שלום לכולם!!!!!!!!!

ברוכ ה בא

גם אני די חדשה פה, אבל בכל זאת....אז קוראים לי יעלי אני בת 14 ואני חולה על רוק ישראלי, בין השאר על: ד"ר קספר, איפה הילד, כנסיית השכל פורטיסחרוף, שייגעצ, משינה, מוניקה סקס והרשימה עוד ארוווווכה מאוד

-אלה-

New member
ששללללללללוווווווםםםםםם! ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
אני אלה מהדרום הרחוק בת 16 וחולה על כנסיית השכל!!!! ומשינה ועוד כל מיני...

guitar lan

New member
שלומלום לכם אנשי פורום יקרים.

אהלן, קוראים לי ניר לבני, אני בן 14 מזכרון יעקב (גבעה קטנה ליד הים) אני שומע היהודים, איפהילד, משינה, מטשה, שייגעצ, חמי רודנר, הכנסייה, עברי לידר, רוקפור(!!!), תיסלם, אינפקציה, אבטיפוס. אני גם מנגן על גיטרה 6 שנים, וזהו... מי שרוצה, דברו איתי באיציקיו... בייי

Superunknown1

New member
ים? איפה? למה לא מספרים לי שומדבר?

אני להיות קוראים לי שחר, בן 14.5, גר בזכרון יעקב [גבעה קטנה.נקודה] אוהב: אינטרנט, מוזיקה אלטרנטיבית, אינדי רוק, בריטפופ, אלטרנטיב מטאל, פאנקפופ [קצת], אימו, רוק ישראלי [קצת]. מממ... כרגע אני לובש ג´ינס כחול וחולצה כחולה עם פסים. משעמם לי. להקות ישראליות אהובות: man alive קרח 9 ואקום [הייתי בהופעה, אבל היא הייתה בבצפר, כך שאני לא מאגניב] אינפקציה ה+הוד+ם [הייתי בהופעה, מאגניב שכמוני] וקתצ קצת קצת את: איפהילד [הייתי בהופעה, מאגניב שכמוני 2], מוניקה סקס [הייתי בהופעה, מאגניב שכמוני 3], נטשה, משינה, ד"ר קספר, נימרוד והבודדים, אביב גפן [הייתי בהופעה, מאגניב שכמוני 4].

yuli c

New member
שלום!

אני יעל אני כמעט בת 18 מגבעתיים... אני אוהבת לשמוע הארד רוק בעיקר מחו"ל אבל יש גם כמה ישראלים ששוים את זה... אז הנה האומנים שאני אוהבת: אני מעריצה את להקת היהודים, ברי סחרוף, אביב גפן, קרח 9 או יותר נכון נועם רותם... אני גם אוהבת אומנים שלא קשורים ל"רוק ישראלי" כמו: שי עמר ועמיר בניון זהו נראה לי...

למעלה