שלום לכולם

מדמה מציאות! OMG!

כשהייתי קטנה (7-8 ככה), היה לי חלום כזה שימציאו מכשיר ששמים על הראש והוא מדמה לך את התחושה של כל מיני דברים, בעיקר מפחידים, כמו אונס, או סמים קשים, או מוות.

פפפפףף איך הזכרת לי את זה עכשיו...
בא'נה אני הייתי ילדה מסובבת.

כי אלו הדברים הכי מסקרנים

זה האמת באמת משהו שהייתי מתה להרגיש

איך מרגיש גבר באקט מיני
מסקרן ברמות

אני מניחה שגם לגברים זה מסקרן הפוך

NSW2

New member
מי אמר שזה לא גברי ?

גבר שבטוח בגבריות שלו אין לו בעיה להודות בזה

תאכלס תמיד אמרתי שנשים נהנות הרבה יותר באקט מיני מגבר.
תמיד סיקרן אותי להרגיש ברמות שאישה מרגישה באקט מיני/אורגזמה.
האמת שהייתה לי פנטזיה אחת להפוך לאישה ליום אחד
ולהתנסות בסקס לסבי עם בחורה כאישה.
יכול להיות מעניין

JamesNox

New member
יש לי חלום חוזר (ומטריד בטירוף)

שאני שוכב עם אשה, ולא סתם אשה - אמה הביולוגית של בתי, שנשואה לחבר הכי טוב שלי, ושהיא חברתו הקרובה ביותר של בעלי. פדיחה, אני יודע. אפילו הפסיכולוג שלי לא מסוגל לפרק את זה.
אבל לפני כמה ימים חלמתי שוב בדיוק את אותה הסיטואציה, רק שאני הייתי במקומה. וניסיתי לראות אם הגבר שמעלי הוא אני או בעלי או בעלה, והתעוררתי.

JamesNox

New member
בעלי אומר

שהחלומות האלו הם יצוג של הכמיהה שלי לילד. שאני רואה בה את הפוריות. ושאני אפסיק עם זה בבקשה.

נראה לך שהייתה אהבה בפנטזיות

על חייזרים שעושים ניסויים על בת אנוש, פיראטים חוטפים, או נסיכים שבוחרים נשים להיות שפחות מין שלהם?

גם לי היו לא מעט פנטזיות בהן הייתי כלי לסיפוק מיני נטו.
במציאות אני פשוט רומנטיקנית.
זאת הסיבה שבגיל ההתבגרות, כשהבנתי מה אני עושה - עשיתי הפרדה בין הדברים, והיו לי פנטזיות על "חבר" ובנפרד פנטזיות "מלוכלכות" על נסיכים חוטפים וכאלה... רק מה? מהפנטזיות הוניליות (על ה"חבר") - התקשיתי מאוד לגמור... אם רציתי באמת להנות - חזרתי לנסיך המושחת שלי...
רק בגיל הרבה יותר מבוגר הבנתי:
א. שזה מציאותי.
ב. שזה לא מתנגש עם אהבה רומנטית

זו הפרדה שרבים עושים

והיא רק גורמת לאומללות וחוסר סיפוק. אני חושבת שרוב האנשים שעוסקים בבדסמ הצליחו לחבר את שני הדברים הללו.

אגב, לי היה משבר גדול עם פנטזיות האונס שלי אחרי שעברתי תקיפה מינית. היתה תקופה ארוכה שפשוט לא הבנתי איך דבר נורא כל כך יכול לחרמן אותי והתקשתי מאוד לגמור.
המשבר נגמר כשהצלחתי להבין שמהות פנטזיית אונס היא שמכריחים אותך להנות- וזה רחוק מאונס אלפי שנות אור..

ולא רק זה-

זה עם מישהו שלא יפגע בך, שאת מכירה/אוהבת/סומכת, בהסכמה, את יכולה לעצור מתי שתרצי... וכן הלאה.
לגמרי רחוק שנות אור מאונס

גם בעיניי זאת הפנטזיה שהכי קשה להכיר בה ולהשלים איתה.

ואני (כידוע) מסכימה איתך לגבי ההפרדה. לשמחתי - שנים של פינטוז עצמאי עשו את שלהן והביאו להשלמה

טוב, גם להכיר לגמרי במקרה בתחילת הדרך דווקא בחור קינקי לא הזיק. זה מישהו שבסוף לא היה לי איתו כלום, אבל זה גרם לי להבין שלא צריך להפריד בין הדברים, ושאין דבר כזה "סקס פרוע לא יאה לעשות עם מישהו שאוהבים כי הוא מעבר לזה"(
)
איזה קשקוש

JamesNox

New member
גם לי היה קשה עם זה

ולבעלי עוד יותר. הוא לא הבין למה אני רוצה ״לשחזר״ דברים כל כך רעים.
ביחד הבנו שזה לא לשחזר. אם כבר זה לנטרל. יש לזה כח מרפא מאד גדול.

NSW2

New member
אתן זוכרות את כל זה ?

לי בקושי יש מספר זכרונות מצומצם מגיל 5,6.
וממש נראה לי שאין לי זכרונות מיניים כמעט עד גיל ההתבגרות.
וכל הקטע של להיות שולט, התחלתי לחשוב על זה רק בגילאי ה+20.
האמת מעניין לשמוע שהרבה נולדו עם זה.
תמיד חשבתי שאצל הרוב זה משהו שנוצר במהלך השנים ויותר בגיל ההתבגרות.

למעלה