שלום לכולם!

yportnoy37

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! נכנסתי היום לרשימת הפורומים בתפוז אחרי חודשים שלא ביקרתי פה, וראיתי שצץ לו כאן פורום שבהחלט הייתי יכול להשתייך אליו (או בעצם, לשייך אותו אליי:)). בתור חובב מוזיקה פרוגרסיבית, החלטתי להכנס לפורום במטרה להכיר עוד להקות מהז´אנר (שכידוע - מספרן מגיע לאין ספור) ולשוחח עם אנשי מביני עניין על סגנון המוזיקה המרתק הזה. איכפת לכם להעביר שרשור שבו כל אחד יכתוב את הלהקות שותן הוא שומע ואוהב, כך שתוכלו להכיר אותי ואני אתכם? אז אני - הקלסיות ------- Yes ELP Pink Floyd (עד כמה שזה יכול להיות רוק מתקדם...) Rick Wakeman Supertramp החדשות ------ Dream Theater Symphony X ו...זהו...מצומצם למדי הא? אשמח לקבל המלצות בעתיד, ואשמח להתקבל בזרועות פתוחות:) יוני

seafox

New member
עוד יוני לאוסף...מה המצב?

יס,elp,pimk floyd,doors,thw who.king crimson,ששת,frank zappa...וזהו בערך...

epitaph

New member
אולי יותר מאוחר יהיה לי כוח לרשום

את הלהקותץ שאני שומע ואוהב,כרגע אני פשוט המליץ לך להוריד לשמוע קצת קרימזו,קאמל וראש...אם אתה מעוניין בהמלצות יותר ספציפיות רק תגיד... :)

zambush

New member
ברוך הבא לפורום

אני אוהב בעיקר את jethro tull, king crimson, rick wakeman ו- yes. וקצת פחות אבל עדיין את genesis, moody blues, brand x ו- frank zappa.

grizelda

New member
יוני!

שלום יוני, ובכן אני שמחה שהצטרפת לחממה הקטנה שלנו.. להקות שאני ממליצה לך לשמוע אותן, שגם הן קלאסיות למדי: camel, genesis, caravan, jethro tull, gentle giant להתחיל עם הקלאסות ולעבור למסובכות יותר אחרכך. לא ידעתי שאתה שומע סופרטראמפ. להקה כל כך נוסטלגית בשבילי... בכל מקרה, ברוך הבא. ואני מניחה שאני יצור איתך קשר כשהגרון שלי יקום לתחיה. אם לא ניחשת עד עכשיו, זאת סתיו כותבת:)

RamiSun

New member
היי יוני, אתה מתופף?

טוב אז אצלי זה: הקלאסיות ------- YES - מבחינתי רמה אחת מעל כולם. (לפני שכולם יצעקו,מדגיש מבחינתי) GENESIS King Crimson Gentle Gaint Pink Floyd (בהחלט רוק מתקדם...) Rush Camel דור הבניים ---------- מאריליון IQ Fates-Warning Queensrych Dinosaur Jr (שאני היחיד בעולם שחושב שהוא פרוג) החדשות ------ Dream Theater - מבחינתי שוב רמה אחת מעל כולם מהחדשות. (לפני שכולם יצעקו,מדגיש מבחינתי) Flower-Kings Transatlantic - שאם אתה לא מכיר אתה חייב, אבל חיייב לקנות מייד!!! Symphony X Spocks-bread Echolyn Thinking Plague

Symbolic

New member
שלום לכולם

אני מתן,נעים להכיר, אני שמח לפקוד את הפורום הזה... מבחינתי זה ככה.. הקלאסיות - RUSH האהובים ביותר... מה עוד? קרימזון, ג´נסיס, ג´טרו טול, פינק פלויד... היותר מתקדמות - ליקוויד טנשן, ספסטיק אינק

yportnoy37

New member
קשר מקרי בהחלט!

איך לא חשבתי לעצמי, שדווקא בפורום הזה, ישאלו אותי על שם המשפחה שלי!? אז לא, אני לא מתופף, וכן, שם המשפחה שלי הוא פורטנוי:) אתה לא הראשון ששואל אותי אם אני מתופף בגלל מייק פורטנוי אבל בסדר - לגיטימי לגמרי, בהתחשב בנסיבות. אגב, אני לא מתופף, אלא גיטריסט. ו-אני לא בן 37, אלא בן 18:)) שיהיה לכם לילה טוב יוני

Wrathchild

New member
הנה מה שאני אוהב

אהלן יונsי ברוכים הבאימז!!! אני אוהב את: Jethro Tull, Genesis, Pink Floyd, King Crimson, Gentle Giant, Marillion, Caravan, Yes, Asia, Fish, Dream Theater, Fates Warning, Spiral Architect, Liquid Tension Expirement, Electric Light Orchestra, Ozric Tentacles

ברוך הבא יוני ../images/Emo140.gif

אני מעריץ כבד של rush (לאורך כל התקופות) ושומע כמו כולם את הקלאסיקה המתבקשת - כן, בראשית, מלך ארגמן, ג´טרו, נאקה ופרווה חמה (מומלץ) לאחרונה בזכות הסיקור של אורי התוודעתי יותר אל פינק פלויד ודרכו גם אל סימפוני איקס. וכרגע אני מתכוון להכיר טוב יותר את ELP וקאמל שמרתקים אותי.

לאורלין

New member
אם אתה כבר מכיר

את הלהקות האלה יש להקות כמו can, strawbs, renaissance, focus, camel, alan parsons project, the nice, caravan, ועד המון להקות מאוד מוצלחות שאתה יכול להאזין להם...

למעלה