שלום לכולם !

Y me

New member
שלום לכולם !

כבר מזמן הבטחתי שאני אצטרף לפורם השנון הזה, אז הנה אני פה ויש לי בעיה מאוד רצינית... שעות שינה ! מאז שסיימתי ב"ס השעון הביולגי נדפק לגמרי, אני כול יום מוצא את השעות הכי מוזרות להירדם, סביר להניח שזה בגלל שאני לא במסגרת (יש עוד זמן עד הגיוס) אבל אני מתחיל להשתגע, מישהו יודע איך מסדרים את העניין ? (כדורי שינה בלי מרשם או משהו ?
) אגב ההודעה נכתבת אחרי שלא ישנתי הרבה מאוד זמן אז לא לקבל רושם ראשוני בבקשה... בוקר טוב לכם.

זיו25

New member
לך לעבוד...

כך גם סדר היום שלך יסתדר לו מעצמו. או שתלך לים, תסתכל על הגלים, תמצא נפש תאומה ותחיו באושר ובעוני. בברכה, זיו.

d@r121

New member
קנה 2 שעונים

כוון אותם שיצלצלו ככה אחד ב 23:00 בלילה השני ב8:00 בבוקר ובאמת חפש עבודה...

אושר מ

New member
וולקאם!!

באמתש אמרת שתצטרף מזמן.. באשר לסידור שעות השינה, ומשוםש אני בדיוק באותה בעיה כמוך, פשוט תמצא תעסוקה. עבודה למשל.. בשעותה בוקר תסדר לך את כל היום. אני הולכת פעמיים בשבוע בבוקר לספינינג וזה מעורר אותי לכל היום..

leeloo

New member
בעיה מוכרת לי

וברוך הבא ירדן! הגיע הזמן שתצטרף (אחרי יותר מ-21 יום.. לא, לא ספרתי..) גם השעון שלי ממש דפוק.. מה שעושים, כפי שהאחרים הציעו, זה לעשות סדר יום שכזה.. אם אתה לא יוצא למקום מיוחד.. תלך לישון בשעה שניראת לך הגיונית ללכת לישון בא (1,2) ותקום בשעה קבועה (10,11).. ובמידה ואתה יוצא ומפספס את השעות הנורמליות, תעשה השלמות ביום שבת..

ואני לא הבנתי

למה זה משגע אותך? ואם זה משגע אותך, מדוע אתה ממשיך ללכת לישון בשעות לא אנושיות ולקום בשעה שבה רוב האנשים כבר מגהקים אחרי ארוחת הצהריים? כמדומני שמדובר על אבטלה כלל לא סמויה, וחבל שהנך מבזבז את ימיך האחרונים כאזרח שפוי בשינה עמוקה. עבודה היא אפשרות חביבה, ספורט הוא כמובן חשוב (אלא אם כן אתה מתגייס לטירונות כ"למדים), ואם עיתותיך רבות הן עד הגיוס, האם שקלת אולי פסיכומטרי? האם לימודים אחרים יענינו אותך? האם פעילות התנדבותית? האם עזרה לאמא בעבודות הבית הרבות? (ספונג´ה מומלצת - תענוג מאין כמוהו) שמא טיול ברחבי ישראל הפורחת, או שמא ביקור מחאה בכנסת ישראל, והדפקות על דלתו של ח"כ גדעון עזרא יכולה להשתלב בלו"זך העמוס? אם אכן זמנך פנוי למשימה האחרונה, אנא גש אליי לפני כן, ישנה עמי תשורה קטנה עבור הח"כ- והיא מילון עברי-עברי. אני משוכנעת שהוא ימצא שם חומר קריאה מעניין, מחדש ומאתגר.

אקווה

New member
היי

אתה אומר שזה קורה בגלל ש(אני יודעת שצריך לומר משום ש, אבל לא בא לי...) אין לך מסגרת. אז יש לי רעיון: צא אל המדרחוב הקרוב למקום מגוריך, לך אל הנמלה, סליחה, זה משפט ממקום אחר, לך אל חנות הפוסטרים הקרובה, ובחר לך מסגרת (רצוי כסופה עם נקודות ורודות, למען יראו וייראו).. :) ועכשיו ברצינות - אתה באמת צריך למצוא לך עיסוקים שונים ומשונים (אתה יכול למשל לבוא לסדר אצלי את הבית אם בא לך, או להעביר זקנות את הכביש בתור הובי...:)) כדי שיהיה לך בשביל מה לקום בבוקר, ואז גם לא יצא לך להירדם במקומות ובשעות משונים. תחזור הביתה ככה לפנות ערב-ערב ואז כבר תהיה עייף מ"עמל" היום ותלך לישון בשעה סבירה (00:00 למשל) וחוזר חלילה...

Y me

New member
תודה רבה לכול העצות אבל

זה שאני לא במסגרת זה לא אומר שאני חסר חיים, אז נכון שיש לי יותר זמן פנוי אבל אל תגזימו... אני חושב שאני אלך על להתחיל לעבוד במשהו קבוע בשעות הבוקר, רק צריך למצוא במה. תגובות להודעות: זיו25- נפש תאומה עושה רק בלגן בשעות שינה leeloo- (שלא ספרה ימים) היית מאוד קרובה, השם זה ירין, לא ירדן ומה זה חשוב אחרי כמה זמן הצטרפתי, העיקר שאני כאן.
אפי היקרה- השעות שינה זה לא מרצוני,ככה הגוף שלי החליט. אקווה- אני אלך לחפש לי מסגרת עוד היום ! תודה לכולם !

Outlast

New member
וואלה! ידעתי שהניק נשמע מוכר...

[זכרונות מהאוטו של דורון..]

zimes

New member
שעון ביולוגי

הוא יופי של דבר. אם אתה נרדם ומתעורר לפי צו גופך, לדעתי, אתה מתפקד במיטבך. הבעיה נוצרת בחיבור עם דרישות אחרות: לקום לעבודה, לחייך בנימוס למארחיך בבוקר, לפגוש אנשים בשעות שנוחות (גם) להם... לדעתי - היה מאושר על התקופה הקצרה בה אתה יכול להמנע מלהשתמש בשעון מעורר!

למעלה