שלום לכולם

tsvir

New member
שלום לכולם

הודעה זו מתיחסת לשרשור שבו שאלתי שאלה והוא לא מוכן לקפוץ לכן נפתחת הודעה חדשה ראשית תודה לעונים אני עוד בהתארגנות בדירת הסטודנטים שלי כך שבסוף השבוע לא היה לי מחשב אני רואה שבאמת ירדתם לפרטים הקטנים וזה דבר שרצוי לעשות במסרים אני ביקשתי שמות ספרים קטע הגלולות עזר ותודה אנחנו חברים 5 חודשים למי ששאל ומאוד אוהבים חברי הוא לא מהלוחצים פשוט אני רוצה אבל רוצה לעשות את זה נכון. אני עונה כתגובה כאן אבל זה לכולם. חלקכם היו בהחלט קצת איך לומר חודרניים ולזה צריכים להתרגל בפורום אני לא מצטערת שהעליתי את השאלה. תודה לכולם

tsvir

New member
ותגובתי

אין לך ממה לחשוש כולנו עוברים תהליך דומה ספרים אני אישית לא מכיר אני חדש גם בפורום כמתבונן אני אישית דתי ונשארתי כזה הבאתי את הודעתך מלמטה וצר לי על עזיבתך את הדת אבל אני מהדוגלים שכל אדם הוא ראשית אדם ויש לכבדו מה שלא תעשי אני מקווה שתחשבי ראשית על צעדייך שלא תצטערי לבסוף על צעד ללא חזרה מקווה שמה שלא תעשי תרגישי פינה חמה למשפחתך אני לא רוצה להיכנס לפרטים אך אנשים כאן בהחלט חדרו לתיאורים שצרמו לי אני אפנה אליך גם במסר מקווה שתעני לי

denit

New member
לא תודה

אני כבר חשבתי מספיק על צעדיי אני נמצאת במקום שטוב לי בו ואין לי צורך בעזרתך משפחתי לא יודעת על רצונותיי לגבי חברי ואין סיבה שהם ידעו לעת עתה אני מבקשת שלא תשלח לי מסרים

tsvir

New member
בוקר טוב לך דנית

ניסיתי להוסיף תגובה למטה על הודעתך אך השלח לא ביצע לכן פתחתי שרשור חדש כולם ענו לך בפרטי פרטים גלולות סרטים וספרים אני רק מבקש שתחשבי רק עוד פעם אחת לפני צעד כה חשוב זו שאלתי ובקשתי את עצמאית אני יודע אבל הייתי חייב לשים סימני שאלה

בליאד´!

יֶבּיס´ וְ רוֹט! אני נדהם וחוזר ונדהם בכל פעם מחדש. עד כמה טאווטולוגיים אפשר להיות?!

Le Fay

New member
הי, ברוכה הבאה אל העולם האמיתי

ושתזכי בו להרבה נחת

למעלה