שלום לכולם :)

Akeon

New member
שלום לכולם :)

שמי ויטלי, אני טייס מרוסיה, הולך לעלות לישראל. Bobwings נתן לי הפניה לפורום הזה. הנה כמה תמונות שלי: https://picasaweb.google.com/112439716069383479836/201406?authuser=0&feat=directlinkאני חיפס חברים חדשים בישראל משאוהב שמים כמה שאני.סליחה לעברית שלי: לומדתי בבית ספר היהודי במוסקבה, אבל זה היה 18 שנים קודם, אז :)

שלום ויטלי

ברוך בואך לפורום.
אני מאחל לך עליה קלה ומוצלחת ומאמין שתמצא כאן רבים וטובים, שישמחו לעזור לך בכל דבר.
כל טוב,
דוד.

Akeon

New member
תודה

דוד, תודה רבה לך! נעים מאוד לשמוע מלום האלה :).

רן בג

New member
ויטלי - ברוך הבא...

שאלות:-
1. איזה רישיון טיס יש לך ?
2. המטוס עפ"י התמונות "אקספירימנטל" - האם בנית אותו לבד ? האם יש לך תיעוד לבניה ורקורד אחזקה ?
3.האם אתה מטפל במטוס לבד או מכונאי ?
4. אל תתנצל על העברית שלך...טובה יותר מהרוסית שלנו
.
5.יש בארץ מטוסים כאלה (ג'טפוקס) , תבדוק כלכלית אם לא כדאי למכור את שלך ברוסיה ולקנות כאן משומש...

Akeon

New member
תודה! תשובות :).

1. רישיון שלי: https://lh3.googleusercontent.com/-QgAkqACteZY/U3OS4-_A1VI/AAAAAAAAFwQ/zNVV6DA6ZnU/s144/1.jpg2. המטוס שלי הוא מאירופה. כתוב עליו experimental כי באירופה כול סוג המטוס שאין לו אישור הוא כמו "בנייה ע"י חובב", אף שמטוסים האלה יש יותר הרבה מ1000 יחידות בכול העולם.3. ברוסיא אדם צריך לעשות בעצמו, מטוסים פרטי פה רק בהתחלה, לכן אין דינות נורמלים, אין מכונאים (רק חברים שיעדים מנועות וכמה חברות בכול מדינה גדולה). אבל יש לי סיווג בטחוני (לא יודע איך זה נכון בעברית) ברישיון לשירות המנוע (זה אפשר ברוסיה).4. ואו, נעים מאוד :)))!5. יש בעיה ים כסף: אשראי. לכן יאן לי ברירה, וזה חבל מאוד, אני ״מת״ אוהב המטוס שלי…

Akeon

New member
אה, ככה :).

אין ךי אנגר, יש רק מטוס, אשר אני צריך למכור לפני עליה, שחבל מאוד :(.

Akeon

New member
חבל, ןמה לעשות?

אני אוהב המטוס שלי מאוד, הוא התולאה של 6 שנים של עבודה ו טעותות בהיים.

שאולי46

New member
ויטלי,

ברוך הבא ובהצלחה !
תהיה רגוע, העברית שלך מספיק טובה לעת עתה.

Akeon

New member
תודה :)!

חבל שעברית שלי רק ים מילון — הרבה מלים אני לא יודע או לא זוכר.

nshay7

New member
ברוך הבא לישראל

ברוך הבא לישראל קליטה נעימה וקלה.

למעלה