שלום לכולם

yogever777

New member
שלום לכולם

כמו שכתבתי שבוע שעבר שגנבו לאבא שלי את הנקסוס אחרי שקיבל אותו במתנה. אז החלטנו לרכוש מכשיר אחר,
אבא שלי הוא הולד סקול, לא יודע כלום מכלום, אבל עכשיו התחיל לגלות את האינטרנט והSMS. אז חשוב לי שיהיה לו נוח לגבי המכשיר.
החלטנו ללכת על מכשיר לא יקר כל כך Samsung Galaxy W Wonder GT-I8150T. בגלל המסך הגדול שלו.
אשמח לדעתם או המלצות אחרות.

חשוב לי לציין שהמכשיר לא יהיה יקר. וחדש כזה בKSP היום 769ש"ח שזה מעולה!.

BobboVilla

New member
חדש זה לא - זה מכשיר בן שנתיים

אז או שזה "מוחדש", שזה אומר מכשיר שהוחזר/הוחלף והחנות עשתה לו ניקוי קטן, או שזה מכשיר ששכב במחסן במשך שנתיים. בכל מקרה, הוא מכשיר חלש (מעבד חד ליבתי ו-512 מגה זיכרון RAM בלבד), ועם גירסת אנדרואיד ישנה מאוד.

לדעתי לעבור מנקסוס למכשיר הזה גובל בהפרת הדיבר החמישי ("כבד את אביך ואת אימך"
), אבל זה אני.

אני הייתי מציע לחפש מכשיר סיני (מסין) איכותי יחסית. אתה תקבל מכשיר יותר משוכלל במחיר יותר זול, גם אם תצטרך לחכות הרבה זמן. אין לי המלצות לדגמים, אבל אתה יכול להתייעץ גם בפורום סלולר - רק תציין דרישות וטווח מחירים, ובאיזה רשת הוא נמצא. אם הוא בפלאפון/רמי לוי/הוט מובייל אז זה קצת בעייתי, אבל מצד שני גם המכשיר שהבאת בעייתי ברשתות הללו.

yogever777

New member
תודה על התשובה

הרכישה היא מKSP, זאת אומרת שהמכשיר ישן? לאבא שלי היה את הנקסוס בדיוק חודש וקצת שגם בחודש הזה הוא הדליק אותו אולי 10 פעמים.אז לגבי ההרגל לא נראה לי שהוא ישים לב.
כמו שציינתי גם אם אני יביא לו משהו הוא לא ידע לזהות אם המכשיר טוב או לא טוב. הוא לא מוריד אפליקציות או משחקים. צריך וויז, ווטסאפ עוד אחת שתיים בלחץ...

באמת אשמח לדעת על עוד מכשירים. יש סינים בארץ או צריך להזמין?

BobboVilla

New member
עדיף להזמין מחו"ל, כי זה יהיה יותר זול בהרבה

למשל מכשיר שעולה בחו"ל 120-150$ ימכרו בחנות בארץ ב-1000 ש"ח צפונה.

בגדול הייתי מציע לקנות טלפון של חברה גדולה כמו ZTE, לנובו, THL ו-Jiayu. לגבי דגמים ספציפיים אין לי שמץ. יצא לי "לשחק" רק עם ZTE V970 והוא הרגיש לי די איכותי, אבל לפי מה שראיתי הוא יחסית יקר בהשוואה למכשירים אחרים. גם ה-GPS של המכשירים הסיניים הוא נקודה בעייתית, ולפעמים יש קליטה חלקית עד היעדר קליטה מוחלט של לווינים.

yogever777

New member
אשמח לפרטים מלאים...

איזה אתרים אפשר למצוא? אפשר באייבי?
זה לא מסוכן מידי לשלוח סלולרי? לפי מה שהבנתי לא כל כך.
לגבי עברית מפאלפון בחו"ל צריך להתקין לבד?
מי יבטיח לי שזה SIM FREE?

למעלה