שלום לכולם!

adi90

New member
שלום לכולם!

שמי סוני, והייתי רוצה שתפענחו את כתב ידי כדי שאוכל לדעת על עצמי יותר... בייי

עטרה ב ט

New member
בת כמה את ובאיזה יד את כותבת ?

וחברים, שימו לב, הכתב שלה עם זוית מאוד חדה שמאלה. זה משהו שהוא בגדר הנורמלי לשמאליים ואצל ימניים הוא סימן שדורש התיחסות.

adi90

New member
אופס..זאת אני ממקודם..

החלפתי כינוי.. אז כמו שאמרתי, אני אהיה בת 17 עוד חודשיים וכותבת ביד ימין.

אריק!

New member
את נראית לי

חזקה באופייך ועומדת בלחצים, יודעת היטב את רצונך, תכליתית ולא מבזבזת אנרגיות על השולי ומסביב. בעלת שליטה עצמית וקור רוח, במקום שאחר נסער ומתפרץ את מתכננת במדויק את צעדיך הבאים. את נראית עצמאית ותדעי להסתדר בחיים, להתחשב ולשתף פעולה כאשר זה תואם גם את צרכיך, לדעת גם להתרחק וללכת במסלול שונה כאשר לא. מדה של זהירות וחשדנות והבחנות, לכן קשה לתמרן ולסובב אותך. ואילו את יודעת גם לומר אמירות שיקדמו במשהו את מבוקשך. פעמים את מסתכלת על הדברים מנקודת מבט של הצרכים והאינטרס שלך חשוב להשיג, כיצד להשתמש באופן הכי יעיל וכדאי מבחינתך, איך להשיג דבר, תוך תשלום של ´מס שפתיים´ הצהרתי לגבי מה שמועיל וחיוני לאחרים. בחושים וערנות את מיד מבחינה בצביעות וספורים במה שנאמר ומובטח ע"י אחרים, ורוצה לראות מעשים תכל´ס. זה רפרוף בוקר וככזה יש להתייחס אליו. כל טוב אריק.

עטרה ב ט

New member
את נראית לי ...............

אחת שמאוד מגינה על עצמה ומאוד חוששת להיפתח לסביבה. מאוד מאוד מרוכזת בעצמה. תשחררי קצת. זה אמנם מאוד אופייני לגיל שלך
ובכל זאת... לפעמים המצב הזה מביא אותך לראות דברים באופן סובייקטיבי ולא לקחת בחשבון שקיימים עוד מרכיבים בתמונה. תחום התנועה מאוד חשוב לך ואם עדיין לא גילית את זה, אז הנה
כדאי לך לעשות דברים שקשורים בספורט או בתנועה. (אני לא מתכוונת שתהיי ספורטאית, אלא שתנועה תעשה לך מאוד טוב).

למעלה