שלום לכולם

c o o l m a n

New member
שלום לכולם

שלום ראשית אחלה של פורום בהצלחה למנהל ולמשתתפים רציתי לשאול שאלה שאיכשהוא קשורה לנושא איך צורבים דיסק שיעבודו בדי וי די איזה פורמטים והאם כול די וי די קורא את כולם איזה פורמט מומלץ והאם mpgהוא פורמט הנקרא גם בדי וי די הרבה שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי אני לא רוצה לצרוב סתם דיסקים

webmasterN

New member
בוא ננסה

ה-DVD הוא בעצם MPEG 2, תאמין או לא הוא נחשב לפורמט דחיסה. ה-VCD (וידאו CD) הוא MPEG 1 . ה-SVCD הוא גם כן MPEG 2 . ישנם מכשירי DVD המסוגלים לנגן את שלושת הפורמטים וישנם שמסוגלים רק שניים (VCD ו-DVD). הפורמט המומלץ הוא SVCD אם אין לך בעייה להכניס סרט ל-3 ואפילו 4 דיסקים, ה-VCD הוא בעל איכות סבירה ביותר וניתן להכניסה ל-2 דיסקים ולפעמים לדיסק אחד - ובמיוחד שיש היום דיסקים בעלי קיבולת 900 מגה ו-100 דקות ... ה-MPEG עצמו רגיל (matrix.mpeg) לא יתנגן לך סתם ככה ב-DVD - אתה תצתרך לצרוב אותו בצורב בשיטת Video CD. עכשיו בקשר לאיך ממירים DVD ל-VCD זה כבר סיפור ענק בשביל מישהו ששאל את השאלה הזאת . חפש את המדריך הכי ארוך שתוכל למצוא אשר כולל גם תמונות, תתחיל מפורום רוטר סרטים: www.rotter.net , אולי מישהו פה יזרוק לך מדריך, ואם לא אני כבר יעלה מדריך באתר החדש שאני עומד להעלות בקרוב. מצטער שלא עזרתי לך יותר. בהצלחה

c o o l m a n

New member
תתפלא עזרת לי רבות תודה

תודה שהשכלת אותי בדברים שהיו נחוצים לי ולא ידעתי תודה לך

שרונקאם

New member
יש מדריך באתר...

אם אני זוכר נכון שמתי מדריך DVD ל-VCD באתר... כל המדריכים נמצאים תחת הקישור "מאמרים"... :) שרון.

למעלה