שלום לכולם!

horse lover

New member
שלום לכולם!

אני חדשה בפורום, אני בת 15 ורוכבת 6 שנים וסטרן (ביום ראשון אני עושה מבחן של וינגייט של "עוזרי מדריך" ברכיבה).

היי! ברוכה הבאה!../images/Emo20.gif

איפה את רוכבת? אני מקווה שתעברי את המבחן ואני בטוחה שתהני בפורום! לי קוראים דורון אני בת 13 ואני רוכבת 7 שנים אינגליש בחוות עין המפרץ. טאורה המלך!!!

horse lover

New member
../images/Emo13.gif

אני רוכבת במוצא (אין לחווה שם) אה ושכחתי להגיד קוראים לי טל.

במוצא?

חברים שלנו גרים במוצא, הייתי במוצא לפני שבוע... למה לא נכנסת לפני שבוע לפורום?? הייתי באה לרכב....

horse lover

New member
סליחה../images/Emo141.gif

לא ידעתי, את מכירה אולי את ראובן זמורה זה השם של המדריך שלי שהוא גם הבעלים של החווה (החווה ממש ליד הסכר)

פרסה

New member
בעעעע סיבכת אותי

טוב לטל הישנה אני קורא טל ולך אוהבת סוסים

M ar y K at e

New member
היי טל../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif מעכשיו קוראים ../images/Emo15.gif

לך תל2 כי יש את תל(אאווין) שהיא ילדה טובה(ממשיכה לירות בה והיא בי) ואת 2 בגלל שאת חדשה
ברוכה הבאים לפורום ובשביל לעצבן את פיצ ואת תל הנה האזהרה:
להזהר מפיצ(פיצון) היא סוקלת רשמית
איזה כיף ךעצבן את תל ואת פיצ נכון

~סוקלת את אלונה../images/Emo46.gif~

ברוכה הבאה!
יש לך את השם הכי יפה ביקום!
אמפי.. קוראים לי טל- אני רוכבת שנה אינגליש ואמפי.. יודעת לעשות את כל הדברים הבסיסיים..
בגלל שאלונה כל כך אנוכית ומגעילה (
~מרימה אף בכעס~) היא לקחה לי את התפקיד!
התפקיד הוא שלי!!!
תפסיקי לגנוב לי!!!
~עושה את התפקיד טוב! לא כמו אלונה~ ~אהם ~חיכוך בגרון~ היזהרי מפיצי
והתמכרות נעימה!

../images/Emo128.gifלמה כולם מיתנפלים עלי???../images/Emo7.gif

~סוקלת את כולם!!!!! עם עלים (אאווין יודעת על מה אני מדברת)!~ אגב- ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! גם אני גרה בירושלים!!!!!!!!!!!!!!!! אני גרה בראמות (מקירה?)!!!!!!!!!!! ואלונה- ת´אמת... לא מפריע לי..... אני בת 12.... מטורפת על סוסים (זה כול החיים שלי!)!!!! אני רוכבת כבר... שנה ומשהו בחוות אמיר (זה בצומת גולדה מאיר... תתקשרי אלי ובואי פעם! אני אוכל לעשות לך סיור!!!) ואמממ זהו! ~סוקלת את כולם!!!!~ אגב- אתם יודעים שפגשתי גם את "פוני שולט" כשביקרתי את אאווין הרוהירית?

yael filan

New member
are you new?

i´m sorry, i´m not in israel now, and i can´t read hebrew... if you ARE new: welcome to our sweet small corner in tapuz! have you seen taz´s pics? if not, i want spmeone to send it to her, and do it now!

למעלה