שלום לכולם!!!

666LiTaL666

New member
שלום לכולם!!!

אני חדשה פה...אני חולה על בלינק מאז שהוציאו את הקליפ "אול דה סמול ט´ינגס",ישר רצתי לקנות את הדיסק שלהם ואחרי זה שיצא "טוק אוף יור פנטס אנד ג´קט" גם קניתי...חרשתי על שניהם ואני מרוצה מאוד מאודדד מטום טראביס ומארק! פשוט פאנק טהור ויפהיפה!

shiepki

New member
שלום גם לך

אז אני מבין שאת מכירה רק את המוזיקה החדשה של בלינק. תני צ´נאס גם לישנה (תורידי או תקני), היא גם מצוינת. וסתם לידע כללי, בלינק הם לא פאנק טהור. הם פאנק-רוק עם קצת נטיה לפופאנק. ברוכה הבאה!

eb182

New member
אל תורידי

תקני לפחות את האלבומים כמו צ´שיר קאט ודוד ראנץ´

ThE Fire GiRl

New member
סליחה???

דבר ראשון: "עם קצת נטייה לפופ פאנק" מה???? פאנק רוק??? יותר מכולם כמנהל פורום אתה צריך להודות בעובדות, בלינק הם פאנק פופ ובצ´ישיר קאט ודוד ראנץ´ הם היו פאנק פופ עם נטייה לפאנק רוק, גם אם אתה מנהל זה לא אומר שאתה צודק.. ודבר שני: "תייקני או תורידי" ושוב כמנהל פורום וכמעריץ של בלינק, אסור לך לומר את זה, אם אתה באמת מכבד את בלינק אז לא מורידים שירים שלהם, אלא מזיזים את עצמך עד הדיסק קלאב או כל חנות דיסקים אחרת ופשוט קונים, גם אם זה עולה 70 שקל, זה בלינק, וקצת כבוד זה כל מה שאני מבקשת...

shiepki

New member
רגע

את מעדיפה את ההגדרה הקודמת- "פאנק טהור"? ומצטער, אבל אני קורא לבלינק פאנק-רוק. לא נראה לך ? too bad! וחמודה´לה, לפני שאת מדברת על כבוד לבלינק, אני הזמנתי את צ´שייר קאט ובודהה מהאינטרנט ושילמתי פי שניים על דמי משלוח והזמנתי חולצות שלהם וכו´ מלוזרקידס שרוקנו לי לגמרי את הארנק! אז אני חושב שבלינק, למרות שהם חיים על תקציב של 100 דולר לחודש ומחפשים אוכל בפחי אשפה, יסלחו לי אם אני מוריד שירים שלהם! שתדעי שאם אני (וגם הרבה אחרים) לא הייתי מוריד שירים שלהם לא הייתי מכיר חצי מהמוזיקה שלהם ואולי בכלל לא היית מעריץ שלהם, ולא הייתי קונה גם כמה דיסקים מקוריים.

eb182

New member
אצלי לא

כשאני התחלתי ממש לאהוב אותם אז הלכתי לאיזה אתר שלהם והיה שם את כל הדיסקים ובאיזשהו שלב קניתי את כולם בסוף לא הורדתי שירים למרות שהיתרון הכי גדול של להוריד שירים זה לשמוע קצת להקה שאתה לא מכיר או דיסק שעדיין אין לך ולראות אם שווה לך לקנות

ThE Fire GiRl

New member
לא, אני לא מעדיפה את ההגדרה הקודמת

פאנק טהור, אני מעדיפה את ההגדרה המדוייקת פאנק פופ. ואם לא היית מכיר את המוזיקה שלהם ועוד הרבה אחרים לא היו מכירים את המוזיקה שלהם, הם היו הרבה פחות ממוסחרים, ולא היינו נתקעים עם מנהל פורום כזה... זהו, זאת ההודעה האחרונה שלי בפורום, נימאס לי, אני פה הכי וותיקה, יותר נכון הייתי.... שלום, ולא להיתראות!

shiepki

New member
החלטה שלך

אבל כל המטרה של פורומים זה דיונים וויכוחים. לא בא לך להיות פה, אף אחד לא מכריח אותך. ואני אדאג שכולם ידעו שאני אחראי להתמסחרות של בלינק.

SHIRA2811

New member
תנסי את Enema of the state ../images/Emo45.gif

ואני מבינה שאת מצטרפת לפורום... אז... וולקאם!

shiepki

New member
אני חושב שהיא התכוונה ל-enema

כשהיא אמרה "קניתי את הדיסק של בלינק". וחוצמזה, תסליח לי, אבל אנמה זה לא מה שאני קורה "המוזיקה הישנה של בלינק".

blinknetta

New member
למה מי שקונה דיסקים שלהם

הוא יותר מכבד את המוזיקה שלהם? אני קניתי רק את טייק אוף ואת כל השאר הורדתי! זה הופך אותי לפחות מעריצה? חסר להם אנשים שיקנו את הדיסקים שלהם?

ilbe182ebli

New member
לדעתי לא צריך לשלם הרבה כסף כדי

להראות שאתה מעריץ של בלינק.. חוצמזה אתה לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד. אני שומעת את בלינק כי בא לי ולא על פי אופנה או פוזה. תאמת לא צריך לשבור את הראש על מה שבלינק. כל אחד חושב אחרת וזאת זכותו. אני בדוגרי אני לוידעת מה לחשוב כי לא הבנתי בידיוק איך נשמע מה.. :)

virus ©

New member
מה?!

מי שמוריד את השירים שלהם הוא לא מעריך ´אמיתי´ שלהם?!?!?! מה הקשר?! כדי להיות מעריץ לא צריך לקנות את הדיסקים שלהם!!!!! צריך לאהוב את המוזיקה שלהם! להעריך את המוזיקה שלהם ולהתחבר אליה!!! ומה הקטע ש-shiepki כתב "תורידי או תקני" ואת כתבת שהוא ממסחר אותם? הוא בסך הכל המליץ לה או להוריד או לקנות!!! אני הורדתי 3 דיסקים שלהם וזה לא מה שהופך אותי לפחות מעריצה ממך, או שאני פחות מכבדת אותם!!! משהו קצת דפוק אצלך....

למעלה