שלום לכולם שלום לכולום אני עכשיו נרשמתי לכאן אני באמת ממאה שערים וכו´ וכו´ אני כבר יכתוב בהמשך בעז"ה
מ מאה שערים New member 9/10/02 #1 שלום לכולם שלום לכולום אני עכשיו נרשמתי לכאן אני באמת ממאה שערים וכו´ וכו´ אני כבר יכתוב בהמשך בעז"ה
ר רבי הקדוש New member 9/10/02 #2 ברוך הבא, תבורך על כניסתך. תספר בבקשה איך הגעת לפורום, ממי שמעת. האים עוד מחבריך משתתפים, בתודה מראש.
ברוך הבא, תבורך על כניסתך. תספר בבקשה איך הגעת לפורום, ממי שמעת. האים עוד מחבריך משתתפים, בתודה מראש.
מ מאה שערים New member 9/10/02 #5 דרך חבר מכאן הגעתי כאן דרך חבר מהפורום חבר מהילדות עד היום גם אחרי שהוא חזר בשאלה
ש שומרת נפשה New member 9/10/02 #9 הכל חוץ מאדון חרדון ../images/Emo8.gif ברוך הבא מעניין מה דידית חושבת... בכל אופן, כמו שאתה יודע, אנחנו מאד פתוחים לשינויים. מברוק
הכל חוץ מאדון חרדון ../images/Emo8.gif ברוך הבא מעניין מה דידית חושבת... בכל אופן, כמו שאתה יודע, אנחנו מאד פתוחים לשינויים. מברוק
כ כופר עם שטריימל New member 9/10/02 #12 wellcame אני מנחש מי החבר שהביא אותך לכאן. ספר קצת על עצמך, אתה מאמין בדת? עם שטריימל?