שלום לכולם..

ניקולי

New member
שלום לכולם..

האם בוקר או לילה מאוחר?? האם יש כאן זר או שכולם כאן??? מה קורה בשעות כאלו ובכלל על מה ולמה המהומה??? נכנסתי לכאן עכשיו כי אני יודעת שקרב ובא חג סוכות.. רציתי לאחל לכולכם חג סוכות שמח.
.. תגידו לי עכשיו באמת מי יושב סוכה ?? זוכרים מה זה בכלל?? סוכתי הסוכה נהדרת ירוקה לי לי רק רק רק לי רק מחכה...
.. השבוע אני לא אהיה בבית יהודה ואני נוסעים צפונה.. ובטוח אני אחסר לכם כאן.. אבל אל דאגה..אני עוד אחזוררררררררררררר אוהבת את כול כם של כם ניקול*

ניקולי

New member
אוי איך שכחתי לספר לכם??

זוכרים שסיפרתי לכם שהפסקתי לעת עתה לעשן?? ובכן חבריי היקרים.. עדין לא נגענו בסגריות לא יהודה ולא אני..
ואני רוצה לאמר לכם שנכון זה קשה לפעמים מאוד מאוד בא לי לעשן סיגריה אבל לא!! אני לא אקח.. זהו החלטתי אז זהו.. דרך אגב תודה שאתם מחזיקים לי אצבעות אני מאוד מעריכה זאת יכול מאוד להיות שהחזקת האצבעות שלכם דיי עוזרת במיוחד של ה
של מאוווו שאת אצבעותיו מחזיקה היא בשתיי ידיה.. תודה נשמה. אורית ראיתי מה כתבת לי ואני מעריכה את זה תודה אבל איך אומרים?? ואת זה בטח את יודעת אם אין אני לי מי לי..

lifie

New member
בכיף ניקולי...

ורק שתדעי שכן יש עוד אנשים שיושבים בסוכה היום אני ואבא שלי בנינו סוכה וביום שישי אני אלך לקשט אותה בקישוטים יפים וצבעוניים אני שמחה שאת לא נודעת יותר בזבל הזה שנקרא סיגריות חזקי ואמצי אחותי תהנו בצפון ותהיי בקשרררררררררר!!!!

למעלה