שלום לכולם

קרן^

New member
שלום לכולם

רציתי לדעת האם ניתן לחזות את העתיד בעזרת קלפי טארוט? אני נמצאת בתקופה לא קלה בחיי ורציתי לדעת מה יהיה על הזוגיות שלי (אני נשואה) והאם יתכנו לי ילדים בקרוב (אנחנו רוצים ילדים). אם אתם זקוקים לעוד דבר מה, אנא הגידו.(-אני פשוט לא יודעת מה צריך למסור כאן...). אני מודה לכם מראש.

XמטאורX

New member
בואי נגיד ש....

במקום "לחזות את העתיד" {שזו הגדרה מפוצצת מידי... ודוגרי, לי זה מזכיר את הנשים המפחידות עם הסמרטוטים שיושבות בנחלת בנימין שמוכנות להגיד לך את כל מה שאת מתה לשמוע תמורת כמה גרושים, ומשחקות אותה מסתורית....
} את פשוט יכולה בעזרת הקלפים להבין את שורש הבעיה שלך ומה את יכולה לעשות כדי לשפר את המצב, להביא את המצב לאידאל שאת רוצה...
בהצלחה

קרן^

New member
לא כ"כ הבנתי...

אני לא יודעת לפתוח בקלפים. מישהו כאן יכול לפתוח עבורי ולעזור לי?

XמטאורX

New member
תראי, תשמעי......

אם אין לך קלפים פשוט תפרסי מהאתר של אורי רז וירטואלית www.tarot.org.il ומה שהתכוונתי בהודעה הקודמת שלי זה... שלחזות עתידות זה ביטוי שמזכיר עבודת אלילים אז אם את רוצה לדעת את שורש הבעיה ואיך לפתור אותה בעצמך הטארוט יכול לעזור לך בזה.

longshut1

New member
סוף סוף ירד לי האסימון!

אני קורא את החתימה שלך ואני בטוח שזה מזכיר לי משהו שפעם מזה אהבתי,רק הבעיה שאני לא זוכר מזה.אוקיי,אמרתי נחפש אולי זה שיר או משהו,נבדוק בקסטות שישבת.אז איך שאני עולה על האוטובוס היום,אני שומע את השיר הזה-אחרי שמלא זמן לא שמעתי אותו.פשוט שיר נהדר,מרגש מאוד-ומדוייק. האמת שמחקתי ברוב חוכמתי קסטה שמזה אהבתי,ואפילו שכחתי אילו שירים יש שם.אז אם לא אכפת לך,פשוט תחליפי חתימה כל יום וככה אולי אני אשחזר אותה! נכון רעיון דבילי קצת?טוב,מה לעשות,זאת לא השעה שלי:) יאללה ביי

למעלה