שלום לכולם

בורלימר

New member
שלום לכולם

היי, אני סטודנט בן 26, והרבה זמן שאני רוצה לכתוב פה וכנראה שגם מזה חרדתי במידה מסויימת :)
אפשר לומר שאני סובל מחרדות חברתיות כבר הרבה מאד זמן, וזה בשילוב עם עוד כל מיני גורמים הביא לכך שהיום כמעט שאין לי חברים קרובים.. המצב דיי קשה ומייאש...
הייתי שמח אם יש כאן אנשים שהיו רוצים לדבר או אפילו בעתיד להפגש.. אנשים שיכולים להבין את המצב שלי ושאוכל לשתף אותם בחופשיות, דבר שאני כמעט לא עושה היום עם אף אחד.

Lichy87

New member
היי בורלימר

אולי ישמע קצת מאיים בשלב הזה אבל קיימות קבוצות לעזרה עצמית שמורכבות רק ממתמודדים עם חרדה חברתית (ללא איש מקצוע), כך שנוצרת אווירה חברתית ומקבלת.
בעקבות המפגשים האלו גם נוצרים קשרים וחברויות בין אלו שגם חווים בדידות מהסוג הזה. אם בשלב מסוים תרגיש בנוח אולי שווה לנסות ולהגיע לאחת מהקבוצות האלו. מידע עליהן אפשר למצוא פה בחלק האמצעי של המאמר.

CBT Israel

New member
היי

שלום לך,
ניכר כי אתה מודע לבעיה ומעוניין לטפל בה ועל כך אתה צריך להיות גאה בעצמך!
אני ממליצה לך לקרוא בהרחבה אודות טיפול CBT - טיפול קוגנטיבי התנהגותי, טיפול קצר מועד, הטיפול מפתח אצל המטופל כלים לזהות ולשנות דפוסים לא בריאים בזמן אמת על מנת להוריד את רמות החרדה. הטיפול מיועד לכל הספקטרום של חרדה, כולל פוביות (כמו פחד מנהיגה), חרדה חברתית (כולל פחד קהל), התקפי פאניקה, OCD, פוסט-טראומה, הפרעות אכילה ועוד.
שיהיה בהצלחה!
צוות מכון CBT

למעלה