שלום לכולם :)

SharonLA1

New member
שלום לכולם :)

שלום לכולם

שמי שרון, אני בן אדם פעיל וחברתי מאוד, אך אף אחד מבני גילי (שקרוב אליי), לא אוהב או מתחבר למוסיקה שאני שומעת.
היה לי דיי מוזר להירשם לפורום, עקב גילי הצעיר, כן, אני ילדה, צעירה, בסך הכל בת 19 אבל מעריצה ואוהבת את אלביס פרסלי מאז ומתמיד

זה עובר במשפחה, בת דודתי, עוד לא בת 15, מעריצה ואוהבת את אלביס ושומעת את שיריו ללא הפסקה, יודעת המון שירים שלו בעל פה ופשוט מזמזמת אותם להנאתה. כמובן, היא גם אינפורמציה מהלכת, הכל היא יודעת עליו.

הגענו לפונדק אלביס, ביום שבת האחרון, לכבוד 36 שנה למותו של מלך ה- Rock N' Roll, היה לנו מאוד לא נוח בהתחלה, התביישנו, רוב האנשים שהגיעו היו מבוגרים וכמובן בפער גדול מעלינו.
אבל זה עדיין לא הפריע לנו לעשות כיף. בת דודתי ישר החלה לצלם כל מקום שקשור באלביס (מה שאומר, הכל), מבפנים ומבחוץ!
מאוד שמחנו, האווירה הייתה מדהימה, בכלל כל מה שקשור באלביס הוא מדהים, השירים היו מדהימים, ערן היה מדהים! היה מאוד כיף, בשבילנו זו הייתה חוויה.

אני מאוד אשמח להשתלב פה ומדי פעם לכתוב ,להביע דעה, ללמוד עוד על אלביס או סתם לשתף במשהו, מקווה להשתלב למרות גילי הצעיר!
תודה רבה לכם!
אוהבת, שרון

שרון , ברוכה הבאה

שרון!,,שתדעי לך דבר אחד ברור,,בהערצת אלביס אין גיל ואת זה אני כותבת מנסיון החיים,
אני מבינה אותך ,תתפלאי לקרוא ,כשנכנסתי לראשונה לפה בגיל 60 כתבתי כמוך ,האם אני מתאימה לגולשים הצעירים?
והנה אני פה 9 שנים בכיף,
אני מתארת לי שהיה לך נחמד בפונדק,בעבר חברי הפורום נפגשו בפונדק ,ובעתיד תפגשי מעריצים משותפים שמוכרים לך,

SharonLA1

New member
תודה רבה שוש :)

צודקת אין גיל להערצת אלביס. ומי שמעריץ סימן שגדל על המוזיקה הכי טובה שיכולה להיות

אני יותר מגאה לקחת חלק בפורום

Jen74

New member
שרון, איזה כיף שבאת

אני התחלתי לאהוב את אלביס בגיל 10 וגם אז זה היה מוזר.

אני אמא לשתי ילדות שמאוד אוהבות את אלביס, לא כמוני, אבל כנראה שהצלחתי להשפיע.
האחת בת 17 וחצי והשנייה כמעט 13 והיא כבר מגיל 4 "בעניין" של אלביס.

אני כל כך מבינה את מה שאת אומרת על הסביבה הקרובה שלא מתחברת לאהבה לאלביס ולכן כל כך שמחה שהגעת אלינו, זה בדיוק המקום בשבילך.

לצערי, הפעם לא הצלחתי להגיע לפונדק, אני משתדלת באופן קבוע להגיע למפגשי מעריצים בינואר ובאוגוסט.

הפונדק הוא המקום היחיד בישראל שניתן להרגיש בו ממש את האהבה לאלביס. שמחה שיצא לך ולבת דודתך לבקר במקום ומקווה שעוד ניפגש במפגשי מעריצים של הפורום ואחרים.

SharonLA1

New member
היי ג'ני :)

תודה רבה על הקבלת פנים החמה :)
אני ממש שמחה לשמוע על בנותייך ואני רואה שהן גדלות על המוסיקה הכי טובה שקיימת!
אני מקווה שנפגש בהמשך, לכבוד הוא לי. אשמח לראות כמה שיותר ממעריציו, שיודעים ויכולים לחלוק איתי את האינפורמציה שלהם וסתם להעביר את הזמן בכיף

כאן אני לא מרגישה מוזרה ואת לגמרי צודקת, זה לגמרי המקום בשבילי

תודה רבה!

רחליקה 5

New member
ברוכה הבאה
שרון
...מ...

מחמם הלב לקרוא אותך ... יש המשך למורשת..

מורגש שהגיעה אלינו מעריצה אמיתית בכל רמ"ח אבריה....

אני לא מקווה ...אלא בטוחה שהמקום
ינעם לך מאוד....

וקצת עלי...
אלביס
זורם בעורקיי מאז גיל 11...

SharonLA1

New member
תודה רבה לך!

תודה רבה על הקבלת פנים!
גם אני בטוחה שהמקום ינעם לי מאוד והמורשת תמשיך אל דאגה

מקווה ללמוד מכם כמה שיותר,
לכבוד הוא לי

GM1988

Well-known member
ברוכה הבאה לפורום שרון

כל פעם זה מקסים אותי לקרוא הודעות של גולשים חדשים שמגלים את הפורום ובאים לשתף פה באהבתם לאלביס ולמוסיקה שלו

SharonLA1

New member
היי גיא :)

ומקסים אותי לקבל קבלת פנים חמה שכזו מכם

אני בטוחה שאני לא האחרונה שתשתף אתכם באהבה לאלביס ולמוסיקה שלו :)

DORONUSH2

New member
ברוכה הבאה שרון

האהבה לאלביס היא אכן חוצה גילאים.
משמח לקרוא שאנשים מכל הגילאים מאוחדים באהבה לזמר המדהים הזה ולמוסיקה בכלל.
בהחלט עוררת את הפורום במובן הכי חיובי .
דורון

היי שרון :) מה שלומך ?<

ברוכה הבאה...לכל שאלה על אלביס מילון אלביס אנושי ממתין לך כאן :)
ליאור

SharonLA1

New member
היי דורון :)

תודה רבה לך!
צודק בכל המובינים!
שמחה שהצלחתי לעורר את הפורום, גאה להיות כאן :)

DORONUSH2

New member
ממליץ לך על ליאור כמילון אנושי לאלביס

וכן על חבר בעל אהבה וסבלנות לבני אדם, שגם הצליח לעורר אצלי את האהבה לאלביס.
דורון

למעלה