שלום לכולם....

שלום לכולם....

מקווה שהפאיסה הנוכחית טובה יותר מקודמתה. שאלתי את הקלפים, מה צופן לי העתיד? קלף יחיד יצא, נער המטות פריסה אחרת יצא כך.... אס חרבות קיסר תשעה גביעים מלך המטות חמישה מטבעות שני מטבעות ירח קוסם שלושה מטות אס המטות מקווה שאוכל להיעזר בכם ניסיתי להגיע לכך בכוחות עצמי, אך ללא הועיל. תודה מראש גלי

longshut1

New member
עזרה ככל בתכליתי מאפשרת לי

גלינקה,כפי שוודאי הבנת מהתכתובת האחרונה בעניינך,הפורום שינה כיוון,ומתכוונן כעת על חכות,במקום על דגים.אי לכך אגיב לפריסתך,ואת כבר תבררי את המוץ שנפשך תתאווה אליו,מן התבן שלא יהיה רלוונטי עבורך. מבחינה כמותית,המטות,שאחראים על פונקציית האינטואיציה וההעזה ללכת מעבר,למרות הערפל,דומיננטיים בפריסתך.החרבות,המטבעות,והגביעים מיוצגים על ידי שני קלפים כל אחד. שימי לב לטלה שמפזז לו בשמחה כחוט השני בפריסתך.החל בקיסר שהוא הרקע למצבך הבסיסי(קלף 2),המשך במלך המטות המייצג את מצבך בהווה,עבור ב3 מטות,המשויך גם הוא למזל טלה,המסמל את פחדייך ורצונותייך העמוקים ביותר(קלף 9),וכלה באס המטות שמסכם את הפריסה(קלף 10). כמו כן,חישבי על משמעות דרך התפתחות מצבך.העתיד הקרוב כמו גם פוטנציאל התפתחותו מיוצג על ידי קלפי מטבעות.העתיד הקרוב(קלף 6)-2 מטבעות,והפוטנציאל(קלף 5) 5 מטבעות. בנוסף לכך,התבונני בפתיחה והסיום החזקים שניהם,בפריסתך,הנפתחת באס החרבות ונסגרת באס המטות.כלומר,מעבר מאפיונך על ידי "חשיבה",לאיפיונך על ידי "אינטואיציה". מעבר לכך,בולט הניגוד בין ראייתך את עצמך(קלף 7) לרשמיה של הסביבה בנוגע אלייך(קלף 8).בעוד את רואה עצמך בראי הרגש,קלף הירח שמייצג את מזל דגים אגב,הסביבה מתרשמת שאת להטוטן רציונלי בשיאו-הקוסם,שהוא מרקורי האנדרוגינוס המהמם,כוכב מזל תאומים,אגב. יום נעים

אופפפפפ, תודה לך למרות הכל....

אך בכל זאת יצאתי עכשיו מבולבלת יותר....
עכשיו אני בכלל לא מבינה כלום. ומה עם המזל טלה שמופיע כל הזמן, הוא אמור להישאר איתי?? תודה לך על המאמץ גלי

longshut1

New member
בילבול והדרך לגבהים חדשים

מרצה צעיר ומבטיח,מין גאון שכזה,נמרוד בר עם,אמר לי באחת מההרצאות משפט שבתחילה עיצבן אותי,ואחר כך הפך לאחד מעקרונותיי.הוא היה מדבר ומדבר,בונה תיאוריה,ומפריך אותה.כך לאורך כל הקורס.יום אחד התעצבנתי ממש,משום שלא הבנתי להיכן הוא להוביל אותנו,ואמרתי לו שאני ממש מבולבל מהמתודה שלו. ואז הוא אמר לי,שהוא השיג את מבוקשו.לא הבנתי.השיב המטאור הצעיר הזה-בילבול וחוסר וודאות זו נקודת הפתיחה המבטיחה ביותר להתחיל ללכת בדרך אל אמת כלשהי. בהודעתי לך,כמו בהודעותיי לכל אחד אחר כאן,אינני מתכוון כלל ועיקר לפרש את הפריסה.אני מתכוון לציין בפנייך את הצירים העיקריים בפריסה,הניגודים הבולטים בה,האנרגיות הדומיננטיות,כדי שתוכלי לבדך,כן,לבדך להתחיל להבין על מה מדובר בפריסתך. צר לי,אך אינני דוגל בשיטת תשובות אינסטנט שרק מובילות לשאלות נוספות,ולתשובות נוספות,ושחונקת כל אפשרות להתפתחות אותו ניצוץ,שאולי את לא יודעת שאת יודעת שיש בך. נסי לצרף את הנתונים שהצבתי בהודעתי הקודמת,אם את רוצה בכך.כך יד ביד נצעד וננסה להבין מה משמעות הפריסה. יום נעים

היי לך ../images/Emo24.gif

יד ביד כבר נשמע הבה יותר טוב אם כך שנינו יחד תחת מטריה אחת. אנסה לחצות את הגשר, ובמידת הצורך איעזר בך. תודה לך גלי

למעלה