שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני שמחה להצטרף לפורום לחיי האהבה, הסדרה שאני עוקבת אחריה בכל יום בשעה 16:00, ואי-אפשר להזיז אותי מהטלוויזיה, ליאת לוי.

בורכה הבאה לפורומנו הקט!

כאן כולם נחמדים וחביבים וגם ככל שמצטרפים אנשים ככה יותר טוב.את כמובן מוזמנת לצ´אט מחר.רק אל תשכחי לשרשר כשאת כאן ולא לכתוב הודעות לא קשורות...ספרי קצת על עצמך.

תודה על קבלת הפנים!

לצערי, אני לא אהיה בצ´אט כי אני לא מחוברת לאינטרנט בשעה הזו, ואני לא יודעת איך להתחבר, [יש לי בעיה עם המחשב בכל הקשור לצ´אטים]. אני בת 22 מטבריה, וזהו בינתיים, ליאת.

SofyTofy

New member
22? אולי באמת תהיי לוי יום אחד....

הגילאים קרובים מאוד.... אגב, אבא שלי עובד בהרצליה ומולו יש את ה-"הולמס פלייס" של הרצליה, שם יהודה מתאמן... ממול יש מסעדה שבה פגשתי את יהודה ועכשיו אבא שלי אומר שהוא ראה אותו דרך החלון של ה-"הולמס פלייס".. נראה לי שאני אצטרך לבקר שם לעיתים תכופות יותר......

תגובה לגולשת

שם המלא שלי הוא ליאת לוי. האם ראיתם את הפרק של היום? התאכזבתי מגידי שהצטרף לפשעים של אלי מרקו, ליאת.

ליאת יקירתי -

את יודעת שאת הכי בוגרת בפורום הזה...(חוץ מעזית אבל היא לא פה...) אז *כבוד*, הלוואי והיו יותר כמוך, ובלי להעליב אף 1 כאן כן?...אבל נחמד לי לראות שיש עוד בני 20 + שכותבים פה ואוהבים את "לחיי האהבה"... תמשיכו כך ותרבו!!! ליאת, את אוהבת את הסדרה? את מי את הכי אוהבת משם?

SofyTofy

New member
מה רע בגיל 12../images/Emo35.gif כבוד../images/Emo70.gif חחח...../images/Emo140.gif

תגובה לניבה!

ניבה שלום! אני מאוד אוהבת את "לחיי האהבה", ואני הכי אוהבת את רונה כי היא מתוקה, ומאיה, כי אני מאוד מזדהה עם הדמות שלה. זה כלל ידוע שאי-אפשר להזיז אותי מהטלוויזיה כשהסדרה משודרת. האם מישהו יודע מהו תאריך הלידה של סופי? אני מאוד אשמח לדעת, ליאת.

../images/Emo92.gif

ואם תרצי עוד תאריך לידה-יש את כולם בלוח אירועים שלנו.את מוזמנת להוסיף לשם את תאריך הלידה שלך.

MoRaN N

New member
לאורנית

קודם כל, טוב לחזור לפה אחרי ששבוע הייתי בלי אינטרנט ועשו לי אינטרנט מהיר ואז סופסוף חזרתי לפורום הכי שווה!!!!!! אורנית, לאיזה צ´אט את מתכוונת??

טוב ליאת...כבר ענו לך על השאלה....

היתה לסופ יומולדת לפני 4 ימים, זאת אומרת ב - 26/10 והיא בת 27 (למקרה שאת רוצה לדעת ולא יודעת עדיין) ו...זהו, עוד משהו?
גם אני מאד אהבתי את הסדרה רק חבל מאד שהיא נגמרה, הייתי לה מכורה ואותי אי אפשר היה גם להזיז מהמסך. כמובן שאני אהבתי את רונה הכי זה כבר ידוע לכולם, אבל אני אוהבת עוד דמיות.... תגידי, מה את חושבת על סמדר? נכון כלבה?

סליחה אם העלבתי קודם ד"א

היא פשוט בקשה את תאריך הלידה של סופי,אז אמרתי לה שהיא חגגה לפני 3 ימים.או שהיא התכוונה לשנת לידה? בכל מקרה,למה יום ההולדת של סופי לא כתוב בלוח אירועים?

לניבה!

זה נכון שסמדר היא לא הדמות הסימפטית ב"לחיי האהבה", אני מעדיפה הגדרה זו על פני ההגדרה שאת נתת לדמותה, ובגלל זה אני לא אוהבת אותי כי היא פשוט רעה. ליאת.

למעלה