שלום לכולם..

MaYo0sH

New member
שלום לכולם..

לא ידעתי אם זה הפורום המתאים.. אז תגידו לי אם לא.. יש לי די הרבה בעיות בחיים (אני בת 15) ואני חושבת שרוב הבעיות שלי נובעות מזה שאני לא מאושרת. יש לי בעיה שמונעת ממני ליצור קשר עם אחרים. (תמיד האחרים הם האלו שיוצרים את הקשר) בגלל זה קשה לי לצאת מהמעגל החברתי שאני נמצאת בו (ואני רוצה לצאת ממנו), ולמרות שאני נראית טוב, קשה לי בקטע של בנים. מה לעשות? \

MsPiggy

New member
תשארי כאן ונגיד לך ../images/Emo13.gif

קודם כל, יש גם את הפורומים של דרך הלוחמים וארבע הסכמות - מאוד הייתי ממליצה לקרוא את המאמרים שבהם, במיוחד על ארבע הסכמות. ושנית... אנחנו צריכים כאן קצת מיקוד, מה בדיוק עוצר אותך? אנחנו צריכים פרטים - מאיפה זה נובע, מה גרם לך להרגיש ככה? הכל! מהשורש!!!

שלום מאיה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה אל הפורום שלנו
. אני חושב שהפורום הזה מתקשר כמעט לכל דבר בחיים, ואני חושב שאת יכולה להעיזר בפורום הזה כפי שאני וכולנו פה נעזרים בו
. כפי שמיס פיגי אמרה אנחנו נמטרך טיפה יותר פרטים על מנת לעזור לך! כמה שאלות שאולי ימקדו את הבעיה: 1. על אילו בעיות את מדברת? 2. למה את לא מאושרת? 3. למה את רוצה לצאת מהמעגל החברתי שאת נמצאת בו? 4. מה קשה לך בקטע של בנים או ליצור קשר אם אחרים? שלך באהבה, עידו

MaYo0sH

New member
קשה להגיד..

אם הייתי יודעת למה אני לא מאושרת, נראה לי שכבר הייתי מאושרת. אולי זה בגלל שאף פעם לא הצלחתי להשיג כלום בזכותי בחיים. תמיד כל מה שהיה לי בחיים זה בגלל אנשים אחרים. (כמו קשרים- אני אף פעם לא מתחילה קשר, כמו שאיפות- אני אף פעם לא מציבה לעצמי שאיפות ואם כן אני אף פעם לא עומדת בהם כמו שצריך). אני לא ממש רוצה לצאת מהמעגל החברתי שאני בו (אני אוהבת את רוב החברים שלי) פשוט יש לי חברה שקרו בינינו כמה דברים בזמן האחרון והייתי מעדיפה להתרחק ממנה לתקופה מסוימת, וזה קשה לי כי אני מאוד קשורה אליה. ולשאלה האחרונה.. שוב.. אין לי מושג מה הבעיה.. אני אשמח אם אתם תגידו לי.

בקשר לחברה תזכרי שכולנו מראות

כלומר, מה שלא קורה ביננו לאנשים אחרים זה תמיד שיקוף של משהו בתוכנו שעדיין נמצא בקונפליקט ולא בהרמוניה וזרימה. השתמשי בקונפליקט הזה כדי ללמוד משהו על עצמך, על האמת הריגשית שלך. איזה חלק בך התגלה כתוצאה מהקונפליקט? מהחברה שלך משקפת לך בעצמך? דבר שני, ישנה דרך לנקות מערכות יחסים. דרוש בשביל זה נכונות הדדית לפתור את הקונפליקט. כאשר יושבים לדבר, האחד מדבר את כל שעל ליבו והשני רק מקשיב, בלי תגובה ובלי ויכוחים. תוך הקפדה על הקשבה אמיתית וכניעה פנימית לדבריו של החבר, גם אם הם כואבים ולא מחמיאים. חישבי על כך שרצונך הוא לראות ולהכיר את עצמך כפי שאת באמת והחברה תעזור לך בזה ע"י שהיא תשקף לך את התנהגותך. לאחר שהיא סיימה קחי כמה נשימות עמוקות ונסי להיעזר בדבריה כדי להגיע לרמה גבוהה יותר של מודעות עצמית. יש אימרה שהולכת ככה:"אם תשים שני צדיקים בחדר יש לך ויכוח, אם תשים שני גנבים יש לך חברות." כי הצדיקים הם תמיד צודקים לכן הם רבים כל הזמן. תרשי לעצמך להיות רכה, לא צדקנית. שם נולדת אהבה וקירבה רבה מתוך הקונפליקט. אחרי זה אם היא מספיק פתוחה ומודעת הגדי לה את את שעל ליבך ובקשי ממנה להקשיב באמת כמו שאת הקשבת. תתחילי את בהקשבה וזה יתן לה השראה. בהצלחה עמיחי.

alon_o

New member
אף פעם לא הצלחתי להשיג כלום בזכותי

מה זאת אומרת? כמו קשרים, את אף פעם לא מתחילה קשר, אז? מה ההבדל בין שני המצבים הבאים: את נמצאת במסיבה, רואה מישהו שבא לך עליו, ניגשת אליו, הוא מחייך, ... , יש קשר. את נמצאת במסיבה, פתאום איזה אחד שנראה מזה טוב מתחיל איתך, בא לך עליו אז את "זורמת", ..., יש קשר. מה ההבדל? פשוט "הנקודה" שבה את התחלת לכוון את העניינים, במקרה הראשון את ראית מישהו ומשם עשית מה שעשית, ובשני הוא התחיל ורק אז עשית מה שעשית, בכל מקרה - עשית, וקרדיט על זה יש לך. עכשיו, למה את מרגישה שיש הבדל בין שני המקרים?

KEiN

New member
כמו שאמרו פה

פורום דרך הלוחמים הוא מעולה בשבילך
שנית, את צודקת
יש לך בעיות רבות כי את לא מאושרת, עכשיו מאושרת משמעו לדעת לקבל את הבעיות שלך
כי לכולנו יש אותן גם לי קשה להשיג בני זוג, אל תתני לזה לדכא אותך- כי דיכאון לא ישפר כלום, רק יגרע... אנחנו לא שווים את זה
תשמחי שאת רווקה את עוד תתגעגעי לתקופה

למעלה