שלום לכולם

שלום לכולם

רופאת המישפחה שלי החליטה לאחר בדיקות דם (ששללו דלקת פרקים). שיש לי פיברומילגיה ונתנה לי קטדולון.לא קניתי עדיין כי אני מהססת. למישהו ידוע מהן תופעות הלואי, האם הכדור עוזר או שאולי כדאי לי לפנות להומופטיה? ומה עם אוסטאופטיה? אני כולי מבולבלת מכל השלל הזה....
תודה מראש לעונים.

חיה קרן

New member
ברוכה הבאה קלמנטינה

[אהבתי את הניק שלך מאוד
]

עונה לפי הסדר-
קטודולון היא תרופה משככת כאב, היא תרופה יחסית חדשה, לא כלולה בסל לטיפול בכאב כרוני.
[בכללית המחיר של הוא למעלה מעשרה שקלים לכדור].

מנסיון שלנו [למי שלא מכיר- אימי ואני שתיינו חולות, כך שמה שאני לא מכירה מעצמי אני מכירה ממנה, כמו במקרה הזה- היא קיבלה את הקטודולון כטיפול לכאב בזמן בירורים אחרונים למגרנות משביתות, שהגיעו עם גל פיברו קשה מאוד]

היה טשטוש, היתה קצת יותר עייפות, לקח יומיים עד שהורגש שיפור, אבל זה מראש לא טיפול קבוע, וחשוב להדגיש את זה.

אני חושבת שאבחנה של רופאת משפחה זה דבר מבורך, אבל חושבת שיש מקום להתיעצות עם נוירולוג או ראומטולוג להתאמת טיפול להפחתת התסמינים ושיפור אורח החיים ולא רק לטיפול סימפטומטי מיידי.

את מוזמנת להציץ במאמרי הפורום לגבי המלצה לרופא בירושלים- יש כמה וכמה במלצות, אך קחי בחשבון שרופא אחד יכול לקבל גם המלצה חמה וגם חוסר הסכמה עימה שכן גם עם רופאים כמו בכל תקשורת בינאישית- קיים נושא ההתאמה והכימיה...

לגבי רפואה "משלימה"/"אלטרנטיבית"-
יש המון חומר בפורום, ויש המון גישות להמון טיפולים, כל חולה מוצא לעצמו את השילוב הנכון עם הזמן.
זה דורש תקופת למידה והסתגלות,והמון סבלנות.
אנחנו יכולים לספר לך מה אנחנו יודעים ומה מתאים לנו, לחלוק נסיון וידע, ולקוות שנוכל לכוון אותך לשילוב הנכון לך.

אז...
ברוכה הבאה,
קחי לך פוף או ספה נוחה, משהו קר לשתות, ו...
שבי איתנו. נעים כאן;

למעלה