שלום לכולם !!

מיקי 35

New member
שלום לכולם !!

ובכן אני נכנס לכאן מאוחר... מוטש... ומרוטש... היום הלכתי לקיים את חובתי האזרחית כאן ביוון... מסתבר שהרעיון היה ממש גרוע... אם פעם חשבתם שישראל זו רפובליקת בננות, יש לי חדשות בשבילכם. כאן המציאו את המושג רפובליקת בננות... יצאנו מכאן שמחים וטובי לב לכיוון הקלפי... השאלה היא איפה הקלפי... פעם היינו מצביעים קרוב לבית... אך גאונים כאן החליטו לייעל את השיטה לעשות פריש מיש אחד גדול ולחקל מחדש את התושבים למקומות הצבעה חלופיים... עזבו את ההרפתקה לברר בכלל איפה מצביעים... אני בקצה אחד של אתונה... אמא שלי בקצה שני... ואבא שלי בכלל בסוף העולם... וכמובן אנחנו לא לבד... 6000000 תושבים מחפשים היום איפה להצביע, כולם במכוניות, כולם עצבניים... פקקים איומים... עצבים... תאונות... משטרה... מה שרק תרצו... עד שמגיעים למקום המיוחל שבו תור של 50 איש... ובראשו סבתא שלא מוצאים ברשימות... בסופו של דבר... הצבענו... אל תשאלו אותי למי... אין לי מושג... זהו... אלו הרפתקאותיי להיום...

בת ה י ם

New member
איזה יופי.....

מנחם לדעת שאנחנו לא הברדקיסטים היחידים (פחחחחח - לא ממש מנחם) הצבעת - השפעת אבל למה כל המאמץ , הרי אתה לא חי שם...... לפחות נסה להנות ביומך האחרון........

מיקי 35

New member
הקטע הוא...

שהסיבה היחידה שמותר לי להגיע ליוון מבלי שיעצרו אותי (כי לא עשיתי צבא כאן... אך זה סיפור אחר) הוא כדי להצביע... ולכן אני חייב להצביע, ואני גם חייב אישור לכך... על כן, לא היתה כאן ברירה...

black ross

New member
../images/Emo6.gif מצטערת הייתי חייבת ......

כל הבלגאן הזה אני הייתי הורגת מישהו בדרך ...... מקווה שיצאת מכל העסק ללא חבלות כי ככה בדר"כ אני יוצאת אחרי שאני הולכת להצביע
תמיד דוחפים אותי דורכים עלי מפילים אותי עוקפים אותי מה שלא תרצה ....

למעלה