שלום לכולם!

beni38

New member
שלום לכולם!

אני חדשה בפורום הזה, ואני רוצה רק להגיד... מכושפות שולטות!!!!!!!!!!! ויש לי שאלה... אני מודעת לכך שזה בורות מצידי, אבל אני לא זוכרת איך פרו מתה! אני ראיתי את הפרק האחרון של שעונה הקודמת, אבל אני לא מצליחה להיזכר איך היא מתה!!!!!!! תעזרו לי!!!!!!!

ChArMinG bOy

New member
תשובה..

שאקס הרג אותה...

אני לא אפרט את כל הפרק,

אני רק אגיד לך מה קרה בסוף: שאקס תקף את האחיות באחוזה (שאקס - השד האפור-כחול הזה עם הרוח?
), פייפר, פרו והרופא נפגעו. כשליאו הגיע, הוא ריפא את פייפר, אבל הוא כבר לא יכל לרפא את פרו - הוא איחר את המועד. היא כבר הייתה מתה. וכמה שידוע לנו - "Leo can´t heal the dead, Piper. You know that". (ציטוט - פיבי לפייפר) אם את רוצה לקרוא את התקציר של הפרק כולו, כנסי לכאן - www.charmed.co.il וחפשי את התקצירים, יש שם תקצירים מעולים (אל תדאגי, קל למצוא את זה)! אממממם, וכידוע לנו, פרו מתה כי... שאנן פוטרה מהסדרה (עקב הריבים שלה עם חצי מהקאסט, ביניהם אליסה - פיבי, והמפיק - שכחתי את שמו... דאמממם...) מקווה שזה הספיק לך!
אהה, וכמובן, ברוכה הבאה!
(והברכה הידועה שלי ------> פתחי את הקובץ)

שאנן לא פוטרה רק בגלל הריבים שלה...

גם ההתנהגות שלה בחיים שלה היו מאוד... בעדינות.. קצת לא בסדר.. היא הייתה אלכוהוליסטית היא שתתה והיה לה איזה ריב באיזה פאב וכל מיני דברים כאלו... לפני חודשיים בערך משהו כזה ראיתי עליה כתבה...

חוץ מזה היא גם הייתה כלבה שתלטנית

וכל הזמן צעקה על אנשי הקאסט, והפריעה לעבודה שם. טוב שפיטרו אותי, לדעתי.
אחרת הסדרה סתם הייתה מתדרדרת. מהרבה בחינות (גם עלילה, גם איכות, הרבה דברים...)

p3

New member
גם לדעתי טוב שפיטרו אותך. ../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

למעלה