שלום לכולם!

maayan15

New member
שלום לכולם!

אני מעיין ואני מכורה לאינטרנט (תמיד רציתי להגיד את זה
) ועכשיו ברצינות, זה לא ייאמן!...אני לא יוצאת מהבית אלא אם מכריחים אותי...אני קמה לבי"ס רבע שעה יותר מוקדם כדיי שיהיו לי 15 שעה באינטרנט, אני לא מסוגלת לראות טלויזיה או לקרוא ספר בגלל שאני מרגישה כאילו הכסא הריק של המחשב קורא לי....ואני תמיד אהבתי טלויזיה וספרים, אני הפסקתי לשחק עם 3 הכלבות המתוקות שלי כי "אין לי זמן" בשבילהן..ובעצם, אני לא עושה כלום חוץ מאינטרנט.... ואני לא רוצה להפסיק לגלוש באינטרנט אלא להיות מסוגלת לעשות משהו בלי לחשוב על זה שיכלתי לגלוש ברשת ולהיות מסוגלת לראות את הסידרה האחת שאני כן רואה בלי לחשוב על "מה לספר לחבר´ה בפורום"......אז...למישהו יש עצות?..רעיונות?...טענות? מענות?..... תודה מראש....

amiak

New member
שלום מעיין...

כמה שאלות שמעניין אותי לדעת את התשובות להן: כמה זמן את כבר גולשת, וכמה זמן מתוך זה את חושבת כל הזמן על האינטרנט. מומלץ לנסות את המבחן העצמי - - - (שנמצא גם בקישורים של הפורום, אבל חשבתי לחסוך לך את החיפוש) עמיה

מעיין חמודונת...נורא כיף שהגעת

אלינו ברוכה הבאת משב רוח מרעננן ואגב מי זאת ג´סטין? גיבורת סדרה שאת מכורה לה? המצב שלך מאד מזכיר לי את המצב שלי אנחנו כולנו באותו הברוך אני עושה עכשיו מאמצים ממש על אנושיים פשוט לא לרוץ כל 10 דקות למחשב

e-magine

New member
ברוכה הבאה מעיין

יש לנו הרבה הצעות, מעבר למה שכבר כתבו לך כאן, אני מציע לך לנסות לבדוק מה כל כך מושך אותך באינטרנט, לאילו צרכים זה עונה לך, שאת כל כך מרגישה דחף להיות באינטרנט, גם על חשבון דברים אחרים שאהבת לעשות. חוץ מזה, כולנו מרגישים כמוך, גם אנחנו לא רוצים להפסיק לגלוש, אנחנו רוצים לשלוט על הרגלי הגלישה שלנו במקום שהם ישלטו בנו. כדי להגיע למה שאנחנו רוצים, כנראה שאנחנו צריכים גם לשנות את הרגלי הגלישה, שזה לא קל, וגם ללמוד להבין את הרגשות שלנו ואת בעיית היסוד שגרמה לנו להתמכר ואחר כך לטפל בה.

maayan15

New member
אז ככה...

במבחן יצא שהשימוש שלך באינטרנט יוצר בעיות משמעותיות בחייך. עליך להעריך את היקפן של בעיות אלה ולהתמודד איתן בהקדם האפשרי. אני גולשת בערך 3 שנים אבל ההתמכרות הממשית החלה רק בחופש הגדול השנה, שקנו לי מחשב חדש (ומהיר) וחיברו אותי לאיי.די.אס.אל.... ועשיו אני על המחשב כמעט כל שעות היממה, וכשאני לא אני חושבת עליו....אני לא רצה למחשב כל 10 דקות...אני פשוט לא זזה ממנו עד שאני הולכת לישון (ובצד החיובי- הורדתי משקל כי אני לא מוכנה ללכת לאכול ולהשאיר את המחשב בודד..)

היום חשבתי על איזו פעולה טכנית

שיהיה די מעצבן ומטריד לעשות אותה אבל... הגעתי למסקנה שאני לא יודעת במת במת כמה אני גולשת כנראה שאני קצת מדחיקה את זה ואמרתי לעצמי תשימי בלוק ליד המחשב וכל פעם שאת נכנסת תכתבי את השעה וכל פעם שאתה קמה לעשות דברים אחרים ועוזבת את המחשב תכתבי לך וככה תראי קודם כל מה היקף התופעה סוג הרישום הבא יכול להתייחס לנקודה יותר כואבת אני מחליטה לעשות משהו שאני צריכה לעשות ובמקום זה אני נכנסת לרשת ודוחה את אותו דבר כדאי לציין בשלב השני גם את הדברים האלה בדף אחרי שגומרים כל מיני רובריקות כאלה אפשר להתחיל בהחלטות צעד צעד צעד קטן לאנושות צעד גדול למאדאם נניח - היום בצהריים במקום לגלוש משעה איקס עד שעה ווי אני אגלוש חצי מהזמן הזה העכבר כתב פעם שהוא החליט שלפני שהוא מסיים את המטלות בבית (למשל רחיצת כלים) הוא לא מתיישב אבל אצלי זה לא עובד כי אני מסוגלת לדחות כל דבר אלא אם זה ממש פוגע במישהו אחר (למשל אם יש לי תור לרופא אני אולי אאחר בחמש דקות בגלל הרשת אבל לא בשעה קפיש?)

maayan15

New member
קאפיש!

ג´סטין זה(!!) אחד מצוות השחקנים בסידרה "הכי גאים שיש" ואני פשוט לא סובלת אותו!!!!!!!!

למעלה