שלום לכולם,

Sonic hedgehog

New member
אולי תפרט למה אמור להיות לנו דיעה על הסרט

ומה יש בו שקשור לנושא הפורום? לינקים חסרי כל הקשר והסבר ימחקו

חיים ד 1

New member
הסרט חושף את סיפורה של אישה מסיאטל,

עיוורת מלידה, אשר גם היא חוותה כמו עוד מיליונים בעולם חוייה חוץ גופית כלומר מוות קליני וחזרה לחיים.
המעניין אצלה - הוא שהרי מעולם לא ראתה דבר, ולראשונה התחילה לראות כשנשמתה יצאה מגופה.
ישנם טוענים כי אותם החווים מוות קליני רואים דברים שהמוח זוכר מהעבר ממה שראו פעם ואילו הם אינם אלא "הזיות שלפני הסוף".
אצל ויקי העיוורת, הרי לא היו למוחה זכרונות של דברים שראתה בחייה שכן היא עיוורת מלידה וללא זכרונות אי אפשר לדמיין מראות ויזואליות.
כיצד אם כן, לדעתכם אפשר להסביר את סיפורה?

Sonic hedgehog

New member
אז הטענה שלך היא

שבגלל שיש סרטון יוטוב בה אשה טוענת שהיא ראתה בזמן מוות קליני מוכיח את קיומו של מציאות רוחנית? מה אתה מסיק מסרטוני יוטוב בהם חתולים מנגנים יצירות של מוצארט על פסנתר?

אגב, כאן פורום יוצאים בשאלה לא פורום אתאיסטים או רוחניות, חלומות ותקשורת עם ישויות אור. מטרת הפרום היא לענות על שאלות של יוצאים וליצור דיון בינהם לא מטרה למנסים לשכנע בקיומם של כוחות על טבעיים.

חיים ד 1

New member
אני רוצה להחליט מה לעשות עם חיי

והסרטון הזה טעון הסבר ואני מחפש את המישהו הנכון שיסביר לי אותו בצורה שמתקבלת על הדעת.

Sonic hedgehog

New member
אז אתה תחליט לעשות מה לעשות עם חייך

על סמך סרטון יוטוב?
באופן אישי לא חושבת שהסרטון על פי מה שספרת עליו דורש הסבר.

חיים ד 1

New member
איך את הבנת אותו?

האם אפשר להבין אותו בצורה שזה לא חוויה חוץ גופית?
הרי הרבה אנשים מספרים את אותו סיפור על חוויה דומה כשנקבע מותם ע"י רופאים וכו'.
השאלה היא איך זה מסתדר עם הזיה?

Sonic hedgehog

New member
לא טרחתי לצפות בו

יש מספיק שטויות ביוטוב לא חשה צורך לצפות בכולם. רוצה להביא לי מחקר מדעי שהראה שמישהי עיוורת ראתה בזמן מוות קליני אשמח לקרוא אותו.

חיים ד 1

New member
אם באת לעזור - תעזרי. אם לא-

תחסכי לי ולך זמן בבקשה, עם כל הכבוד.
אם את מפחדת ממשהו תני לאחרים כאן לעזור לי.
אני צריך עזרה וקצת יחס של כבוד מינימלי.
תודה.

Sonic hedgehog

New member
אני חושבת שעזרתי

ולדעתי אתה הוא זה שלא נותן כבוד מינימלי לאינטליגנציה של שוכני הפורום ( או שלך)

חיים ד 1

New member
במה עזרת?

בזה שאת לא טורחת לראות סרטון מסכן של 4 דקות ו-54 שניות ומתיימרת להיות היודעת והתומכת?
תודה רבה על העזרה.

nini132

New member
אני גם צריך הסבר.

אני רוצה שתסביר לי איך חתול יכול לנגן מוצרט.

מלבד המסקנה ההגיונית היחידה שחתולים הם האלוהים.

Sonic hedgehog

New member
חזרנו כי

ראינו סרטון יוטוב בו אישה חרשת ספרה על חייזר שהתגלה אליה בחלום והיא שמעה אותו אומר שאין אלוהים.

חיים ד 1

New member
הכוונה שלי

לדבר הזה שנמצא בתוך הגולגולת שנראה כמו אגוז פקאן רק גדול יותר (אצל רוב האנשים) שבעזרתו חושבים, יודעים, מסיקים מסקנות (הבנת דבר מתוך דבר) ועוד שליטה כללית על כל הגוף (אצל רוב האנשים).

למעלה