שלום לכולם!

sapirh19

New member
שלום לכולם!

אני ועוד חברה מתכננות לטוס ל5 חודשים (תחילת מרץ עד סוף יולי) פחות או יותר.... חשבנו על תאילנד, הודו, לאוס, נפאל וויטנאם. קמבודיה כרגע בסימן שאלה.. רציתי להתייעץ איתכם על בניית המסלול.. מאיפה כדאי להתחיל בהתחשב בעונות ובאטרקציות מיוחדת (פסטיבל ההולי למשל..) וכמה זמן כאדי להקדיש לכל אזור.. בעיקרון אנחנו בעניין של הכל מהכל! טרקים, בטן גב, היסטוריה וטיולים!

תודה רבה לכולם!

לגבי בניית המסלול

מן הסתם הוא תלוי במזג האוויר
תאילנד מומלצת ברוב ימות השנה
נאפל במרץ אפריל זוהי העונה המושלגת והיא לא מומלצת לטרקים
לעומת זאת אם אתן מסיימות ביולי לא תוכלו לעשות טרק בנפאל כי העונה הסבירה היא בסביבות ספטמבר אוקטובר נובמבר .
יש המון שרשורים בפורום בנושא זה וכמובן לגבי העונות בהודו
מתי צפון ומתי דרום
כרגע יש לכם חמישה יעדים וחמישה חודשים מה שמשאיר בממוצע חודש לכל יעד שלדעתי זה מעט מידי במיוחד בהודו, רק הנסיעות ממקום למקום ייקחו לכם זמן רב וחודש לדעתי האישית הוא מעט מידי.
תריצי חיפוש בפורום, קחי מדריך טוב ותראי מתי החגים יוצאים
בתאילנד, בהודו וכו'
הייתי ממליץ לפתוח מפה וללמוד קצת גם על המקומות ומיקומם
בהצלחה

sapirh19

New member
תודה רבה.. אבל..

הרצתי כבר חיפוש בפורום וממש קשה למצוא בין ההודעות משהו ברור, את כל המפות האפשריות פתחתי ובכל האתרים של המזרח כמו למטייל וגיא שחר כבר הסתכלתי.
הסיבה שרשמתי את ההודעה היא כדאי שמישהו יכול לעזור לי לעשות קצת סדר בבלאגן.. לא הבנתי בדיוק מאיפה כדאי לי להתחיל את הטיול ולסיים אם אני מתחילה במרץ ומסיימת באזור יולי- אוגוסט. אני יכולה להאריך את הטיול בחודש..

אשמח אם תוכל לעזור לי בתכנון כללי בינתיים.. השאלות לפרטי פרטים על כל יעד ומקום יגיעו בשלב מאוחר יותר :) תודה רבה!

למעלה