שלום לכולם...

טאלנה

New member
שלום לכולם...

אמ אני חדשה פה....... קוראים לי טאלנה... אני בת 15 מבאר-שבע החביבה(במחשבה שנייה, לא היא לא) אממ אני רוקדת... לומדת במקיף ו´... ואני שועת בין היתר נירוונה שזו פשוט להקה אדירה, אני חושבת שהם פשוט שולטים... ואני גם בנסוף חושבת ותמיד אחשוב שקורט קוביין הוא פשוט המלך!!! אז נייס טו מיט יו.....

Mohawk Tom

New member
ברוכה הבאה טאלנה :)

דרך אגב איך את הוגה את השם שלך? תכתבי באנגלית או משהו וכולם פה חודבים שנירוונה זו להקה אדירה זה הנושא המשותף פה של כולם אולי חוץ משל אורן בקיצור תהני לך

De-Panther

New member
../images/Emo4.gif לא נכון!! אני כן אוהב כמה שירים

שלהם

tomgavish

New member
נייס טו מיט יו טו....וברוכה הבאה...

רק דבר קטן שאני כבר לא בטוח שכל האנשים יודעים (לא הותיקים בפורום), שקורט קוביין מת...אף אחד לא יודע אם הוא התאבד הוא נרצח...אבל זה לא חשוב....רק תיזכורת

De-Panther

New member
זה שהוא מת זו עובדה אבל תן לאלה....

שרוצים להאמין שהוא חיי...

space girl

New member
ברוך הבא !../images/Emo24.gif

תהני בפורמינו הצנוע .... אני אור ( בת) , ואני מתל אביב . נעים להכיר אותך !

טאלנה

New member
תודה רבה לכם על האירוח הנעים הזה

שאתם נותנים לי, מקווה להנות פה באמת... אמממ אומרים באנגלית TALENA נעים מאוד להכיר את כולכם..

iKilledKenny

New member
ברוכה הבאה

גם אני חדשה כאן.. וכן פעם האמנתי שרצחו אותו אני וחברה שלי כתבנו את התיאוריה שהייתה לנו על שולנות רבים בבית ספרנו(היא כתבה על הרוב) עד שאחת המורות איימה לכתוב לנו הערה על השחטת רכוש בתעודה..אז נבהלנו משום מה והפסקנו.. היום אני מאמינה שהוא אכן התאבד.

ganja man

New member
Walcome

אני רועי ואני מעריץ של דייב גרוהל והוא הדמות לחיקוי שלי(הוא fucking גאון מוסיקאלי) וגם אני חושב שקורט נרצח

Stillwater

New member
שלום...

אני ענת,פני ליין,סטילווטר,פראן,רומנים,פולנים,שודים,איטלקים,גרמנים,הולנדים עושים אהבה, שם משפחה מממ..לא זוכרת! אני חושבת שקורט אכן "תקע" לעצמו כדור! מרכז הארץ...יש רכבת פרברית ופרותית!

למעלה