שלום לכולם,

Sonic hedgehog

New member
אצל רוב האנשים?

למה ראית גם סרטון יוטוב על שליטה בגוף שלא בעזרת מח? (באנשים, אני לא מדברת פה על נמטודות)

חיים ד 1

New member
לא הייתי צריך

לראות סרטון כזה, כי יצא לי לדבר באיזה פורום עם כאלה שלא נשלטים ע"י מוחם או שמוחם לא יותר גדול מאגוז פקאן קלוף....

שנרד לרמה יותר נמוכה.

בחיאת, נראה לי שנכנסת לכאן ברגל שמאל, מציעה שתיקח זמן להירגע ונסה שוב.

Sonic hedgehog

New member
נו, זה בגלל שאין לי מח

רק אגוז פקאן וכתוצאה מכך אני זומבי שנשלט בלעדית וישירות על ידי אלוהים.
לכן העובדה שאני מקלידה באינטרנט, נושמת ומזיזה עפעפיים הוא נס גלוי המצדיק גם הוא סרטון יוטוב כהוכחה לאלוהים.

rachel437

New member
ויקי אומיפג מספרת שפגשה בישו.

As these revelations are unfolding, Vicki notices that now next to her is a figure whose radiance is far greater than the illumination of any of the persons she has so far encountered. Immediately, she recognizes this being to be Jesus. He greets her tenderly, while she conveys her excitement to him about her newfound omniscience and her joy at being there with him.

Telepathically, he communicates to her.

"Isn't it wonderful? Everything is beautiful here, and it fits together. And you'll find that. But you can't stay here now. It's not your time to be here yet and you have to go back."

Vicki reacts, understandably enough, with extreme disappointment and protests vehemently.

רוץ לטבול בכנסיה הקרובה לביתך.

בברכה.
האב הבן ורוח הקודש.

"No, I want to stay with you."

חיים ד 1

New member
זה לא ראיה, כי אומרים שיש רשות

לשטן להופיע למתים הגוים לאחר יציאת הנשמה בדמות שבה האמינו בחייהם כדי לנסות אותם אם הם מאמינים בו או בבורא העולם שאין לו גוף ודמות הגוף.

rachel437

New member
כנראה שיש אנשים

שיש להם משהו בראש שנראה כמו מוח אבל זה רק אגוז פקאן.

מה זאת אומרת "אומרים" שיש רשות

מי אומר?
על סמך מה?
הוא ראה דברים במוות קליני אפילו שהוא עיוור? א למי איכפת שאומרים? כופרים קטנים ופחדנים!

שמעתי את זה ממשהו,

וזה מאוד הגיוני בסה"כ, הרי גם ליהודים יש מבחן כשמגיעים לעולם האמת, השטן מנסה לשכנע לכפור. כנראה כל אחד לפי דרגת האמונה שלו כך המבחן שלו.

לא הבנתי את ההמשך :"הוא ראה דברים במוות קליני אפילו שהוא עיוור? א למי איכפת שאומרים? כופרים קטנים ופחדנים!"

??

חיים ד 1

New member
זה אני כתבתי את ההודעה הקודמת רק

בטעות עם השם של הבן הגדול של אימי...

ואני שמעתי ממישהו שהיהודים הם מקור כל הרע

זה נשמע לך כמו תשובה טובה לאיזו שהיא שאלה על גניבת הרכב של השכנה שלי?
וזה הגיוני מאוד בסך הכל כי הרכב ראה קרי אז אולי הוא סופח לרוע. כנראה כל אחד עם דרגת הפסיכוטיות שלו כך השרירותיות שלו בהחלטה במה הוא מאמין ובמה לא.

וההמשך שלא הבנת הבהיר כמה אנחנו מחוייבים לעדות של אנשים עוורים שטוענים שראו דברים בזמן מותם הקליני. היא ראתה דברים במוות קליני אז היא עדות הם רק אמרו דברים על השטן אז הם לא ראיה לכלום. הבנת?

למעלה