שלום לכולם

שלום לכולם

אז מאיפה מתחילים? אני לא בא מהמקום של הבדס"מ, אבל לאורך החיים גיליתי שזה יות ויותר מושך אותי.
מחרמן אתי השליטה המנטאלית יותר מאשר יצירת הכאב הפיזי, לראות אותה מתבוננת בי בערגה, לגרום לה לרצות - אבל להחליט מתי
בסקס לדוגמה למשוך בעדינות בשיער, בדוגי, מידי פעם לתת איזה ספאנק קטן, לא משהו שישאיר סימן..

בקשר שהיה עם בת זוג היא נורא אהבה שהיד שלי הונחה על הצוואר כאילו חונקת בזמן סקס, או אטבי כביסה שנסגרו על הפטמות שלה..

אהבתי את השליטה שאני מכאיב לה בעדינות, ומזיין אותה חזק בזמן שיש עוד אביזרים שתלויים עליה, או לזיין את הפה שלה כשהיא על הברכיים.

השאלה, האם אצלכם יש מקום בשבילי? ואם אני מהפורום יכול ללמוד איך לקחת את השליטה הזו עוד קצת קדימה?
האם בכלל אני נכלל בשליטה? אני יודע שיש דרגות, הרבה מכם מדברים על כאב שאני חושב שהוא הרבה מעבר למה שאני רוצה לעשות - כמו המכות חשמל לדוגמה :)

לפי מה שאתה רושם

דווקא נשמע לי שאתה מאוד בעניינים
רק בארון ;)

צא ולמד... וכן כאן זה מקום מתאים ללמוד מן הסתם.

UltraL

New member
מקום נכון

אם לא קראת הרבה על בדסמ יש כאן ארכיון עם מאמרים ודיונים על הרבה מהנושאים שכנראה מעניינים אותך.

ואם יש לך שאלות ספציפיות תשאל ותקבל תשובות מגוונות

אז..

יש לי כ"כ הרבה שאלות - אני רק צריך לנסות לסדר את בליל המילים ..
לדוגמה, אני מניח שיש סוגים שונים של נשלטות. האם אני כשולט, יכול / צריך לפנות אליהן?
האם יש קודים של התנהגות בפורום לגבי הפניות? מי אל מי ואיך?

נימפית1

New member
סוגים

שונים של נשלטות?
יש סוגים שונים של בני אדם.

אתה יכול הכל ואין חוקים, גם בשביל זה
קיים ,מן הסתם מנגנון המסרים.
(עצה אישית: נימוס זו לא מילה גסה)

בהצלחה

נימוס

היא לא מילה גסה - היא דרך חיים.
והכוונה של סוגים שונים של נשלטות - היא שכל אחת אוהבת סוג שונה של שליטה.

לא צריכים להיות רגישים יתר על המידה. זה לא שאמרתי משהו פוגע.
או שכן?

נימפית1

New member
מאיפה

הבאת את המשהו פוגע?

שאלת- עניתי.

וכן יש מליון סוגים של מערכות יחסים\קשרים בדסמים,
גבש מה אתה אוהב, מה מדליק אותך וצא לחיפוש:)

משם

ברגע שתיקנת מסוגים של נשלטות לסוגים של בני אדם - יש בזה סוג של ביקורת (ביקורת בונה אבל ביקורת) וזה בסדר, אני לומד מהר :)

אני בשלב שאני קורא את הדברים שמעניינים אותי מהקישור של אלון, אח"כ אהיה חכם יותר. כמאמר הפתגם - אין חכם כבעל ניסיון - ומה שישאר זה להמיר את התיאוריה למעשים :)

UltraL

New member
חשבתי אחרת

בתיאור שלך נראה שאתה רוצה ללמוד יותר ויש לך בת זוג.
לחפש בחורות גם אפשי כאן אבל לא נראה לי שאפשר להסביר במילים איך עושים זאת.

מדי פעם פותחים שרשור הכרויות או תפנה לבחורות ישירות באופן פרטי. בהצלחה.

A לוןA

New member
ברוך הבא

קודם כל, תמיד מומלץ ורצוי להתחיל מכאן- ההודעה למתחילים
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=507&messageid=167245168
ומכאן- מילון המונחים (בתחתית של הרבה מונחים יש קישורים לדיונים בנושא בפורום)
http://www.tapuz.co.il/forums2008/terms/default.aspx?forumid=507&d=1464&l=All
בקשר לסוגי נשלטות- לכל אחת ההעדפות שלה. יש יותר "לייט" ויש יותר אקסטרימיות, יש כאלו שמחפשות בדסמ רק במובן המיני ויש שמחפשות שליטה יותר מקיפה, יש כאלו שמתחברות יותר לכאב, או להשפלה, או לפומביות או לעוד 1001 דברים שנכנסים תחת המטריה של הבדסמ- אתה צריך למצוא את זו שאתה חושב שתתאימו.

בהצלחה!

jocool

New member
הראש שלך כבר שם

תנסה ותתנסה ועם הזמן תגלה מה מדליק אותך ומה לא וכמה רחוק אתה באמת רוצה להגיע.
מנסיון שלי הפתעתי את עצמי לא פעם.
בהצלחה

האם כדאי להתחיל

עם מישהי שמנוסה בתור נשלטת? או שעדיף חסרת ניסיון כך ששנינו נכיר את הגבולות שלנו - ונוכל לשבור אותם מידי פעם

jocool

New member
לי תמיד

יותר חשוב עם מי אני נפגש מאשר מה הנסיון של הבן אדם. אבל זה אני ולאו דווקא מתאים לאחרים.

למעלה