.. כי אין לי כוח וגם אין לי זמן... (מממ... בטח יש פה אנשים שאני מכירה מפורום הכי גאים שיש.. או מרוק ישראלי...) אז כמו שהבנתם אני חולה על הכי גאים שיש..(על בריאן!. שונאת את ג´סטין!!)... שומעת רוק ומטאל וכאלה... ואני שונאת את אמא שלי!!!!!!!!...(זונה הלוואי ומשאית או רכבת{לא מצליחה להחליט...} תדרוס אותה!!) וזהו.. חשבתי שזה בטח פורום נחמד אז באתי לראות אם יש עוד כמוני פה... יפית...

maayan15

New member
יופי....עוד מקום בו אני יכולה להגיד

לך לשתוק
בכל מקרה, אני דיי בטוחה שמילים כמו זונה אמורות להיות מצונזרות...אבל אולי לא.... היי לך!!

היי יפית!!!

אוי... מרגישה כמוך...חחח! אבל חמודה... את לא בסדר!!! שחכת את ה- מטוס בעת נחיתה (זאת דרך מאוד אופנתית!). ביניין קורס (מדליק!). וזהו... ברוכה הבאה!

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo24.gif שאלווווום ../images/Emo24.gif

כולם פה באו להתלונן .. ככה שבטוח תשתלבי
אני לא שונאת את אמא שלי ב-כ-ל-ל .. אם כבר את אבא .. למרות שהוא ממש משתפר
אני
גאה
בו
חחחחחחחחחח שיר

Heavy Thought

New member
אפשר לדעת

למה את כל כך שונאת את אמא שלך עד כדי כך שאת מאחלת לה למות?

כי היא *מלא מילים מצונזרות*!!!!!!!!

יש לי משטר נאצי בבית....... לא מרשים לי לזוז ל-ש-ו-ם מקום!!!... יש לי חיים רק בזכות מעיין...(כן כן אותה המעיין שפה... חברה הכי טובה שלי למי שעוד לא יודע... אני ישנה אצלה כל יום שישי {כן כל יום שישי.. היא כבר שונאת אותי בגלל זה...}) ורק מאצלה אני יכולה לצאת... אני לא יכולה לזוז לשום מקום!!.. היא חושדת בי בכל דבר.. בלי סיבה!...(כאילו.. לא שאני לא אבל אני לא נותנת לה סיבה לזה...) והיא פשוט זונה!!.. היא ממש כלבה!!..

למעלה