שלום לכולם

שלום לכולם

אלה מכם המעוניינים והמתעניינים בתחום הטנטרה, מוזמנים לבוא ולהתארח בפורום החדש בנושא זה. טנטרה היא דרך חיים שבאמצעותה אנחנו מתחברים לאני הפנימי העליון, מתמירים את עצמנו והופכים את חיינו לאושר. באופן מוזר נצמד לטנטרה הסקס, מכאן שעלי לציין, טנטרה אינה סקס, טנטרה אינה מין קבוצתי, אולם: דרך הטנטרה אנחנו משביחים את כל הסובב אותי בכל תחומי החיים החל מקבלה עצמית, תקשורת סביבתית, וכלה ביחסים בינאישיים. אתם מוזמנים לביקור, אשמח לשמוע אתכם כתובת הפורום: http://forums.nana.co.il/forum.asp?id=2131&pagenum=2

conatus

New member
לצעוד לאושר

בהנחה שטנטרה היא דרך חיים ( כך כתבת ) והרי כמותה יש רבות אחרות ( המבטיחות אושר ) מדוע דווקא דרך זו מכולם ? האם תוכלי לשכנע ?

לא. תפקידי אינו לשכנע. תפקידי ככל

האדם, אך להעביר את המסר מי שישתכנע שהוא בוחר באושר, הוא יגיע מי שטרם בחר יגיע לאן שחשקה נפשו. והערה קטנה לי: ישנן מילים בשפה העברית שלא ממש יודעים את המשמעות שלה. ואגע בשתיים מהן המילה "בהנחה" והשניה "אבל" המילה אבל מבטלת את כל מה שנאמר עד אליה-לדוגמא: את יפה - אבל, את רזה מדי. את תזכרי את הרזה מדי ולא את היפה מאחר והמוח כך מתרגם את הדברים המילה "בהנחה"-מעידה על שקר, אי אמון, לדוגמא: "בהנחה" שאת רוצה להשתכנע, מה ישכנע אותך? מחבקת באהבה בת חן

conatus

New member
לדקדק באושR

זוכרת את היטלר ? הוא גם הבטיח אושר לעם שלו ומה הביא עליהם - אסון !!! יוצא מכך שלא כל מי שמבטיח אושר מביאו בהכרח ואפילו יכול להביא לתוצאות הפוכות. וכעת במעבר חד לדקדוק. אז ככה המילה אבל היא מילת ניגוד והמילה ניגוד איננה מילת ביטול וכאן נפלה טעות. לדוגמה - "אני רעב, אבל אין לי מה לאכול" לפי הגדרתך הקודמת המילה אבל מבטלת את העובדה שאני רעב. אך אני עדיין רעב. ולמילה הנחה - כמו שהכל יחסי בעולם כך גם פרשנותנו למושגים היא יחסית ולכן אינך יכולה לטעון שמי שפרשנותו ( או האסוציאציה ) למושגים שונה משלך הוא טועה. ולכן הנחה אצלי היא עובדה משוערת הכוונה שאין לדעתה מראש ( את העובדה ). כשאמרת "לא ממש יודעים" למי התכוונת ?

סליחה!!!

היטלר לא הבטיח אושר הוא הבטיח שמירת הגזע הארי. יתרה מזו, האם הבטחתי אושר? מה היה כאן עבורך טריגר לכתוב את הדברים הללו? ואכן דבריי לא הובנו כהלכה אתה רעב, אבל-אין לך אוכל אכן האבל מבטל את האתה רעב, ומה שתזכור יהיה שאין לך אוכל ולא תזכור את הרעב אם תגיד ההיפך אין לה מה לאכול-אבל, אתה רעב, האבל יבטל את זה שאין לך מה לאכול ותזכור שאתה רעב וכאשר תהייה הזדמנות ראשונה להתנסות בזה, אמור את הדברים לעצמך ותראה מה תרגיש והתכוונתי לכל מי שאינו יודע כיצג המוח שלנו מתרגם את אשר מקבל. בנוגע להנחה: שוב, בהנחה שכל מה שאתה כותב הוא נכון, מה המסקנה? מחבקת באהבה בת חן

conatus

New member
"הופכים את חיינו לאושר"

אוקיי לא הבטחת - רמזת ( מסכימה ). יש לי ראייה מסויימת על העולם. כך אני רואה אותו לטוב ולרע. זו הראייה שלי ואני גם יודע שראייתי היא חלקית בלבד. אינני מתנצח ומתווכח אני מתדיין. רק מדיון אני מפיק הנאה ומכול היתר לא. הנחותיי ודבריי הם שלי ואינם משקפים את אינסופיותה של המציאות. נהפוך הוא הם מייצגים רק חלק אחד קטן וזעיר - את החלק שלי בה. וממרום גילי 33 אינני מתיימר להבטיח לאיש דבר וגם לא לרמוז שאני יודע את הדרך אלא אני מכוון לכך שאני יודע משהו מהדרך וגם זאת על תנאי ובערבון מוגבל...

לא הבטחתי-ולא רמזתי על הבטחה

מפורשות כתבתי אלה מכם... וכל מי שבוחר-בבחירתו שלו יעשה את חייו לאושר או לצער ואכן ראייתך שלך היא בלבד היא חלק מהיקום כולו גם שלי ראה זאת תמיד בחתימתי טוב ורע מה הוא? אני יכולה להבטיח לכולם רק דבר אחר הבוחר באושר יגיע אליו מעבר לכך אין הבטחות בביתי שלי מחבקת באהבה בת חן

למעלה