שלום לכולם....
הפוסט הזה מיועד בעיקר לגברים שפה... אבל כמובן שגם בנות יכולות להגיב/ להזדהות/ לשתף...
תופעה שאני נתקלת בה המון בזמן האחרון...
אני לא אגיד שאני מחפשת כי זה לא נשמע טוב... אבל אני מעוניינת בזוגיות...
הגעתי לשלב שסיימתי את ועברתי את שלב המשחקים ואני רוצה זוגיות יציבה ורצינית!!
לכן כחלק מהניסיון להגיע לזוגיות אני רשומה בכל מיני אתרי הכרויות ואפליקציות שונות...
אכן ישנה הענות מצד הגברים ואני מקבלת לא מעט הודעות... הבעיה היא שמאיזושהי סיבה רוב (אם לא כל) הגברים ששולחים לי הודעות מעוניינים שהדייט הראשון יתחיל במיטה!!
אז לאלו פה שתוהים לעצמם... לא אני לא בתולה ולא שומרת את עצמי לאחד שלי... אבל כן מבחינתי סקס זה משהו מאוד אינטימי ואני לא אכנס למיטה עם כל אחד שאני פוגשת...
אז אני (עכשיו תורי) תוהה לעצמי... מאיפה לכל הרוחות קיבלתם את הרעיון המגוחך הזה???
לא רק שהוא מגוחך.. לדעתי הוא גם משפיל ולא מכבד אותנו המין הנשי!
ומה שעוד יותר מעצבן אותי זה שיש בנות שזורמות עם השטות הזאת!!
אז אני (שוב) תוהה האם זה קורה רק לי?? ומה עובר עליכם הגברים??
אשמח לשמוע דעות/ עצות/ חוויות/ רעיונות או כל דבר אחר....
הפוסט הזה מיועד בעיקר לגברים שפה... אבל כמובן שגם בנות יכולות להגיב/ להזדהות/ לשתף...
תופעה שאני נתקלת בה המון בזמן האחרון...
אני לא אגיד שאני מחפשת כי זה לא נשמע טוב... אבל אני מעוניינת בזוגיות...
הגעתי לשלב שסיימתי את ועברתי את שלב המשחקים ואני רוצה זוגיות יציבה ורצינית!!
לכן כחלק מהניסיון להגיע לזוגיות אני רשומה בכל מיני אתרי הכרויות ואפליקציות שונות...
אכן ישנה הענות מצד הגברים ואני מקבלת לא מעט הודעות... הבעיה היא שמאיזושהי סיבה רוב (אם לא כל) הגברים ששולחים לי הודעות מעוניינים שהדייט הראשון יתחיל במיטה!!
אז לאלו פה שתוהים לעצמם... לא אני לא בתולה ולא שומרת את עצמי לאחד שלי... אבל כן מבחינתי סקס זה משהו מאוד אינטימי ואני לא אכנס למיטה עם כל אחד שאני פוגשת...
אז אני (עכשיו תורי) תוהה לעצמי... מאיפה לכל הרוחות קיבלתם את הרעיון המגוחך הזה???
לא רק שהוא מגוחך.. לדעתי הוא גם משפיל ולא מכבד אותנו המין הנשי!
ומה שעוד יותר מעצבן אותי זה שיש בנות שזורמות עם השטות הזאת!!
אז אני (שוב) תוהה האם זה קורה רק לי?? ומה עובר עליכם הגברים??
אשמח לשמוע דעות/ עצות/ חוויות/ רעיונות או כל דבר אחר....