שלום לכולם

בדד1

New member
רצח נשים

והתאבדות גברים בהליכי גירושין
מה גורם למה?
ומה יותר קשה?
האמת היא שאין לי תשובה לכך
אבל ברור לי שמשהו שהרבה חוליות בשרשרת שמטפלת בנושא הגירושין בישראל
לא מתפקדות

זאביק36

New member
תגרום לאי נעימות מסוימת?

את באמת חיה כנראה בסרט ולא באמת נתקלת במקרים של גברים שהושפלו והגיעו לתחתית הכי נמוכה שיכולה להיות בגלל תלונות שווא במשטרה.
הרבה נשים נרצחות? יותר מידי? את קוראת את מה שאת כותבת בכלל? אישה אחת נרצחת זה כבר יותר מידי! ואין קשר בין זה לבין העובדה שנשים מרשות לעצמן להגיש תלונות שווא על ימין ועל שמאל ולא מועמדות לדין לאחר מכן גם כאשר הוכח שהן שיקרו!
כאשר יגיע היום שנשים תדענה, שבמידה והן משקרות ומגישות תלונות שווא במשטרה, הן יועמדו לדין ויצטרכו לשלם את המחיר על כך, מחול השדים הזה יפסק.

pokegirl

New member
צודק

לפתוח פרצה שתאפשר מקרים בהם אין לאשה עם תלונה אמיתית דרך להוכיח את המקרה, להקרע לגזרים על ידי עורכי דין כרישים.
הדבר העיקרי שיגרם מזה הוא שנשים שבאמת עוברות התעללות, לא יתלוננו.

זאביק36

New member
לא דיברתי על מקרים מהסוג הזה

התייחסתי אך ורק למקרים שבהם האישה משקרת! אבל ממש משקרת! עם הוכחות!
אני לא חושב שאף גבר, אשר באמת עשה מעשה שהוגשה נגדו תלונה, יתאמץ וינסה להוכיח את חפותו כשהוא יודע שהוא אשם.
את באמת חושבת, שמי שמגיש תלונת שווא ומשקר והורס חיים של בן אדם, רשאי לצאת מזה כאילו לא היה כלום?

pokegirl

New member
לשאלתך - לא.

אבל אני חושבת שהסיכון בלפתוח את הפצרה הזו, שתביא איום על נשים שנמצאות בתחום האפור של המקרים הבלתי מובהקים, על ידי גברים כן אשמים (ולהגיד שגבר שבאמת עשה מעשה לא יתאמץ להוכיח את חפותו זו תמימות שלא מהעולם הזה), אשר מסוגלים להשיג עורכי דין כרישים, היא סכנה איומה.

קודם כל כי זה ירתיע נשים שכן נפגעו מלהגיש תלונה, ומלכתחילה קשה להן להגיש תלונה.
ושנית משום שתדמיין מצב של אשה שעברה התעללות, אבל לצערה אין לך מספיק הוכחות, ולגבר המתעלל יש עורך דין שהוציא אותו חף מפשע, ולך תוכיח שאין לך אחות - נפגעת פעמיים!

מסוכן מאוד.

זאביק36

New member
אז את מסכימה איתי שמשהו צריך להתנהל אחרת

לכי תקראי קצת סטטיסטיקה ותגלי לבד, שכמות התלונות כלל לא עלתה מאז שנכנסה התקנה שנועדה לעודד יותר הגשת תלונות.
המצב שהיום הוא לא פחות ממסוכן מאוד!

pokegirl

New member
כדי לצעוק מה צריך לשנות

אני קודם צריכה לקרוא יותר לעומק במה מדובר.
אין לי את האפשרות לעשות זאת, אבל לדרוש להעניש כל אשה שמגישה תלונה שמתברר שהיא לשווא (וזה יכול להגיע גם למצב שבו פשוט היא לא יכלה להוכיח את הקייס שלה), משול אצלי ללדרוש לכרות את איבריהם של כל הגברים, בגלל חופן אנסים.
אני בכוונה לוקחת את זה לקיצון, אבל משהו משובש פה מהיסוד.

זאביק36

New member
אל תכניסי לי מילים שלא כתבתי

הדרישה היא שכל אחד שמוכח מעבר לכל ספק שעשה דבר עבירה (ובכלל זה הגשת תלונות שווא) צריך לתת את הדין על כך!
בין אם זה גבר ובין אם זה אישה.
מדובר שוב רק במקרים של הוכחות שהוגשה תלונה שיקרית.
היום בכל בדיקת פוליגרף פשוטה אפשר לזהות שקר (בטח מסוג כזה).
תחשבי על זה, שאם הדבר הזה יהיה קיים אפילו רק בתיאוריה, עורכי הדין לא יעודדו נשים להגיש תלונות שווא, נשים עצמן לא ירצו להגיש תלונות שווא ובא לציון גואל!
אני כמובן מפריד את כל התלונות האמיתיות שלא קשורות לסיפור הזה.

pokegirl

New member
חבל.

לבדיקת פוליגרף אין תוקף במשפט פלילי עקב אחוזי הדיוק של המכשיר.

זאביק36

New member
נכון

אבל
מבחינת הדין האזרחי הישראלי, בית משפט יהיה רשאי לקבל תוצאות בדיקת פוליגרף בהתמלא שני התנאים הבאים:
1.שני הצדדים הסכימו מפורשות ומראש על עריכת בדיקת פוליגרף.
2.תוצאות בדיקת הפוליגרף עליה הוסכם הינן חד משמעיות.

בואי נסכם, שזה כבר יספיק בשביל להרתיע נשים להגיש תלונות שווא, או לפחות להקטין בצורה משמעותית את המספרים.

pokegirl

New member
אם ההוכחות החותכות שלך

הן בדיקת פוליגרף, אז אין לי מה להוסיף.

פופי.את ממש צודקת.

גם אני מאלה שבטוחים שבדרך כלל אין עשן בלי אש.
הנשים הללו שציינת ?
אני יושב וחושב לפעמים למה.
למה הן נרצחו ? מה לעזאזל קרה שגרם לאותו גבר לקום ולעשות מעשה נואש שכזה ?האם תשו כוחותיו ? האם הרגיש שעולמו מתמוטט ? נחרב עליו ?
האם הרגיש את עוצמתו של אגרוף המחץ הפמיניסטי בדמות מערכת אלימה וחד צדדית ?
האם חוסר האונים הביא אותו למצב שבו ראה את הכל שחור ?את מתחילה להבין למה אני חותר ?
המשטרה לא גורמת לחוסר נעימות קטנה כמו שאת כותבת...
המשטרה עוצרת.וזורקת אותך לתא המעצר לכמה לילות.
אתה נחקר כמו אחרון הפושעים.טביעו אצבע...בדיקות די אן אי...תמונת פרופיל...
אתה מורחק מהבית במעמד צד אחד....מורחק מהילדים שלך והרבה פעמים מתראה איתם רק במרכז קשר עגמומי ועצוב...מוגש הגדך כתב אישום...ואתה נאלץ להוכיח את חפותך באותות ובמופתים אפילו שלא עשית דבר....
ומנגד יושבים עורך/ת הדין של זוגתך לשעבר וזוגתך עצמה ונהנים להנחית עליך מכה ועוד מכה,וכל זאת בכלי שנועד לעזור לנשים אומללות שאכן חוות אלימות.
אותן נשים שחוששות לחייהן ומפחדות להגיש תלונה...
יודעת מה ?
נשים שמגישות תלונות שווא מניחות לפתחן פצצה מתקתקת.
והן אפילו לא מבינות .ולפעמים זה כבר מאוחר מידי וכולם הופכים לעוד כותרת בעיתון של.מחר.
אם אמנע ולו רצח אחד שכזה,באתי על שכרי.

ולשאלך ?
לא עשיתי לה דבר.שום דבר שיצדיק את מה שהיא עוללה.
פשוט עזבתי את הבית כשגיליתי שהיא בגדה בי.
עזבתי ולא חזרתי.
יודעת מה ?
לפעמים יש עשן בלי אש...

אנה לי69

New member
ני לא מצדיקה שום צד

זה נבלה וזה טרפה
בגירושין, אני מאמינה ששני הצדדים אשמים. אני מאמינה ששניהם לא מתמקדים על הד הנכון - הם מתמקדים האחד בשני ובנקמה כשהם צריכים להתמקד בילדים. גם הבעל לא בדיוק צדיק ואם הוא פותח תיק ברבנות למשל זה יצא לרעת אישתו. הוא יול לסרב גט. אף אחד לא יוצא צדיק כן הייתי רוצה לראו את האבות מעורבים יותר בחיי הילדים. כן הייתי רוצה לראות אותם לוקחים אחריות ומגדלים אותם ולא רק פעם בשבועיים וגם זה לעתים נדירות. הייתי רוצה שהם יחשבו על טובת הילד ולא על נקמה. http://healworlds.blogspot.co.il/2012/01/blog-post_27.html

wild orchid

New member
ולא היית רוצה שאמהות יחשבו על טובת הילד במקום

על נקמה בגרוש? לא היית רוצה שאמהות יתנו לאבות להיות מעורבים יותר בחיי הילדים? את יודעת כמה אבות משתוקקים למשמורת משותפת וכמה אמהות לא מוכנות לזה ועושות הכל כדי לחבל בקשר בין אב לילדיו? הרי אין דבר כואב יותר להורה כשילדיו מתנכרים לו.

ומה דעתך שאמא שתלם מזונות לאבא אם הוא משמורן ראשי? מה דעתך שהאישה לא תקבל מזונות אם הילדים במשמורת משותפת, הרי הם מבלים אצל האמא בדיוק את אותו הזמן שהם מבלים אצל האבא? ולמה בכלל הילדים אוטומטית הולכים לאמא כשיש נשים שעציץ של קקטוס לא הייתי נותנת להן לגדל, על אחת כמה וכמה ילדים?

אנה לי69

New member
השינאה מעוורת את הגרושים, אץ שני הצדדים

אבל במיוחד את של האב.
אין אמא שלא מקבלת מהילדים את השאלה "איפה אבא". זה לא דבר קל לגדל ילדים 24/7 במיוחד מתוך ידיעה שלא היית לבד כשעשית אותם אבל את לבד כשאת מגדלת אותם.
ובכל זאת, במקרים רבים, האבא נעלם אחרי הגירושים, במיוחד אחרי הנישואים השניים והילדים הנוספים.
הייתי רוצה ששני ההורים יתגברו על יצר הנקמנות. יש אימרה, שאומרת כי בכל בעלי היים, הנקבה תמיד מסוכנת מהזכר, במיוחד כשמאיימים לפגוע לה בגורים.
אל תהיה קטנוני, במיוחד כשמצבה הכלכלי של האם הוא זה שמידרדר אחרי הגרושים. יש משפחות נשואות מפורקות ויש זוגות שהפכו למשפחה כשהתגרשו. כשמתגרשים, לא מתגרשים מהילדים תתגברו על היצר לנקום בשביל הילדים. לא איכפת לי מי התחיל ומי עשה מה. אתה חושב שהיא התחילה? תהיה אתה הבוגר. תהיו הבוגרים ותנו לילדים להיות ילדים. אתם לא יודעים להתגרש? תחכו עד שהילדים יהיו מעל גיל 20!

אני חושבת

שזה באמת סוג של מחשבה שכבר מזמן צריכה לעבור מן העולם ...
האמירה הזאת:
"במקרים רבים, האבא נעלם אחרי הגירושים, במיוחד אחרי הנישואים השניים והילדים הנוספים .."

עד כמה את באמת מכירה את עולם הגרושים גרושות?
עד כמה יצא לך לדבר עם גרושים, שהם אבות מדהימים ונפלאים, גם בנישואים ועל אחת כמה וכמה לאחר הגירושים?
אני באמת חושבת שמגזימים לגמרי עם הגישה הזאת.

לכל כלל יש יוצא מן הכלל, וזה תקף גם לכאן -
ישנן לא מעט נשים (נשואות ו/או גרושות) שלקרוא להן אמא זה לעשות עוול למילה "אמא"
ישנם לא מעט גברים (נשואים ו/או גרושים) שלקרוא להם אבא זה לעשות עוול למילה "אבא".
ויש הרבה מאוד גם נשים וגם גברים שמתפקדים כהורים מדהימים, גם לאחר הגירושים.

בהקשר לפוסט הזה דרך אגב, הכלי הזה שמנוצל לרעה, נמצא לגמרי בידיים של הנשים ...

אנה לי69

New member
יש לכאן ויש לכאן

דיברתי גם עם כאלה שלקחו את הילדים למשמורת מלאה מאחר והאישה סבלה מדיכאון שהתפתח בעקבות דיכאון לאחר לידה. רק אחד מהם התעקש לקחת אפוטרופסות על הילדה וממנו נחשפתי לבעיתיות בדרך אותה עבר כדי לקבל עליה משמורת והאחר לקח את הילדים רק אחרי שהיא טיפלה בהם במשך שנים ולבסוף אושפזה.
אבל אני מכירה גם אחרים, הרבה אחרים - הרבה יותר מאלו שנלחמו על הילדים שלהם, באופן כזה שהראשונים ממש בטל בשישים, ברמה של פורמיל לעומת הנעלמים וסרבני הגט. יש הרבה יותר מקרים בהם האבא לא טורח לשלם מזונות ומשאיר את זה למדינה, דבר שמגביל את ההכנסה של האמא - מאחר ובמידה והיא מרויחה שקל יותר ממה שנקבע, היא לא זכאית למזונות מהמדינה. כמה חד הוריות גרות בדרום תל אביב לעומת החד הוריים? כמה אבות נאלצים למכור את גופם לזנות או לגנוב לעומת האמהות? ומה בנוגע לאבות שמשאירים את הפרודה עגונה ובורחים לחול, לגור עם אישה אחרת או מעדיפים לשבת שנים בכלא רק כדי שהראשונה לא תוכל להביא עוד ילדים? נוח לראות רק צד אחד. אבל זה הדדי. האחד משפיע על השני ומדובר בשני ילדים קטנים שעושים הכל כדי לפגוע האחד בשני. אין כאן צד צודק. שני הצדדים נפגעים ושני שצדדים נוקמים בהתאם לכלים הניצבים לרשותם - שוב, כן, אני מכירה גרושים בוגרים שהתגרשו באופן בוגר וחיים בשלום. אני מכירה גם אבות שנלחמו כדי לקבל משמורת על הילדים שלהם אבל רק אחד עשה את זה מתוך עקרון. האחר הודה שעשה את זה כדי לנקום בגרושה וכדי שהיא לא תבוא אליו בדרישות כספיות - הוא גם העלים רכוש של החברה המצליחה שיש לו, העביר חלק לאחיו, טען שהוא בקשיים כלכליים וחירטט שטויות לשופט. רק כשעברו את גיל 15 וגרושתו אושפזה על רקע מצב נפשי דיכאוני, הוא לקח עליהם אפוטרופסות מתוך כורח. אני מכירה הרבה אחרים שנעלמו אחרי הגרושים ולא עמדו בפסיק בהסכם המזונות - וזה כולל להעלם עם מליוני שקלים מהעסק שהאישה הרימה, לרשום חובות על שמה, לא לשלם משכנתא בהתאם להסכם, לא לשלם שקל מזונות וכן הלאה. זה כמובן בתנאי שלא השאירו אותה עגונה

wild orchid

New member
"במיוחד את האב"?! יש לך איזה נתון מדעי לשטות

הזו שכתבת? תגידי, באיזה לה להל לנד את חיה?

אני לא אומרת שכל האבות טלית שכולה תכלת אבל מכאן ועד ההצהרות כמו שלך הדרך עוד כל כך ארוכה.

למעלה