שלום לכולם....

MOA13

New member
שלום לכולם....

הפוסט הזה מיועד בעיקר לגברים שפה... אבל כמובן שגם בנות יכולות להגיב/ להזדהות/ לשתף...
תופעה שאני נתקלת בה המון בזמן האחרון...
אני לא אגיד שאני מחפשת כי זה לא נשמע טוב... אבל אני מעוניינת בזוגיות...
הגעתי לשלב שסיימתי את ועברתי את שלב המשחקים ואני רוצה זוגיות יציבה ורצינית!!
לכן כחלק מהניסיון להגיע לזוגיות אני רשומה בכל מיני אתרי הכרויות ואפליקציות שונות...
אכן ישנה הענות מצד הגברים ואני מקבלת לא מעט הודעות... הבעיה היא שמאיזושהי סיבה רוב (אם לא כל) הגברים ששולחים לי הודעות מעוניינים שהדייט הראשון יתחיל במיטה!!
אז לאלו פה שתוהים לעצמם... לא אני לא בתולה ולא שומרת את עצמי לאחד שלי... אבל כן מבחינתי סקס זה משהו מאוד אינטימי ואני לא אכנס למיטה עם כל אחד שאני פוגשת...
אז אני (עכשיו תורי) תוהה לעצמי... מאיפה לכל הרוחות קיבלתם את הרעיון המגוחך הזה???
לא רק שהוא מגוחך.. לדעתי הוא גם משפיל ולא מכבד אותנו המין הנשי!
ומה שעוד יותר מעצבן אותי זה שיש בנות שזורמות עם השטות הזאת!!
אז אני (שוב) תוהה האם זה קורה רק לי?? ומה עובר עליכם הגברים??
אשמח לשמוע דעות/ עצות/ חוויות/ רעיונות או כל דבר אחר....

כוכב Venus

New member
אמנם אני בחורה

היי MOA,

אשמח להגיב, במיוחד שאני ראשונה
אז הדבר הראשון שאומר הוא שבדיוק אריה 88 באחד הפוסטים אחרייך בדיוק העלה דיון על משחקים שגברים ונשים עושים האחד לשנייה, שקצת התקשר לי לנושא שלך מזווית אחרת.

מתברר, כפי ששמת לב, לפי הפנויות שהגיעו אלייך, ישנם בנים (וייתכן שגם בנות, אגב) שנרשמים לאתרי הכרויות במסווה, ולמעשה ההיכרות שלהם היא לא לקשר רציני, אלא אך ורק למטרות 'קצרות מועד'. ייתכן ויש קשרים שמתחילים במיטה ומסתיימים בחתונה, אבל מתארת לעצמי שהם לא כך כך רבים...

אם היה אפשר לסנן באתרי היכרויות קשרים אך ורק לטווח ארוך זה היה יופי של יוזמה, ועוד יותר יופי של יזמות

ייתכן שאותם גברים מעוניינים לבלות עם מישהי אך ורק לפי הקריטריון של הסקס איתן. אם יילך טוב, אפשר להתחיל להיקשר רגשית. עבורנו, הבנות, זה בדיוק הפוך (ושוב- לא לכולנו). מרוב שהטכנולוגיה המאד מפותחת יצרה אשלייה של מבחר, כלומר מרוב שגברים רואים כל כך הרבה מבחר (ומאמינים בו), הם מתייחסים אלינו, הבנות, כמו סחורה שצריך להתחיל לסנן אותה באיזו שהיא דרך.

הלוואי וזה לא נכון, אבל זה מרגיש כך, לכל היותר.

יש לי כמה חברות רווקות ואנחנו מדברות הרבה על העניין הזה. זה הפך ל- issue כל כך מהותי, ולמעשה אני בטוחה שגורם חוסר הצלחה אצל גברים. אבל היי, גם ככה הצלחה זה לא מה שהם מחפשים....
זה פוגע בגברים שכן מחפשים קשר רציני באתר, משום שאותם גברים שלא עושים תדמית שלילית לגברים האחרים שכן רוצים בזוגיות.

מה כן אפשר לעשות? לצערי- לקרוא את ההודעה, להבין שקשר זה לא מה שאותם כותבים מחפשים ולסנן אותם. אולי להפנות להנהלת האתר במקרים מאד קיצוניים ופוגעניים.
במיוחד לא לתת להם ליצור תדמית שלילית בנוגע לכל הגברים. אני בטוחה שגם גברים המעוניינים בקשר רציני יפנו אלייך, ולכן אל תתייאשי.
ותמיד אפשר לנסות לחפש קשרים ולהכיר דרך חברות וקרובי משפחה, חוגים, סדנאות, טיולים ונסיעות.

זו דרך החתחתים שכנראה צריך לעבור עד שיגיע האחד. לצערי, זה פשוט נהיה פופולרי היום, וחבל שאותם גברים נכנסים לאתרי היכרויות.

אל ליזם המתחיל שקורא את התגובה שלי- צריך פשוט לפתוח אתר היכרויות לסטוצים, ואנא- כמה שיותר מהר וכמה שיותר מוקדם
שיתנחלו להם שם ושיעזבו את אתרי ההיכרויות הרציניים....

בהצלחה ואל ייאוש

ונוס

MOA13

New member
היייי ונוס....

תודה רבה על ההשקעה בתשובה...
כן הלוואי והיה אתר נפרד לגברים שמחפשים סטוצים...
אבל עדיין אני לא חושבת שזה היה מונע מאותם "סטוציונרים" להיכנס לאותם אתרי היכרויות רציניים...
אני באמת משתדלת להיות אופטימית...

sani48

New member
היי MOA13

קודם כל את לא צריכה להכליל ולשאול מה עובר עלכם הגברים?חח,ההודעות שקיבלת באתר לא מייצגות את רב הגברים באופן כללי, אלה רק את מה שהולך לרב באתרים האלה,וזה תקף לגבי שתי הצדדים,כמו שאת מקבלת הצעות מגברים להיכנס למיטה על ההתחלה,הם גם מקבלים הצעות כאלה מנשים שם שיוזמות בעצמן,לכן הם היתרגלו לעיניין הזה שהמין שם כל כך זמין,ואין להם חשק אפילו להשקיע בדייט איתך,מה שכן לא כולם כאלה,ואם תיהי סבלנית אז אולי תמצאי שם מישהו נורמאלי שמחפש באמת מישהי רצינית(ואני מכיר גם כאלה שהתחתנו דרך אתרי הכרויות),רק תקחי בחשבון שגם אם תצאי לדייט עם מישהו משם,והדייט יהיה מוצלח מבחינתך,יש מצב שלמחרת תיראי אותו מחובר עוד פעם לאתר,אז תשתדלי לא לקחת ללב,זה דברים שקורים הרבה שם,מציע לך לנסות דרכים קצת יותר רציניות מהאתרי הכרויות,על כל מיקרה שיהיה לך המון בהצלחה

MOA13

New member
אז בעצם

בגלל שיש בנות שמציעות לגברים סקס בדייט ראשון אנחנו אשמות שזה המצב היום??

sani48

New member
עוד פעם את עושה הכללות?

כל אחת וההשקפת עולם שלה,הרצונות שלה,והעקרונות שלה,לך יש את העקרונות שלך ואת לא מוכנה לשכב עם בן אדם זר שאת לא מכירה בכלל(וטוב מאוד שכך),אבל יש שם באתרים האלה המון בחורות שכן מוכנות,אז בגלל בחורות כאלה,יהיה לך יותר קשה למצוא מישהו רציני שם, אם את רואה שההצעות האלה חוזרות על עצמן,ואת לא מוצאת מישהו נורמאלי,אז תנסי למצוא אתרים יותר איכותים או שבכלל תפרשי מהאתרים האלה,ותנסי למצוא מישהו בדרך אחרת(עבודה,דרך חברות וכו),שיהיה בהצלחה

sani48

New member
קבלי ביטול לגבי

ההצעה להכיר מישהו בעבודה,לא מומלץ כל כך

MOA13

New member
לא עושה שום הכללות...

פשוט מעצבן אותי שבגלל אותן בנות "זולות" (לדעתי כמובן...) אני צריכה לסבול את החוסר רצינות הזה...
כרגע לצערי אתרי ההיכרויות הם הדרך היחידה שלי לנסות להכיר.. למעט הדרך לעבודה שאני עושה מידי יום...

אז כמו שונוס הציעה... שמישהו ייקח יוזמה ויפתח איזה אתר לכאלו שכל מה שהם רוצים זה סטוצים...

sani48

New member
ניראה לי שיש אתרים

לסטוצים בלבד(זכור לי שאפילו בפורום שמו פה כל מיני קישורים חח)על כל מיקרה כניראה שזה לא מה שישנה את המצב,מי יודע,אולי יום אחד בדרך לעבודה שלך,יפול עליך איזה מלאך משמיים וישנה לך את החיים
כל טוב,חג שמח

MOA13

New member
הלוואי!!

מאחלת לכל מי שצמא לאהבה למצוא את האחד/ת שלו/ה ושיהיו מאושרים יחד!!!
חג שמח וכשר!!

sani48

New member
ולגבי מה שאמרתי על ההכללות

פשוט בלבלת אותי במשפט שרשמת,כי היית אמורה לרשום סובלות ולא אשמות

אריה 88

New member
שלום לך

אחרי שקראתי את מה שכתבת מספר פעמים בעצם שאלת שתי שאלות...מאיפה קיבלנו את הרעיון הזה? ומה עובר עלינו הגברים??
א. אני מאמין שקיבלנו את האינסטיקט הזה מהחיות, שאני רוצים להתרבות כמה שיותר, ואכן הדרך הקלה ביותר זה באתר הכרויות שם אפשר לשלוח הרבה הודעות, ומדי פעם תקבל תושבה חיובית :} [ לפי דעתי זה ממש זול, כי כמו שנאמר זה באמת כמו חיות]
מה עובר עלינו הגברים? שאלה יותר מורכבת. העולם השתנה מאוד בעשורים האחרונים[ לא שאני כזה מבוגר ] אם פעם העולם היה בנוי מהכרות ורק לאחר מכן המין היום הכל התהפך, והיום נראה לי שאפשר להגיד באופן גורס שהמין הפך למכשיר סינון הראשוני לקראת הקשר...
אבל אם בכל זאת נכנסת כבר לאתרי הכרויות באמת רצוי שתהיי סבלנית, כי יש גם אנשים ביישנים שלא בטוחים איפה למצוא את הקשר ובוחרים באתר מסוג זה...
בקיצור מה אפשר לאמר תהיי סבלנית, ולפי ההתחלה שלך שכתבת "שאת לא רוצה להגיד שאת מחפשת כי זה לא נשמע טוב" אני אספר לך משל קצר...
אם את שטה בספינה את תגיעי ליעד שלך בשלב מסוים, ואין טעם לרוץ מסיפון לסיפון כדי להגיע יותר מהר...הנמשל הוא תהיי סבלנית תגיעי לאחד שמעניין אותך ומשם תשוטו ביחד :]

marioForever

New member
היתה אסיפה...

האמת ..
היתה אסיפה...
כל הגברים של העולם התכנסו והחלטנו ביחד איך להתנהג הכי חרא שאפשר למין הנשי, וסיכמנו ברוב גדול, על הרעיון להיכנס למיטה כבר שנפגשים...

לא נו ברצינות...:)
יש גברים ויש גברים...
לא כולם מתנהגים אותו הדבר, וזה שאת פגשת כמה גברים שכן רוצים את זה זה לא אומר שכולם רוצים ככה ?

למה חלק מהגברים רוצים ככה ?
כמו שאדי מרפי אומר במופע הקורע מצחוק שלו..
it's a dick thing, don't try to understand
לא יודע.. אולי יש משהו גברי בזה... לא יודע...יש גברים שפשוט רוצים את זה כמה שיותר מהר ועכשיו, ויש אנשים שרוצים לעשות אהבה, ויש כאלה שרוצים לעשות סקס, ויש כאלה שזה אותו הדבר בשבילהם.. ויש כאלה עם שיער שחור, ובלונדיני, וקרחים...
יש ויש :)

הכי גרוע זה לשער .. כי לשער זה הדבר שהכי עוצר אותנו בחיים בכל תחום שאפשר לחשוב עליו...

HH husa

New member
לא הבנתי מה הסבל

אם את מחפשת את מי שמתאים לך , מה אכפת לך מה שמתאים לאחרים/ות ?

או שאולי זה סוג הגברים שאת מחפשת ?

במקום לקרא לאותן בחורות ששונות ממך בשמות גנאי , פשוט תהיי יותר סובלנית.
אני למשל לא סובל אנשים שכותבים "ומה עובר עליכם הגברים" אבל מבין שכל אדם הוא אחר ומה שאחרים אוהבים אני נגד.

כל אותם גברים ונשים שמחפשים דברים כאלה ימצאו את מה שמתאים להם , ואף אחד לא יחשוש שיש קשר בינהם ובין אדם עם כרומוזום Y אחר.

M o n t i

New member
בחיים לא שמעתי על זה

ובחיים לא הייתי מציע למישהי דייט ראשון במיטה.
סביר להניח שאם ה"דייט" הראשון יהיה במיטה הוא גם יהיה היחידי.
מי שרוצה סטוצים שפשוט יחפש ויעשה סטוצים ושלא יגדיר את זה כדייט.

חחח זה ממש מצחיק אותי

כי שאני אמרתי לבחורה שאני לא רוצה להיכנס איתה למיטה כי זה מוקדם מידי בשבילי היא זרקה אותי באס אם אס ביום למחרת
אז זה לא רק גברים, יש גם נשים כאלה

כן זה מאוד מפגר ואותי זה ממש המצחיק, סבבה זה מה שהם מחפשים שיהיה להם בהצלחה

למעלה