ובנימה קצת יותר פרקטית- מאנצ'
יש בירושלים מאנצ' ביום חמישי השבוע, בשעה 19:30.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=507&messageid=172369105
בנוסף, בשישי הבא (29, נר שני של חנוכה), יש מאנצ'ים
מכיוון שכתבת שרק עכשיו למדת מושג חדש, אניח שאת לא יודעת מה זה מאנצ', ואוסיף הסבר קצר.
מאנצ' זה מפגש חברתי, שנערך במקום ונילי (שלא קשור לתחום), מגיעים לשם בלבוש ונילי (בגדים רגילים, בלי שוטים, חבלים, בגדי עור וגומי וכו') כך שמבחוץ אי אפשר לדעת על מה מדברים.
מאנצ'ים נועדו גם בשביל אנשים חדשים בתחום, כדי לפגוש את הקהילה (לפחות את מי שמגיע), בלי הלחץ שיכול להיות מתלבושות "מוזרות" וכלי משחית שונים.
מנסיון, זה עדיין מלחיץ, אבל אם תשבי בצד בשקט מספיק זמן, מישהו כבר יפנה אלייך (גם זה מניסיון)
דברים נוספים שאת יכולה לעשות, זה להצטרף גם לאתר הכלוב ולהשתתף שם בפורומים ו/או בבלוגים (למרות שהרבה אנשים פה לא אוהבים את האתר הזה)
ולפתוח חשבון באתר FetLife (שזה כמו פייסבוק, אבל הרבה יותר טוב. וזה באנגלית. תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית, להסבר מה אפשר לעשות שם אם תצטרכי).
יש מסיבות מסוגים שונים, שאפשר להכיר שם אנשים מהתחום, באופן דומה למסיבות וניליות (שימי לב רק ל"דרס-קוד", מה צריך ללבוש כדי להכנס. בעיקרון, אם את לובשת הכל שחור, זה מספיק, וגם עוזר לאנשים לראות שאת חדשה).
בד"כ במועדונים רלוונטיים בת"א. בעיקר הדאנג'ן, ולאחרונה שמעתי גם על "עקבים גבוהים".
אני חושב שבעיקר בתור נשלטת חדשה, כדאי שתגיעי עם מישהי/מישהו ותיק (לא בהכרח שולט, אבל כן מישהו שאת סומכת עליו).
מדי פעם פותחים שרשור של הכרויות.
דבר אחרון, כמובן שלהשתתף בפורום, לשאול שאלות, לענות את דעתך, וכו' תמיד יכול לעזור.
לא רק בשביל להכיר אדון.
מה שיותר חשוב מלהכיר אדון, זה כללי בטיחות.
אם אני זוכר, יש כמה הודעות בסגנון ב"הודעות נבחרות" של הפורום, אבל זה מסתכם בערך באותם כללים של הכרויות וניליות.
החלק הכי חשוב שם, לדעתי, זה שלא ינתקו אותך מהקהילה, בין אם מהמשפחה והחברים הקיימים, ובין אם מהקהילה הבדס"מית (אנשים משתמשים בתואר אדון כדי לעשות דברים שביחסים וניליים היית נרתעת מהם הרבה יותר בקלות).
לפני שאת מכירה מישהו, ועושה איתו "סשן" (המקביל הבדס"מי לסקס, למרות שלא תמיד מעורב שם סקס), כדאי שתוודאי שהוא מוכר בקהילה (כמו שמיצי כתבה), או שיש אנשים אחרים מסביב (בעיקר במסיבות, עושים לפעמים סשנים ברחבה המרכזית. מהנסיון המועט שלי, אני חושב שזה די בטוח).
אני התחלתי עם מאנצ', שם שמעתי על האתרים הנ"ל (יש לי בהם פרופיל באותו שם, יש קישורים בפרופיל שלי פה), ומאז אני פעיל בקהילה.
פרטנרית עדיין לא מצאתי, ואני שמח לשמוע שיש אנשים חדשים (אגב, יש הרבה ביקוש לסאביות, הרבה יותר מאשר לאדונים. הביקוש לאדונים לא מנוסים עוד נמוך בהרבה).
(אם לא הובן עד עכשיו, גם אני די חדש, למרות שיצא לי לקרוא הרבה. אה, וגם אני מחפש בת זוג
)
ברוכה הבאה ו