להשמיד את אבריל!
F F R E A K O U T New member 23/10/02 #15 חחחח אשכרה!!! תשמידו את הצבועה הזאת שכל הקליפ שלה במחשב.... היא בקושי יודעת לעמוד על סקייט .. אז לא להגיד שהיא סקייטרית... פייקרית אולי
חחחח אשכרה!!! תשמידו את הצבועה הזאת שכל הקליפ שלה במחשב.... היא בקושי יודעת לעמוד על סקייט .. אז לא להגיד שהיא סקייטרית... פייקרית אולי
B BoR|S New member 24/10/02 #16 היא גם פאנק וונאבי... להשמיד! (אבל קודם לתת לי לשימוש אישי לשעה בערך)
B BoR|S New member 24/10/02 #20 בכל אופן... בואו לא נהפוך את זה לעץ SPAM, אם ממשיכים, אז יש פורום מיוחד לזה, הפורום שלה בהיידפארק...
B bsbgirl New member 24/10/02 #26 חחח אני בעד... אפשר לאסור? אני אשמח אם הפוסטה המתלהבת הזאת תושמד מיידית.. שתי שירים והיא חושבת שהיא משהו.. ואללה יופי
חחח אני בעד... אפשר לאסור? אני אשמח אם הפוסטה המתלהבת הזאת תושמד מיידית.. שתי שירים והיא חושבת שהיא משהו.. ואללה יופי
E eb182 New member 24/10/02 #31 טוב אין בדיוק חורים בניו ג´רזי כי זו מדינה צפופה אבל סתם עיירה קטנה אולי פי 2 מהשכונה הקודמת שלי בחיפה
טוב אין בדיוק חורים בניו ג´רזי כי זו מדינה צפופה אבל סתם עיירה קטנה אולי פי 2 מהשכונה הקודמת שלי בחיפה
F FriendlyFriend New member 25/10/02 #32 חחח- זה ממש לא חור! זה חור של הוביטים! טוב אני ירגע |שתוקשיר|