שלום לכולם!

Julia16

New member
שלום לכולם!

היי אנשים, מה קורה?
אתם רואים מזה, אמרתי שאני יכתוב בעוד שבוע, אבל כל כך התגעגעתי שאני כותבת כבר עכשיו ביום השני שלי בישראל..
בכל מקרה, אז פה כמובן נחמד, קצת חם, אבל לא נורא.. סוף סוף יש מלא אוכל טעים שכבר שנים לא אכלתי, אפשר לקרוא עיתונים בעברית, אפשר לשמוע אנשים מדברים בעברית, וכבר פגשתי שכנים וחברים והיום אני נוסעת לראות את סבא וסבתא שלי ועוד קרובים. מצד אחד אני נהנת פה וטוב לי, ומצד שני אני ממש מרגישה שההיתי רוצה להישאר פה וזה ממש מתסכל לדעת שעוד פחות משבוע אני כבר צריכה לטוס בחזרה לאנגליה הקרה והמשעממת. מה שמזכיר לי, קראתי הודעה של איזה אחד בשם טל, שחושב שכולנו פה רק עברנו לחול בשביל להתחמק מהצבא ולתת ל´פראיירים´ אחרים למות למעננו, ושכול כך טוב לנו בחול ועוד כמה שטויות כאלה, וזה מזה הרתיח אותי! אדון טל היקר כנראה לא חשב על זה שאנחנו בסך הכל ילדים שלא קובעים לעצמם איפה הם יחייו, וחלקנו גם אם מאוד היה רוצה להישאר בארץ ולהתגייס לצבא פשוט לא יכול ואין לו ברירה והוא צריך לחיות עם המשפחה שלו איפה שהם מחליטים. בקשר לזה שלפני שאנחנו הולכים לישון כל יום, אנחנו חושבים לעצמנו שאיזה כיף לנו בארץ הזאת וכל זה, זה רק מוכיח עד כמה הבנאדם הזה בור ואין לו מושג על מה הוא מדבר. אני אפילו באופן אישי אמרתי שאני לא סובלת לגור באנגליה, וזה דרך אגב גם הסיבה שאני נכנסת לפורומים האלה ´לרחרח´ את ישראל כי מה לעשות, אני אוהבת את ישראל ומתגעגעת למקום הזה ורוצה להיות בקשר עם ישראלים. ולידיעתך, אנחנו לא ברחנו לחול!!!
אוקיי?! לאנשים שעוברים לחול יש סיבות למעבר . במקרה שלי למשל זה היה בגלל שההורים שלי התקבלו ללימודים פה, במקרה של מישהו אחר זה בגלל שיש להם שם משפחה, ויש עוד המון סיבות למעבר לחול, ותאמין לי שאף אחד לא נוסע לחול רק בשביל שהוא חס וחלילה לא יצטרך לעשות צבא! הבנת את זה?! אז לפני שאתה פותח את הפה, תקרא קצת הודעות של הפורום, תדבר עם אנשים ותשמע את הדעות שלהם ורק אז תדבר! מצטערת שההודעה שלי הסתיימה בנימה כועסת, אבל אני מקווה שלפחות אולי הקשקשן הזה יקרא את זה ואולי יכנס לו קצת שכל לראש... ג´וליה

sivani

New member
ג´וליה!!!!

איך לך שם בארץ? אני מבינה שהתגעגעת
שלחי לי איזה מילקי במטוס...יו איך בא לי
אל תשכחי שהכי חשוב-רואים שלטים מכווני תנועה בעברית "מעבר הולכי רגל" "עצור" חחח
אני מקווה שאת נהנית בובה, מזל טוב לאחיך!!
סיון

FriendlyFriend

New member
ג´וליהההההההההה!!!!!!!!!!!

תשלחי לי ראש 1
חחחח סתם בצחוק- אני מקווה שאת נהנת...! הדבר שאני שנאתי שהייתי בישראל לפני כמה חודשים היה שאף אחד לא היה מנומס..........שכחתי שזה ככה......בכל מיקרה- אנחנו מתגעגעים!!!!!!!!!

BoR|S

New member
אמממ...

מצד שני... זה לא הכי כיף שאת שומעת את המילה "סליחה" כל שנייה, יענו זה מנומס והכל וסבבה שזה ככה, אבל חלאס, כולא טיפה התחכחה היד שלך ביד שלי בפריז, על זה לבקש סליחה???!! (מבוסס על מקרה אמיתי)

sivani

New member
טחחח מזכיר לי

באחד השיעורים שלי בזמן האחרון אחד התלמידים עזר לי (זה היה על המחשב) והוא בא ללחוץ על ה-esc בטעות הוא נגע לי בכף יד (למרות שבכלל לא הרגשתי) וזה היה כזה..אוי אוי איים סו סורי.. האא,קנדים, לכו תבינו

sivani

New member
זה מצחיק אותך? לדעתי זה עצוב ../images/Emo8.gif

מנת יתר של נימוס!

FriendlyFriend

New member
לא יודעת......

יש כאלה שהם ממש לא מנומסים לפעמים....ואני מתכוונת של העלבה- לא של נימוס בעצם, (יום קשה, אל תשאלו)

Julia16

New member
שלום לכולם!

כן, אכן אני דיי נהנית פה, דרך אגב סיון, את בטוחה שאין מילקי בקנדה? בטוח שיש לפחות משהו דומה. דווקא לא שמתי לב לזה שאנשים פה בישראל לא כל כך מנומסים, אבל שמתי לב שאנשים הרבה יותר חברמנים ופתוחים אחד עם השני, וגם יותר קולניים... זהו, אין לי ממש יותר מה לספר, היום בערב זה החתונה וכולנו מתכוננים, ודרך אגב היום בפעם הראשונה אני יראה את הכלה, כי עוד אף פעם לא פגשתי אותה, אבל לפחות אני כבר יראה אותה כשהיא במייטבה... טוב, אז יאללה, נתראה יותר מאוחר! ג´וליה

FriendlyFriend

New member
חחחחחח

תהני! וסיון- אני בטוחה שיש איזה מילקי פחות מ5 קילומטרים ליד הבית שלך! (
)

sivani

New member
הלוואי, אני גרה בסוף העולם ../images/Emo13.gif

ווסט קואסט, את יודעת... ויי מאיפה זה?!

FriendlyFriend

New member
חיחיחי

אמרו לי שזה מילקי חדש.................. 50% קצפת ו-50% שוקולד...
לא כזה חדש- אבל זה גם טוב

FriendlyFriend

New member
../images/Emo99.gif

אני אכלתי את המילקי הזה עם התוספת שוקולד כדורגל שבאתי לביקור מולדת........זה טעים- אבל לא עם כדורגל בתוך המילקי שלי!

sivani

New member
חחחח מה? לא ידעתי שיש כזה

גם כשהייתי בארץ (עד לפני 3 חודשים,כאמור) חהחה, שיר, אני פנויה עכשיו, סיימתי 7 מתוך ה-15 היום! אני אלוהים! (למרות שאין..) די לקח לי שעתיים...
ספרות זה בזבוז זמן,אני אומרת לך..

FriendlyFriend

New member
כן.....

למרות שאני לא מקבלת כל כך הרבה שיעורים יחסית למה שאת מקבלת......

למעלה