שלום לכולם

אנה לי69

New member
גברים הם גזע רכושני

זה בסדר שהאיבר שלהם יכנס לכל חור אבל אם מישהו העז להסתכל להם על האישה, מבינתם זה סוף העולם. אם היא בגדה, הם יעשו את הכל כדי שיהיה לה רע בגלל רכושניות. נשים נכונות להשלים עם בגידות

wild orchid

New member
יש הרבה יותר מדי נשים שעל כל מבט עושות את

המוות לגבר, מחטטות לו בכל מדיה אפשרית גם אם אין שום סיבה.

נשים נכונות להשלים עם בגידות כי חלקן הגדול תלותיות, פחדניות, מפחדות ממה יגידו, אין להן הכנסה נורמאלית, מבינות שצעירים ויפים לא יפלו לרגליה כשתתגרש עם 2-3 ילדים. יש עוד הרבה סיבות, אבל מעטות הנשים שמשלימות עם בגידה בגלל העדר רכושנות. ואם הבעל בגד, אז על אחת כמה וכמה יעשו לו את המוות.

ראיית העולם שלך מאוד צרה וחד צדדית.

p o o p i

New member
אני מצטערת...

יש אנשים חולים.....
לא כולן כאלה ואני מקווה שתמצא את האחת שתחזיר לך את האמון בנשים...

לפעמים

אנשים, גם נשים וגם גברים, עושים דברים רק כי הם יכולים.
רק כי קיבלו עצות אחיתופל מעורכי דין תעבי בצע.
רק כי החליטו למרר את החיים של הצד השני בכל מחיר, גם אם זה במחיר פגיעה של הילדים שלהם עצמם.
רק כי קיימת עוולת בחוק שחייבים לשנות!

יערית

New member
מאד פשוט

גילה שהיא בגדה בו, התחיל בהליך גרושין, היא סירבה, הוא לא חזר בו,
הוא נשאר בדירה, היא החליטה לנקום בו פעם אחת, לא עזר, פעם שנייה,
לא עזר, הלכה על הקשה מכל.

צודקת, בואי נצא מתוך מסקנה שגבר חייב לעשות משהו בכדי שאישה
תתנהג כשטן כי אין דבר כזה "ככה מקום מקום".

wild orchid

New member
עדנה ארבל לכלבוש!

תקנה 2.5 הוא פשע נגד האנושות. הכוונה הייתה טובה אבל האמצעי שפל ובזוי. על זה נאמר הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות.

זאביק36

New member
ראיתי את הכתבה

ועכשיו אני מקשר אותך לכתבה.
אני חייב להגיד לך שאני מעריך מאוד את החשיפה שלך ואת המלחמה הפרטית שלך.
שמעתי יותר מידי סיפורים מזעזעים בתחום בשנים האחרונות, לצערי הרב זה כנראה לא ממש סיפורים.

זוכה001

New member
הפתרון פשוט - את הסרט "הסנדק", ראית?

לשלם לעולם התחתון מספיק, לדאוג שכמה שוטרים והאישה ישתו מקש לשארית חייהם - ואף אחד לא יגיש נגדך תלונה יותר בחיים.

נכון, זה המון כסף, אבל אף שופט לא יעז להתעסק עם אדם שהוא לא יודע אם יוכל להתניע את המכונית בבטחה כל בוקר בגללו.
ע"ע מקרים של עורכי דין שיצאו בעונשים קלים והזויים.

אגב, לא חייב שיתקפו שוטרים\עו"דים\שופטים - מספיק רק את האישה כדי לגרום לה לבטל ולסבול.

אגב 2, בארה"ב, ובחלק ממדינות אירופה, הגשת תלונה שווא יכולה לעלות בפיצויים של מליוני דולרים, שאם אין לך איך לשלם - תזרק לרחוב ותאבד כל זכות לראות את הילדים עד גיל 18\21.

*אין בהודעה זאת כדי להדיח אנשים לעבור על החוק, רק אזכור קל של דברים שלצערי קורים ויקרו במדינה הזאת.

י. היקר..

אתה בטח לא צריך את ההזדהות שלי.
אבל יש לך אותה בכל מקרה.

למרבה הצער, אין דין ואין דיין. בהשאלה מהמקור הארמי.
הייתי רוצה להאמין שהסיפור שלך בקיצוניותו, כמו גם סיפורים קלילים יותר כמו סתם תלונות שווא שנגמרו ב"אין אשמה" כמו אצלי, וסיפורים איומים שנגמרים ברצח ישנו שינוי מהותי במצב אבל חוששתני - שלא.

עצוב לי שכך, אבל לפחות מאחל לך שיהיה טוב

למעלה