שלום לכולם....

יפתח13

New member
שלום לכולם....

ו
על הפורום החדש... עכשיו, יש לי בעיה וחיפשתי מקום שיוכלו לעזור לי לפתור אותה ונראה לי שמצאתי... קודם כל אני אציג את עצמי אני יפתח מנתניה בן 13 ובכן, הבעיה שלי היא כזאת.. יש ילדה בכיתה שלי שהיא מזה יפה, והיא גם נחמדה מאוד, אבל יש בעיה היא מסתובבת עם הסנוביות והפרחות, וידוע שהם חברות רק של ה"מקובלים"(ערסים בדר"כ).. אני לא נחשב מהמקובלים ואני לא יודע מה לעשות... שאלה קלה נכון? תגיד לה שאתה מחבב אותה ותראה מה היא תגיד נכון? אבל זה לא כל כך פשוט, זה מסתבך! יש עוד ילדה אחת כיתה שהיא לא מאוד יפה, אבל הרבה יותר נחמדה, והיתאהבתי באופי שלה.. עכשיו יש לי שתי שאלות... הראשונה היא קצת שיטחית... 1. לדעתכם/ן אני צריך לעשות לי דבר כזה, בעדיפות הראשונה הילדה שהיא יותר נחמדה ואם היא לא מסכימה אז הילדה היותר יפה או ההפך? 2. אם אפשר דרכים ל"התחיל" אם אחת מהן... תודה

יהלe

New member
לדעתי..

אתה צריך לחשוב אעם מי יהיה לך יותר טוב, עם מי תתחבר ביותר בקלות ואת מי...אתה ´מעדיף´ יותר, אחר כך תחליט איך להתחיל איתה... אתה צריך לסגור את הנושא עם עצמך, וחוץ מזה אם אחת לא תרצה אותך למה שהשניה כן? (סתם שיהיה לך למחשבה..) זה תלוי את מי אתה יותר אוהב....אבל גם תחשוב עם מי יש לך יותר סיכוי..

GirlFriend

New member
../images/Emo113.gif

תודה רבה על הרכת ה
לפורם .
דבר ראשון יש לי שאלה: אותה אחת ש´´מסתובבת עם הסנוביות והפרחות, וידוע שהם חברות רק של ה"מקובלים"(ערסים בדר"כ)´´ היא גם מתנהגת כסנובית גם כן? זה לא בדיוק שאלה קלה כי הדבר שאתה לא צריך לעשות זה ללכת להתחבר עם אותה חבורה רק בשביל אותה ילדה. תציע לה לצאת, מה כבר יקרה? אם היא תסרב יש עוד הרבה דגים בים. ואם היא תסכים זה יהיה בכלל טוב
אבל, יש עוד ילדה שכפי שאמרת התאהבת באופי שלה, בוא אני אומר לך את דעתי הכנה: אם אתה מתלבט בין שתי הבנות תקבע לפי האופי! כי הרי אם אחת מהם יפה יותר מהשניה, זה לא מה שיגרום לכם להשאר ביחד, נכון? לדעתי אל תעשה את מה שהצעת (אם אחת לא תסכים תבקש מהשניה) כי תעמיד את עצמך במקום הילדה שלה תציע שניה, אתה רוצה להרגיש כמו סוג ב´? קח לך רגע לחשוב, את מי אתה מעדיף יותר, את הראשונה או השניה. אל תעשה את זה מטעמי נוחות לאחרים, אלא רק בשביל הנאה שלך. - אין לי דרכים לתת לך בשביל להתחיל עם בחורות, אבל תהיה נחמד, וכמובן, תהיה עצמך! אני מקווה שאותה אחת תסכים ואני אשמח אם תחזור ותדווח מה קרה

יפתח13

New member
תודה רבה...

ואחרי מחשבה מרובה, החלטתי מחר, להציע לילדה אם האופי היותר נחמד לצאת איתי....

b1000

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif

טוב לפי דעתי
אל תתבאס אבל אני כמעט בטו שהילדה המקובלת לא תסכים לך כי זה ככה ולפי דעתי אתה לא צאיך ללכת לפי היופי אם אתה אוהב את האופי של הילדה השניה ויש לך רגש כלפיה אז תציע לך חברות מקווה שעזרתי

למעלה