שלום לכולם
אחרי לא מעט לבטים החלטתי לשבת ולכתוב את הדברים.
לקראת השידור היום הנושא עלה בשיחת סלון עם חברים וחברות קרובים שלי.אנשים שמכירים אותי מלפני ומלפנים.שמכירים את הילדים,את ההורים שלי.
בלהט הדברים קראו לי גם "סוציופת",שחושב על עצמו במקום לדאוג לילדים שלו ולמה זה יעשה להם,קראו לי להפסיק כבר עם המאבק הזה,ולהתחיל לחשוב על עצמי,על המשפחה,לשקם את מה שאפשר,
ולתת לאחרים להמשיך במאבק הזה ולדאוג ל"תחת שלי".
ק',חברה יקרה,שצידדה בעמדה שלי,זרקה לחלל האוויר אמירה קשה שהנחיתה על ראשי פטיש 5 ק"ג.פשוט ככה.
"אני מבינה אותו...!!! הוא מרגיש כמו נאנסת!! " .
ככה היא אמרה.
לקח לי כמה ימים להבין ולעכל את מה שהיא אמרה מנקודת מבט של אשה.נקודת מבט שבנושא הזה די זרה לי.
אינני חושש ללכת באף סמטה אפילה.אינני חושש שיתקפו אותי ואני מרגיש די בטוח ביכולותיי להחזיר חזרה בעת הצורך.בואו נאמר שאני לא צריך תרסיס פלפל בתיק הקטן שאין לי.
ופתאום הבנתי...זה מה שעברתי.
אנסו אותי.
מי שתקף אותי והפיל אותי על הרצפה,היתה משטרת ישראל.
מי שסתם לי את הפה ונתן לי להתפתל על הרצפה בבכי ובחוסר אונים היה בית המשפט.
מי שהכה אותי ללא רחם עד זוב דם הייתה הפרקליטות.
מי שאנס אותי שהשפיל אותי וביזה אותי וחילל את כבודי וגרם לכך שלא ארדם לילות ארוכים ושחיי יהפכו לגהנום מתמשך,ושאפחד ואחשוד בכל אשה שתעמוד מולי זו המערכת !!
המערכת שמאפשרת לזוגתך לשעבר להגיש תלונות שווא.
מערכת שיודעת במפורש ותוך קריצת עין והשלמה עם המצב,מאפשרת לעוד ועוד נשים להגיש תלונות כאלו ולמוטט חיים של בני אדם.
מערכת שמגוננת על מי שהתלוננה תלונות כאלו ושומרת עליה באמצעות תקנה 2.5 של הגברת עדנה ארבל,פרקליטת המדינה דאז,בתמיכתם הנמרצת של ארגוני הנשים,ובכך מעודדת עוד ועוד נשים לנהוג בצורה בזויה זו.
היום אני מושיט אצבע מאשימה כלפיכם.
חבריי הקרובים יודעים בדיוק עד כמה אני חרד לפרטיותי,ויכולים לתאר לעצמם עד כמה קשה לי החשיפה המערטלת הזו.
כמו נאנסת שחוששת לעלות על דוכן העדים...
היום,עכשיו,אני בטוח עוד יותר בצדקת דרכי ובמאבקי.
וגם אם הוא כרוך במחיר אישי,משפחתי,זוגי או אחר,אני אשא בו בגבורה.
אעשה כל שביכולתי ובכוחי כדי שאותו "אנס",ייעצר ולא יאנוס גברים נוספים,כפי שאנס אותי.
תדע כל אם עברייה,אפילו תהיה הפמיניסטית הכי גדולה בעולם,היום אנסו אותי,מחר זה עלול להיות הבן שלך.
י.
גבר שנאנס.