שלום לכולם

תלונות השווא בקרב הורים גרושים

הערב, בתוכנית "מבט שני", בשעה 21:00, בערוץ הראשון
כתבת תחקיר בנושא הגשת תלונות שווא, בעיקר בסכסוכי גירושין.

זה מדהים שעל פי דוחות רשמיים של המשטרה, קיימים המון מקרים של הגשת תלונות שווא כנגד גברים ואף אחד לא עושה עם זה דבר.
דווקא בגלל שהגשת תלונות שווא היא חריפה וחמורה לא פחות ממעשי אלימות אחרים, יש צורך והכרח לתיקון העוולה שכב' השופטת עדנה ארבל יצרה, תקנה 2.5,
המטרה לכשעצמה היתה חשובה מאוד, בפועל זה כלי נשק מסוכן בידי נשים מסוימות, בעידוד לא מעט של עורכי הדין.

BazukaGirl31

New member
מדהים ומעצבן אותי באופן אישי

מודה שאני לא מכירה את הנושא פרט לרסיסי מידע שקלטתי די באקראי, אבל אם הבנתי נכון - מדובר באימוץ אוטומטי תלונות נשים כעובדות, והפעלת סנקציות על הגברים בהתאם - זה דוחה וחמור, ועושה שירות דב אמיתי למאמצים האדירים של שיוויון זכויות.

שלום לכולם

אחרי לא מעט לבטים החלטתי לשבת ולכתוב את הדברים.
לקראת השידור היום הנושא עלה בשיחת סלון עם חברים וחברות קרובים שלי.אנשים שמכירים אותי מלפני ומלפנים.שמכירים את הילדים,את ההורים שלי.
בלהט הדברים קראו לי גם "סוציופת",שחושב על עצמו במקום לדאוג לילדים שלו ולמה זה יעשה להם,קראו לי להפסיק כבר עם המאבק הזה,ולהתחיל לחשוב על עצמי,על המשפחה,לשקם את מה שאפשר,
ולתת לאחרים להמשיך במאבק הזה ולדאוג ל"תחת שלי".
ק',חברה יקרה,שצידדה בעמדה שלי,זרקה לחלל האוויר אמירה קשה שהנחיתה על ראשי פטיש 5 ק"ג.פשוט ככה.
"אני מבינה אותו...!!! הוא מרגיש כמו נאנסת!! " .
ככה היא אמרה.
לקח לי כמה ימים להבין ולעכל את מה שהיא אמרה מנקודת מבט של אשה.נקודת מבט שבנושא הזה די זרה לי.
אינני חושש ללכת באף סמטה אפילה.אינני חושש שיתקפו אותי ואני מרגיש די בטוח ביכולותיי להחזיר חזרה בעת הצורך.בואו נאמר שאני לא צריך תרסיס פלפל בתיק הקטן שאין לי.
ופתאום הבנתי...זה מה שעברתי.
אנסו אותי.
מי שתקף אותי והפיל אותי על הרצפה,היתה משטרת ישראל.
מי שסתם לי את הפה ונתן לי להתפתל על הרצפה בבכי ובחוסר אונים היה בית המשפט.
מי שהכה אותי ללא רחם עד זוב דם הייתה הפרקליטות.
מי שאנס אותי שהשפיל אותי וביזה אותי וחילל את כבודי וגרם לכך שלא ארדם לילות ארוכים ושחיי יהפכו לגהנום מתמשך,ושאפחד ואחשוד בכל אשה שתעמוד מולי זו המערכת !!
המערכת שמאפשרת לזוגתך לשעבר להגיש תלונות שווא.
מערכת שיודעת במפורש ותוך קריצת עין והשלמה עם המצב,מאפשרת לעוד ועוד נשים להגיש תלונות כאלו ולמוטט חיים של בני אדם.
מערכת שמגוננת על מי שהתלוננה תלונות כאלו ושומרת עליה באמצעות תקנה 2.5 של הגברת עדנה ארבל,פרקליטת המדינה דאז,בתמיכתם הנמרצת של ארגוני הנשים,ובכך מעודדת עוד ועוד נשים לנהוג בצורה בזויה זו.
היום אני מושיט אצבע מאשימה כלפיכם.
חבריי הקרובים יודעים בדיוק עד כמה אני חרד לפרטיותי,ויכולים לתאר לעצמם עד כמה קשה לי החשיפה המערטלת הזו.
כמו נאנסת שחוששת לעלות על דוכן העדים...
היום,עכשיו,אני בטוח עוד יותר בצדקת דרכי ובמאבקי.
וגם אם הוא כרוך במחיר אישי,משפחתי,זוגי או אחר,אני אשא בו בגבורה.
אעשה כל שביכולתי ובכוחי כדי שאותו "אנס",ייעצר ולא יאנוס גברים נוספים,כפי שאנס אותי.
תדע כל אם עברייה,אפילו תהיה הפמיניסטית הכי גדולה בעולם,היום אנסו אותי,מחר זה עלול להיות הבן שלך.

י.
גבר שנאנס.

אוקסי

בדד1

New member
פגשתי אותך פעם

מקווה שמצבך היום יותר טוב מאז
אני בין אלה שחושב שאתה אמור לדאוג לעצמך ולאחר מכן
אם יהיה לך את הזמן והממון לדאוג לי ולאחרים
(לפחות בנושא הזה)
בכל מקרה הלוואי שתצלח את הדרך

מזעזע.

ולצערי, אתה לא לבד.

יש עוד כמוך, בגיבוי 'המערכת', כפי שאתה קורא.

דרוש תיקון חירום.

בהצלחה בהמשך דרכך.
אופ.

p o o p i

New member
באתי מהראשי, אבל מעניין אותי מאד

מה עשית לה שגרם לה להתנהג ככה?

גם אני באמת מהראשי, אבל מעניין אותי מאוד

למה בדיוק זה רלוונטי?
אה, פופי?

p o o p i

New member
מעולה שזה ככה

נשים נרצחות.
הרבה נשים נרצחות. יותר מידי.
המון נשים נופלות קורבן להתעללות.
עדיף שהמשטרה תבדוק ותגרם אי נעימות מסויימת או שיסתיימו חיים( וגם ככה המשטרה לא עושה מספיק כי נשים נרצחות וגם ילדים)
יש הרבה יותר מקרים של התעללות מאשר מקרים כמו שקרו לבחור ( שאני עדיין לא יודעת מה הסיפור...).
חוצמזה הרבה פעמים אין עשן בלי אש, לכן שאלתי.

wild orchid

New member
זה בדיוק כמו להגיד לנאנסת אין עשן בלי אש,

בטח פיתית אותו, הלכת חשוף, התגרית בו, הלכת איתו הביתה וכו' וכו'.

את כותבת מתוך בורות, יש המון גברים שחיים בהתעללות מתמדת מצידן של נשים ולא צריך אלימות פיזית כדי להתעלל. נשים לא רוצחות מסיבה אחת פשוטה- לרובן אין מספיק כוח פיזי לרצוח גבר, במקום זה הן פשוט רוצחות את ילדיהן מפעם לפעם. מדי שנה מתאבדים כ-250 גברים, תהיי בטוחה שידן של נשים הייתה שם ברוב המקרים.

פעם כתבת בפורום אחר כמה X שונאית אותך וכמה היא מכשפה. אז עכשיו זה הזמן שלך לשאול את עצמך, מה עשית לה שהיא שונאת אותך כל כך? בטח התעללות שלך בה גרמה לשנאה כה עזה כלפייך. ואל תגידי לי לאת טלית שכולה תכלת, הרי כתבת בעצמך, אין אש בלי עשן.

(נ.ב. בן אדם המצדיק אלימות מכל סוג שהוא, הוא אדם אלים בעצמו. בן אדם שמצדיק תלונות שווא הוא אדם שבעצמו מסוגל להגיש תלונות שווא. אני באמת חוששת לבעלך אם וכאשר יחליט להתגרש ממך).

p o o p i

New member
ברור

ברור שאין עשן בלי אש-עשיתי מעשה נורא-לקחתי את הבן שלה

וכן יש גם מטורפות...

p o o p i

New member
כדי לדעת פחות אות יותר

מה קרה שם ( סקרנות) ואז כבר יהיה אפשר לשפוט ביתר הגיון.

זאביק36

New member
הסקרנות הסקרנות ...

ומי את שתשפטי יותר בהיגיון לאחר שתספקי את יצר הסקרנות שלך?

למעלה