תודה רבה ../images/Emo9.gif
רק להיום: רק להיום אשתדל להיות ביום זה בלבד, ולא אנסה לפתור את כל בעיותיי בבת אחת. אוכל לעשות דברים ב- 12 השעות, שהיו מרתיעים אותי לו ידעתי שעלי לעשותם כל חיי. רק להיום אהיה שמח/ה כמו שרוב בני האדם שמחים במידה והם מחליטים להיות. רק להיום אשתדל להסתגל למה שקיים ולא אנסה להתאים הכל לרצונות שלי. אקבל כל שיבוא כפי שהוא ואתאים אני את עצמי לכל רק להיום אנסה לאמן את מוחי, אלמד משהו מועיל, אקרא משהו שדורש מודעות, הבנה וריכוז. רק להיום בשלושה דברים איטיב לנשמתי. אעשה דבר מה מועיל למישהו בלי שיודע לו. אם יודע למישהו זה לא ייחשב. אעשה שני דברים לפחות שאינני רוצה לעשותם רק לשם אימון. לא אראה לאיש שרגשותיי נפגעו. אני עלול להפגע, אך היום לא יראו זאת. רק להיום אהיה חיובי/ת יותר, אראה כמיטב יכולתי, לבוש/ה כיאות, אדבר בשלווה, אתנהג באדיבות, לא אעביר ביקורת על האחרים אפילו במעט. לא אחפש פגמים בשום דבר ולא אנסה לתקן איש חוץ מעצמי. רק להיום תהיה לי תכנית. ייתכן שלא אוכל לעשותה בשלמות, אך היא תהיה עמי, ואחסוך מעצמי מעשים פזיזים והחלטות מוטעות. רק להיום תהיה לי חצי שעה שקטה רק לעצמי. אנסה להירגע משך אותה חצי שעה, ואנסה, לפעמים, לבחון באורח חיובי יותר את חיי. רק להיום לא אירתע ובמיוחד לא אפחד ליהנות ממשהו יפה, ואאמין שכפי שאני אביט אני על העולם כך העולם ייראה לי. -------------------------------------------------- כן, חברים. רק להיום - זה רק מה שיש לנו. וגם אם הבעיות שלנו נראות כל כך גדולות וכל כך מאיימות תזכרו שאנחנו צריכים לשאת אותן רק 24 שעות - לא יותר מזה. גם אם המפוכחות מאיימת וקשה וכואבת - היא נמשכת כולה 24 שעות. ואם מחלקים את החיים למנות קטנות כאלה - יותר קל לבלוע אותם. מאז שהכרתי את עקרון ה"רק להיום" שציל את חיי, נעלמו לי מהלקסיקון מילים כמו "תמיד", "אף פעם", "לעולם לא". במקום זה - רק להיום. לא מתחייב לשום דבר. חושב על המחר - כן, מתכנן אותו - כן. אבל חי להיום. תודה לאל אצלי זה עובד מעולה. ואני מאושר להכריז שהחיים שלי נמצאים בדיוק במקום הנכון בשבילי. בדיוק איפה שאני צריך אותם. וזה רק מהתכנית ורק מהחדרים ורק מהאנשים הנפלאים שמלווים אותי בדרך שלי. אז מאחל לכולכם ערב נפלא, פיכח ושקט ושתהיו בריאים ושיהיה לכולנו עוד יום של מפוכחות. באהבה, מגולדי