שלום לכולם

טילטל

New member
שלום לכולם

אני שאלתי כבר האמת, ואין לי מושג לאן השאלה שלי נעלמה... בכל אופן זו שאלה פשוטה שאני בטוחה שכולכם תוכלו לענות לי עליה... אני רואה מכושפות, ופספסתי כמה פרקים מהעונה האחרונה, אז אני יותר מאשמח להבין איך פרו מתה, כי זה ממש מרגיז!!! אז לכל מי שבא לענות לי אני אשמח וחוצמזה שיהיה לכולם לילה של שושנים

Phoebe again

New member
../images/Emo26.gifלין../images/Emo36.gif

את תתנגדי אם אני אכין מאמר על הרווח שבין עונה שלישית לרביעית (וכמובן כזה שיופיע בקטגוריית המאמרים הכוונה :) ? כי זה די מטריד לענות לכל חדש על אותה שאלה, אך בכל זאת.. הם זכאים לתשובה לא?
גרר.. עולם מרושע...

As I Am

New member
אני? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

אתנגד??
חודשים התחננתי אליכם לכתוב מאמרים! תכתבי, תכתבי! ^______^

Phoebe again

New member
../images/Emo113.gifיופי! ^^

אני אתחיל לכתוב שאוכל! *מוחאת כפיים בטמטום מוחלט* האייקונים החדשים מופיעים אצלי! *פוצחת במחולות*

Phoebe ForEver

New member
או זה סיפור ארוך../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מאוד... פרו מתה בגלל שאקס שבא ונראה בדיוק כמו המורה שלי! עזבו... אם... פייפר נורתה ע"יי סתומה אחת, וכולם החזירו את הזמן אחורה, ופיבי הקריבה את עצמה להשאר בעולם התחתון,ואז הפרק נגמר שפרו ופייפר שוכבות ומדממות על הגב...קשה להסביר...

Phoebe ForEver

New member
../images/Emo23.gifהפרק../images/Emo25.gifהבא../images/Emo23.gif-../images/Emo58.gif

הפרק הבא size matters!!!! פרק מאמי ביותר!! הן מתכווצות ויש כזה שד שרוצה לעשות אוסף מכושף משהו כזה אני כבר לא זוכרת ראיתי את זה מזמן אבל אני יכולה להגיד שזה ממש ממש ממש חמוד!! ומי שיפסיד...טוב.... אז בינתיים שאני מדברת אתכם אני גם מתכוננת למבחן...
בהסטוריה שיערך מחר.... יש למישהו מושג מה זה כעבה? ובכן (אני מתאמנת תוך כדיי), כעבה היא אבן עצומה, 10 מטר אורך, 15 מטר רוחב ואורכה 12 מטר, מדיי שנה עולים המוסלמים למכה, שם נמצאת הכעבה כדיי להקיף אותה 7 פעמים (דבילי הא?), מוסלמי חייו להגיע ולהקיף את הכעבה לפחות פעם אחת בחייו.... סורי ששיעממתי אתכם למוות.... גם אני משועממת...

טילטל

New member
טוב בכל אופן... ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא ממש הבנתי איך היא מתה, אבל זה עדין נורא נורא עצוב!!! אני מקווה שהסדרה תמשיך להיות אחלה כמו שהייתה... ותודה רבה לכם, לילה טוב שיהיה לכולם

bumi charmed

New member
תראי מה קרה ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

כשכל העולם גילה שפרו ופייפר ופיבי מכשפות היו הרבה אנשים מסביב לבית שלהם והייתה משוגעת אחת שכל הזמן אמרה שהיא אחת מהם אחר כמה זמן המשוגעת ירתה בפייפר ואז פרו ניסתה לקחת אותה לבית החולים היא הצליחה אבל פייפר כבר מתה מפצעייה אז ליאו אמר לפיבי שפייפר מתה היא אמרה לקול שהיא תשתף פעולה ותישאר איתו בשאול ( או איפה שזה לא יהיה ) הזמן הועבר אחורה. המקור בגד בה ולא היזהיר אותם משאקס. כששאקס בא הוא ירה כדור אנרגיה על פרו והיא עפה ונפגע בראש ( פגיע קשה כנראה ) אחר כך הוא ירה בפייפר ( שנפגעה פחות קשה ) מאחר שליאו לא היה שם כאדי לרפא אותם הם היו על סף מוות אחרי שקול פיבי וליאו ברחו מהשאול ליאו ריפא את פייפר אבל לא הספיק לרפא את פרו היא הייתה כבר מתה.

גל1234

New member
זאת שלפניי כבר נתנה תשובה מעולה אבל

מה שבדיוק קרה הוא ככה פיפר ופרו רדפו אחרי שאקס והרגו אותו מחוץ לבית שם כתבת טלביזיה צילמה אותם ואז כל העולם הבין שהם מכושופות הייתה משוגעת שאמרה שהיא מכושפת מלא פעמים והם לא התייחסו אליה עד שפעם אחת היא נכנסה לבית ופרו גירשה אותה במשוגעת נעלבה וירתה על פייפר פרו רצתה לקחת מהר את פייפר לבית חולים אבל אנשים חסמו לה תמעבר אז היא העיפה את כולם בעזרת הכוחות שלה בבית חולים פיפר מתה אבל פרו לא נתנה לאף אחד להתקרב אליה עד שבא כוח מיוחד וירה גם על פרו בנתיים כשכל זה קרה הסיכוי היחיד היה שהד לא זוכר תשם שלו יחזיר תזמן לאחור אז קול ופיבי הלכו למקור וביקשו ממנו המקור אמר שהוא מסכים אבל רק עם פיבי תישאר בעולם התחתון כמובן שפיבי לא הסכימה אבל המקור אמר לה שאחת מהאחיות שלה מתה אז היא שלחה את ליאו לבדוק ושהוא חזר בוכה היא הבינה שזה נכון היא הסכימה והזמן חזר לאחור אבל פיבי לא הייתה בשביל להשלים את כוח השלוש אז שאקס הרג תרופא ושלח כדור אנרגיה על פייפר ופרו ליאו החזיר את קול ופיבי שברחו מהמקור בגלל שלא עמד בהבטחה שלו להזהיר את פרו לפני כשליאו בא מפה יש שתי גרסאות לא יודע מה נכון הראשונה פרו הייתה כבר מתה והוא הציל רק את פייפר כי הוא לא יכול לרפא מתים הגירסה השניה ששתיהם היו חיים אבל בגלל שפיפר אישתו הוא הציל קודם אותה ועד שהוא הציל אותה פרו כבר מתה

למעלה