שלום לכולם

שלום לכולם

נכנסתי כמה פעמים לפורום אבל לא היה לי אומץ לכתוב. אני רואה באפי מאז שיש לי ביפ ראיתי את זה לא באופן עקבי כי או שהייתי עסוקה או שהטלביזיה הייתה תפוסה ובקיצר מאז ששידרו מהתחלה אני עוקבת וכל מה שאני מפסידה באמצע שבוע אני משלימה ביום שישי. אני מאד אוהבת את הסדרה ואת שרה מישל גלר ומאד מתבאסת מהדברים הבאים : 1. אנג´ל עזב ועוד יש לו סדרה משלו יעני הוא מתחרה בבאפי. למרות שהייתי מתה לראות אנג´ל ( אין את זה בשום ערוץ ) זה מבאס שעשו לו תוכנית בנפרד. הוא חלק מבאפי ולא דמות עצמאית. 2. שמעתי ( ממכם ) שלבאפי תהיה אחות והראתם את התמונות שלה וזה נורא מדכא . היא נראית לי סתם פליצה ובכלל שרה מישל גלר אמרה באחד הראיונות שנראה לה שהיא תפרוש ואחותה תחליף אותה. 3. שמעתי שווילו תהפוף ללסבית וזה נראה לי כזה מוזר אחרי שהיא הייתה דלוקה על זאנדר והיה לה חבר. 4. ראיתי תמונות של שרה מישל היפהפיה והיא מזה רזתה בפנים והתכערה מה היא עשתה לעצמה היה לה יופי כזה מיוחד אני מקווה שהיא השמינה בחזרה. בקיצר יש לי תחושה שהסדרה תדרדר ואני מאד מקווה שאני טועה. חוצמזה אני מאד רוצה לראות את העונות החדשות בבאפי רביעית , חמישית , שישית , שביעית. אתם יודעים איך אני יכולה להשיג אותם ? או לפחות מתי הן ישודרו ואם יש לכם מושג על הסדרה אנג´ל זה גם יעזור.... תודה

14מתן

New member
יש בביפ

עכשיו את העונה השניה וישודרו ברצף העונה השלישית הרביעית והחמישית כבר פתרתי שתי עונות עכשיו הדרך היחידה למצוא את האחרות זה לחפש באינטרנט אם את צריכה עזרה בזה תפני אלי במסרים

ANGEL N

New member
"אנג´ל" לא מתחרה ב"באפי ו...

אז ככה, קודם כל הסדרה ממש לא "ירדה" והיא נשארה ברמה גבוה ביותר. אחותה של באפי ממש לא מעצבנת וחבל שאת יודעת בכלל על קיומה זה אמור להיות הפתעה, אבל אם את כאן אז את בטח יודעת מה יקרה בסוף העונה החמישית. באפי מושדרת בש.ח בערוץ ביפ וכנראה שבינואר תתחיל העונה החמישית. את העונה החמישית יכולת לראות כבר בערוץ סטאר וורלד (ערוץ 18/45). והיא עונה מצויינת. העונה הרביעית של באפי לא היתה כ"כ טובה,אבל באפי זה באפי ואסור להחמיץ אף פרק, חלק מהעונה הרביעית היא הסדרה "אנג´ל" שבלעדיה העונה הרביעית של "באפי" לא מושלמת לדעתי. ואם כבר מדברים על "אנג´ל" אז היא ממש לא מתחרה ב"באפי" אלה מעין המשך כזה או משהוא בסגנון. מדובר בסידרה מדהימה ומיוחדת שלפעמים אפילו עולה על באפי, יכות לראות את העונה הראשונה והשניה של "אנג´ל" בערוץ סטאר וורלד.

אני יודעת שזה שודר בסטאר וורלד

הבעיה ששמעתי על זה יותר מידי מאוחר. אתה יודע מתי זה יחזור ? ואיך אתה אומר שלפעמים אנג´ל טובה יותר מבאפי ? זה נראה לי בלתי אפשרי במיוחד ששרה מישל גלר לא שם. בכלל אני לא מבינה איך יכולה להיות סדרת המשך לבאפי בלי באפי.

ANGEL N

New member
תתפלאי אחותי!

לצערי פספסת את זה אבל את תוכלי לראות את העונה החמישית בביפ ועוד לא מצומזר. העונה השישית של באפי והשלישית של אנג´ל תשודר כנראה במאי. וכן כן "אנג´ל" בהרבה פעמים בעונה השניה שלו עלה על באפי, הקטע פה הוא שגוס שעומד מאחורי הסדרות המצוינות האלה תיאם בין הפרקים שישודרו ובעונות האלה הוא החליט שכשיהיה משהוא אפל באנג´ל בבאפי יהיה מצחיק ולהפך, ולכן הן משתוות אחת לשניה בסופו של דבר

14מתן

New member
אני מוחה !

ככה רושמים את זה ?! לא חשוב, אינג´ל לא עלה על באפי אף פעם !

Marsha Figg

New member
היי ציונית.

את באמת חושבת שלבאפי תהיה אחות? כן, זה בטח יהיה ממש באסה. כלומר, בטח היא סתם תהיה תקועה שם, "סתם פליצה" כמו שאת אומרת, בלי עלילה מעניינת או משהו חשבו או משהו...בעע. מה, באמת? מישהו אמר לך שווילו תהיה לסבית? לא הגיונייי! כאילו, תדמיינו אותה עם איזו מישהי, פההה, זו בטח טעות! כן, גם אני מחכה כבר לעונות ארבע ומעלה... זה כזה מסקרן אותי! כלומר, זה נראה כזה רחוק, הם ישודרו מתישהו בעתיד הרי, אבל מתי? כזההה רחוק! ומעניין מה יהיה בסדרה הזאת, אנג´ל, כאילו, מה כבר הם יכולים לעשות בלי באפי, לשלוח אותו לאיזה מימד עם אנשים ירוקים ולהפוך אותו למפלצת או משהו? פההה.
רחלי בערך, אני לא בטוחה לגמרי

טוב לזאת שצחקה עליי

היה ראיון עם שרה מישל גלר והיא אמרה שאחותה בסדרה תוכל להחליף אותה כלומר הבנתי מזה שהאחות החדשה מתחרית בבאפי וזה לא מצא חן בעיני. ולגביי ווילו היא הייתה דלוקה על בנים ופתאום הופכת ללסבית ? לסבית זו מישהי שבכלל לא נמשכת לבנים. וברור שסדרה בלי באפי זה ממש לא אותו הדבר. אני לא טיפוס ציני אז אל תדברי איתי בציניות

Buffybot

New member
לגביי שתי השאלות של ציונית ../images/Emo58.gif

לא לקרוא אם את או מישהו אחר לא רוצה לדעת מה קורה בעונה החמישית וקצת מהרביעית!!!
זה כל מה ששמעת זה נכון! 1. לבאפי תהיה אחות קטנה, ואני לא הולכת לפרט הרגע איך, אבל זה לא איך שאת חושבת. 2. כן, וילו תהיה פחות או יותר לסבית (אני אומרת דו מינית, בגלל העבר שלה). אני לא אפרט יותר, למנוע ממך דברים שאולי את רוצה לגלות לבד. אם את רוצה בכל זאת לדעת, תשאלי.

למעלה