שלום לכולם...

PrincesS7

New member
שלום לכולם...

שלום לכולם.... טוב האמת שזו הודעה ראשונה שאני כותבת פה אז זה אומר שאני די חדשה ולא מכירה אף אחד... בכל מקרה הבעיה שלי היא כזו.. אני בת 20 ועוד לא היה לי חבר.. (טוב מאז כיתה ז´ אבל זה לא נחשב..) עכשיו באופן כללי אני כבר 4 שנים נמצאת במסגרת של קבוצת ספורט של נשים לא משנה באיזה ענף.. ובתוך הקבוצה הזו יש הרבה בנות שבואו נגיד.. אוהבות בנות.. ואני מן הסתם חברה שלהם ואין לי בעיה עם זה.. אבל מכיוון שזה מקום מאוד רציני וצריך להשקיע בו המון המון זמן (כל יום כמעט) ורוב הזמן אני ביליתי עם הבנות האלה יצא ככה שלא ממש היו לי חיים כדי לצאת ולהכיר אנשים חדשים.. בנים.. הקטע הוא שאני עוד לא הגדרתי לעצמי מה אני באמת רוצה ותוך כדי העברתי הרבה זמן עם הבנות האלה וזה דיי קירב אותי לנטייה שלהן (לא בקטע של היגררות אחרי כולן).. מצד שני עוד לא היה לי נסיון עם בנים בכלל ככה שאני עדיין לא יכולה להגיד בלב שלם שאני גם כמוהן.. אני עוד לא יודעת מה אני מפספסת.... אני רוצה חיי אהבה כמו כל בן אדם נורמלי... בקיצור אני מיואשת מעצמי ולא יודעת מה לעשות.... למישהו יש עצה בשבילי??? וחג שמח לכולם!!!!

עודד א

New member
נשבע לך שלא הבנתי../images/Emo12.gif

לסביות היא לא דבר...אה.. שנגררים לתוכו. או שאת נמשכת לבנות מינך או שלא. העצה הכי טובה שאני יכול לתת היא להמתין ולראות. כל דבר שתגלי עם הזמן (לסבית או לא) יאפשר לך להגיע ל"חיי אהבה כמו כל בן אדם נורמלי".

טל קר

New member
אל יאוש. בגיל 20 טרם הגיע הזמן

להרים ידיים ולהשתמר בנפטלין. (למעשה בכל גיל טרם הגיע הזמן. הלוואי על הרבה חיי האהבה שיש לסבתא שלי עם החבר שלה בשלוש שנים האחרונות והיא הרבה מעבר לגיל שבעים). את לא צריכה להחליט מראש למי את נמשכת ולמי את לא. אם את כל הזמן מסתובבת בחברה שבה את לא מרגישה שנמצא בת/בת זוג המתאימ/ה לך, תתחילי להסתובב בחברות נוספות. במסגרת העבודה, במסגרת הלימודים, במסגרת מקומות בילוי, במסגרת בלינד דייטס, WHATEVER. כשתמצאי מישהו/י שימצאו חן בעיניך, GO FOR IT. רוב האנשים לא מתאהבים בשליחי פיצה, ולכן חייבים לצאת החוצה בכל מיני מסגרות כדי למצוא בני/ות זוג :)

יעל נור

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo171.gif

אח"כ - תנשמי עמוק. אני יודעת שנדמה שלא לדעת מה בדיוק את רוצה בגיל 20 נשמע אולי קשה ומבלבל, אבל זה לא סוף העולם. רבות היו שם לפנייך ורבות, יותר משנדמה, נמצאות שם איתך. אני לא יכולה לומר לך מה את מעדיפה. אבל אני יכולה לנסות ולשאול אותך כמה שאלות, שאולי יעזרו לך לשאול את עצמך כלמיני שאלות, שאולי יקרבו אותך קצת לתשובה. בלילה, בחלום, כשאת חולמת על אהבה, יש שם אביר על סוס לבן, או אבירה בשיער מתנפנף? עכשיו אם יש שם אביר יכול מאוד להיות שאת סטרייטית, אבל גם אם יש שם אבירה זה לא אומר כלום על העדפותייך המיניות. כי קיים מגוון רחב כל כך של נטיות מיניות. את יכולה להיות - סטרייטית לסבית דו מינית (וגם בתוך ההכללות הללו קיימות אלפי וריאציות). אני חושבת שבעיקר חשוב לך לשאול את עצמך למה חשוב לך כל כך להגדיר את עצמך. (בגלל הסביבה שיש בה הרבה לסביות, בגלל המשפחה, בגלל עצמך וכו´). כולנו רוצים אהבה. רובנו גם מוצאים אותה בסוף. (אם בקרב בני מינינו ואם קרב בני המין השני). אז תנשמי עמוק. תסתכלי סביב. אהבה, היא בדרך כלל מגיעה דווקא כשלא מצפים לה ואני מסכימה עם טל קר, אם את חושבת שעוד לא פגשת את החצי השני שלך בגלל שאת מסתובבת בעיקר עם בנות, וחשוב לך כרגע לחפש אותו, את יכולה לחפש לך קבוצות שייכות מעורבות שבהן תפגשי גם יותר בחורים. אל יאוש - יהיה טוב. (מנסה להבטיח ממרומי 28 שנותיי)

למעלה