שלום לכולם!!

S H I R A N

New member
שלום לכולם!!

אוקיי אז ככה, אני חולה על בן אפלק המהמםםםםםםםםםםםם הוא פשוט שחקן מעולה לדעתי............ בקיצור, בקרוב קונים לי די.וי.די אז רציתי לשאול על איזה סרטים עם השחקן בן אפלק אתם ממליצים להביא??? מקווה לתשובה מהירה.... צום קל וחתימה טובה love you all!

Tyler Dirden

New member
להלן השמות:

דוגמה, 200 סיגריות, פרל הרבור, שייקספיר מאוהב, ארמגדון, CHASING AMYשאני לא זוכר את השם שלו בעברית, עכברי הקניונים וכמובן בתפקיד החבר הטוב של מט דיימון בסרט ´סיפורו של וויל האנטינג´. אההה.. וכמובן גם "משחק הצבאים" שאני אישית מאוד אהבתי לצד גארי סיניז ושרליז ת´רון. לא שכל אלה ממש טובים, זה פשוט מה שיכולתי להציע לך. טיילר
דירדן מצטרף לאיחול גמר החתימה הטובה לכולם!

QueenBabar

New member
בן אפלק שיחק ב200 סיגריות?

הייתי בטוחה שרק אח שלו קייסי שיחק שם (שאותו אגב אני מעדיפה בהרבה מבן), אבל מבדיקה מתגלה שגם בן היה שם - הגיוני שאני לא אזכור את זה כשחושבים על העובדה שזיפזתי במשך רוב הסרט. את רוב הסרטים של בן אפלק אני לא אוהבת, כי הוא נוטה להשתתף בקומדיות/דרמות/סרטי אהבה קיטשיים נטולי-עלילה (נוסח פרל הרבור), ורק בתפקידים היותר רציניים שלו (ויל האנטינג) או קומיים-נטו (דוגמה) הוא באמת מראה כישרון כלשהו. מצורפת תמונה של קייסי אפלק - האח של - שאותו ראיתי לראשונה בDrowning Mona (ברח לי השם בעברית) ומאז אני רק רוצה לראות עוד. אה, ודירדן - עוד לא הסברת לי למה בחרת לכתוב את השם שלך ככה.

the sofa city

New member
גם אני חושבת כמוך

לפי דעתי לבן אפלק אין קישרון! ואם אתם חושבים שיש לו סבבה! רק אני חושבת שהוא לא שחקן כזה מצוין!

Tyler Dirden

New member
ואת עדיין לא מצאת לי את...

´מבצע יהלומי הכתר´. אז אנחנו פיטים! טיילר
דירדן

למעלה