שלום לכולם

עור ועאבה

Mist2

New member
הגיע הזמן להפסיק לחלק ציונים על התנהגות

במיוחד כאשר אתה נזכר לעשות זאת רק במקרים מאוד מאוד מסויימים.
אור ואהבה...

שימשיך, שימשיך לחלק ציונים...

גם את לייטפלייק אני הועב
(אבל באמת!)

מה איכפת לי שיחלק לי ציונים? אני בטוח שהוא עושה זאת מרוב עאבא אליי...

lightflake

New member
תמשיך בהתנהגות הבודהיסטית שלך...

אתה נטפל לאדם שלא עשה לך כלום, "רק בגלל הסגנון" שלו... ועכשיו מתלונן שמישהו מעיר לך על זה במקום להודות לי ולהתנצל ... כמה הבל... הרי כל ה"בודהיזם" שלך נופל בהתנהגות שלך, זה לא משנה כמה הודעות ארוכות תכתוב פה על ההבדלים בין הזרם הזה לזרם ההוא... התנהגותך מראה שכלום לא למדת באמת.

ממש לא "נטפל".

עד עכשיו רוב השיחה העקרה הזו היא בעיקר איתך. וגם אליך אני לא "נטפל". ההיטפלות היחידה שיש כאן היא בדמיונות הפראנואידים שאתה מבטא כאן בייחס אליי. זאת כמובן מלבד העובדה שאתה בעצמך לא מתייחס בשום צורה עניינית לדבריי שלי אלא לא מפסיק לטפול עליי האשמות שונות ומשונות. מנקודת מבטי שלי, זהו אתה שנטפל אליי כבר הרבה זמן, ואפילו כשאני לא מגיב להודעות שלך אלא להודעות של מישהו אחר.

רד ממני כבר יא-טפיל

אור וההבה

lightflake

New member
אני מתעסק עכשיו במה שמתרחש עכשיו (וממשיך)

ועוד ע"י אדם שבאותה נשימה נותן כאן ביקורת כללית על איך שהכל פה הופך לביקורת אישית וכו... כמה עיוורון...

Mist2

New member
פלייקי אני אומר לך את זה עם המון אור ואהבה |פ

אבל באמת שעדיף שתתעסק בדברים שלך, קשה לי להתיחס לדבריך אלה, לאחר שאני קורא כאן את התגובות שלך ואת התגובות של החבר שלך.

lightflake

New member
זה לא הסגנון

זה משהו אחר שמציק לך, שבדיוק יושב לך על נקודה... וגם למיסטוש ...

- אבל ברשותכם בואו לא נמשיך לדבר על זה כאן, זה לא מכבד את השרשור של הצופה.

שום דבר לא מציק

אני כבר ממזמן לא נמצא פה יותר מדי זמן כדי שמשהו יציק. לייטפלייק, חפש מישהו אחר לתפוש עליו טרמפ. יש לך סיפור עליי מפה ועד טימבוקטו וכולו שלך. שום דבר מיזה הוא לא אני ולא שלי.

חוץ מיזה, הצופה ואתה מוארים של הפורום עוד הרבה לפני שמר פרעה10 הגיע לכאן, ואם זה לא מציק לי אז מה איכפת לי שיהיה כאן עוד אחד?

Mist2

New member
איזו נקודה?

העפתה אותי לתגובות של דניאל גליקר על נקודות וחמורים.

ינוקא1

New member
אני דווקא מרוצה ממך

השתפרת מאוד מאז הפעם שעברה שהיית כאן.
עדיין יש מה לשפר - כמו בכולנו.
אבל הרבה פלצנות ירדה.
הכל בעיני המתבונן כמובן.
אור ואהבה.

למעלה