שלום לכולם!!!!!!!!!

MiStErGuitAr

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!

אני חן הוכמן בן 14 מדימונה.., ואני אוהב רוק שראלי..... מקווה שנוכל להכיר ולהסתדר טוב..., אשמח עם תציגו את עצמכם... תודה חן הוכמן

Superunknown1

New member
שלום חן, מה שלומך? טוב תודה,

נעים מאוד. לי קוראים שחר. אני בן 14.5, ואני אוהב לשמוע מוזיקה. בסדר?!?!

m e r a v

New member
תרגעע... ../images/Emo13.gif

אני מרב בת 17 (אני לא הכי גדולה פה נכון ?!) מחולון.. אה כן, אני גם אוהבת לשמוע מוזיקה..

maayan15

New member
ברוך הבא

אני מעיין...בת 15....מפ"ת.... אוהבת את משינה, שייגעצ, החברים של נטשה, מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר...ועוד...ועוד...ועוד....

snapis

New member
שלםו לכולם ../images/Emo13.gif

אני חדש זה בערך מה שרציתי להגיד אה והיו כאלה ששאלו מתי לשייגעצ יש הופעות אז הם די עסוקים בדיסק החדש שלהם אבל הם לפעמים מופיעים בברבי איתמר

snapis

New member
חח../images/Emo6.gif

רוני בכל פורום רואים אותך כנראה שיש לך תטעם טוב בפורומים
וזהו אני חושב איתמר

snapis

New member
תודה

לכל מי שכתב ולא אמרתי אז אני איתמר מרחובות ואני אוהב את: משינה אביב גפן כורת תיסלם איפה הילד עברי לידר טל שגב אינפקציה ברי סחרוף היהודים ד"ר קספר ועוד...
איתמר

magicgirl

New member
גם אני +- חדשה

אני בת 22 (זקנה) מתה על רוק (בכלל) וישראלי (בפרט) ואם זה משנה למשהו....אני מחולון.... "i keep the potograf agenst my hart for in my life she plays a staring part ...but i keep the poker feac so well not even mother couldent tell"

Tyler Durden FC

New member
ברוך הבא! קבל ../images/Emo24.gif ו ../images/Emo25.gif

אל תתעצבן, אנשיפ בפורום "איטיים".... לוקח להם זמן לקלוט את העניין.

maayan15

New member
ברוכים הבאים לכולם!!

ואם עוד מישהו מתכוון להיצטרף אחרי ההודעה הזאת אז ברוך הבא גם לו (כמה הודעות אפשר לשים בשרשור אחד??
)

MiStErGuitAr

New member
תודה רבה לכולם...

אני כמו שאמרתי אני חן ואני אוהב את: החברים של נטשה, היהודים!!!!!, מוניקה סקס, המכשפות, ועוד כמה...

למעלה